Založ si blog

Bože, nechcem sa Ti rúhať, ale ja už mám toho naozaj dosť!

Bežný občan sa už v tejto našej krajine pomaly neodváži slobodne ani prdnúť kvôli idiotským zákonom, ktoré povymýšľali naši politici, ale hlavná vec, že taký Trnka, ktorý by mal byť vzorom pre ostatných, tak ten vďaka svojej funkcii môže jazdiť na svojom vozidle aj po inak zatvorenej hrádzi. Veď načo by náš veľkomožný a bývalý generálni prokurátor jazdil do práce v zápchach, keď on si môže dovoliť jazdiť po dunajskej hrádzi medzi cyklistami a korčuliarmi.

Zákon oprávňuje políciu, strážnu službu a vodohospodárov a nikto iný tadiaľto nesmie jazdiť na motorovom vozidle. (Ešte ak, tak jedine hasiči v prípade nejakého požiaru.) Splnomocnenec vlády pre vodné dielo Gabčíkovo Gabriel Jenčík sa vraj vyjadril, že pán Trnka ako prokurátor má právo vstupu, kam chce. No čo mňa najviac prekvapuje, tak je to tá skutočnosť, že Robert Fico, ktorý všetko tak vehementne kritizuje, tak akosi záhadne jazdy nominanta Smeru na generálneho prokurátora po hrádzi pre cyklistov a korčuliarov nekritizuje.

Dobroslav Trnka šoféroval po rekreačnej hrádzi s jedným svietiacim svetlometom a takto ho aj s vozidlom odfotografoval jeden náhodný cyklista.

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 06:23

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Fiala

VIDEO: Fiala si myslí, že slovenské peniaze na muníciu pre Ukrajinu Česko asi nevyužije

18.04.2024 06:00

Slovenská vláda sa nepripojila k iniciatíve Prahy, keď sa kabinet Petra Fialu usiluje nakúpiť delostrelecké granáty pre Ukrajinu.

Fico, Danko, Pellegrini

Boj o post šéfa NR SR. Bude Ficova stratégia účinná? Smer vyhrá tak či tak, SNS tlačí a Hlas čaká test

18.04.2024 06:00

Od pôvodných personálnych požiadaviek nakoniec SNS upustila, no staré rany otvorila oficiálne neobsadená stolička predsedu parlamentu, ktorú Danko požaduje od vzniku koalície. A chce ju znova.

obria lavička, Muráň

Park s megasochami je v Muráni absolútnou novinkou. Nechýbajú v ňom ani živé zvieratá

18.04.2024 06:00

Tony vážiace nadrozmerné sochy obrov, velikánska lavička s parádnym výhľadom či živé lamy pripomínajúce plyšové hračky. Tieto atrakcie sa nachádzajú v areáli pri obci Muráň.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7662901x
Priemerná čítanosť článkov: 5202x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy