Založ si blog

Matovičovci, vaša morálka nie je o nič lepšia než tá smerácka!

Pred médiami sa oľanovci všemožne snažia vystupovať distingvovane, avšak pročkošašovské herectvo v sebe nezaprú. Potvrdili to na tlačovej konferencii 4.5.2022 ktorú zvolal ich predseda Igor Matovič.

Pozrel som si video https://www.youtube.com/watch?v=S2ap-iF7-nk a zostal som v nemom úžase, ako keď na vás niekto vychrstli kýbeľ studenej vody. Najviac ma vytočili Matovičove slová hneď v úvode, resp. iba pár desiatok sekúnd pred oficiálnym spustením tlačovky. Na Matovičovi bolo vidieť, že nemá rád, keď sa niečo naťahuje a on nemôže okamžite rečniť, minúty čakania využil k tomu, že pri pohľade na novinárov (tí si dole pod pódiom pripravovali svoje „fidlátka“) potichu a posmešne naznačil svojim kolegom, že Cmorej sa usmieva… všetci jeho kolegovia resp. členovia hnutia sa na pódiu po jeho hlúpej poznámke začali smiať ako mesiačik na hnojisku a traja z nich, aby sa svojmu predsedovi viac vtlačili do priazne, tak k jeho poznámke ešte pridali svoje hlúpe komentáre na adresu prítomných novinárov..

Uvediem zopár viet, ktoré na tlačovke odzneli: Matovič tvrdí, že aj keby Sme rodina podržala Fica, vládna koalícia sa nerozpadne. „Máme urobiť trucovitú tlačovku a odísť z koalície? Aký bude výsledok? Za tri, štyri mesiace budú voľby a Fico s Pellegrinim a fašistami budú mať ústavnú väčšinu. Áno, mrzí ma to, ale napriek tomu budeme pokračovať v tejto koalícii, lebo vyššia berie. A ten vyšší záujem je celkový sľub, ktorý sme ľuďom dali,“ tvrdí Matovič.

Takto vidí Matoviča karikaturista Gašparec

Celkom zaujímavý je aj rozhovor o Matovičovom hnutí v komentároch a glosách v tomto zdroji  nazory.pravda.sk

Na TK oľano zazneli aj slová ktoré nemal nikto počuť. Hovorím o úprimnej reakcii poslanca z OĽANO na vylúčenie dvoch kolegýň. „Pri hlasovaní o vydaní Fica parlamentom na väzobné stíhanie, hlasovali dve poslankyne OĽANO proti, klub ich vylúčil. Dve poslankyne z 50 poslancov OĽANO, sa svojím hlasovaním spreneverili hodnotám hnutia a programu, pod ktorý sa podpísali, a tým, že zabránili výkonu spravodlivosti, zradili drvivú väčšinu voličov OĽANO,“ toto povedal predseda poslaneckého klubu OĽANO Michal Šipoš.

No na tlačovke OĽANO si pozorné oči divákov všimli, že jedného kolegu poslankýň to mimoriadne potešilo. Tomáš Šudík predviedol úprimnú reakciu, ktorú nemal zrejme nik vidieť.

Myslím si, že sa tu hodí vtip (dole na obrázku):

Zdroj fb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V nasledujúcom zdroji je video na ktorom sú zachytené detaily. toto-nemal-nikto-vidiet-uprimna-reakcia-poslanca-z-olano trvá to iba 22 sekúnd.

Vážení čitatelia, myslím, že ešte trošku humoru neuškodí, pre túto chvíľu je vhodný aj tento vtip: V lietadle hovorí Matovič- keď vyhodím euro poteším Slováka. Fico sa nedá a hovorí – keď vyhodím sto eura poteším sto Slovákov. Pilot to už nemôže počúvať a povie- ja keď vyhodím vás oboch, poteším celé Slovensko. 😂🤣

Hádam nebude od veci, ak tu zverejním správu M. Šipoša vydanou TASR.TV https:channel

NRSR: „“M. Šipoš podá návrh na vylúčenie K. Hatrákovej a R. Tabák z klubu OĽANO Bratislava 4. mája (TASR) – Predseda poslaneckého klubu OĽANO Michal Šipoš podá návrh na vylúčenie Kataríny Hatrákovej a Romany Tabák z klubu OĽANO. Informoval o tom na tlačovej konferencii po tom, ako plénum Národnej rady (NR) SR neodsúhlasilo žiadosť prokuratúry o súhlas s vydaním Roberta Fica (Smer-SD) do väzby. Hatráková sa pri hlasovaní zdržala, Tabák nehlasovala. „Dnes sa poslankyne Katarína Hatrákova a Romana Tabák, dve poslankyne z 50 poslancov OĽANO, svojím hlasovaním spreneverili hodnotám hnutia a programu, pod ktorý sa podpísali, a tým, že zabránili výkonu spravodlivosti, zradili drvivú väčšinu voličov OĽANO,“ povedal Šipoš.““ Nevkladám sem celú správu, aby mi tu niekto nevyčítal grafomániu. Avšak dám sem ešte aspoň záver:

Matovič nevidí dôvod, aby sa hlasovanie o Ficovi využilo ako zámienka na rozpad koalície, hovorí o talianskom manželstve. Hatráková si nemyslí, že táto koalícia stráca kredit ako protikorupčná.

Hlasovanie vnímala zo širšieho politologického pohľadu. „Nehovorím, že Fico je nadčlovek, ale že ako poslanci požívame istú mieru ochrany,“ povedala novinárom po hlasovaní.

P.S.

Takže pán Matovič, o čo je lepšie Vaše hnutie ako strana SMER-SD? Dlhé roky presviedčate voličov, že Vaši poslanci majú voľnú ruku! Tak kde je pravda?!

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7660278x
Priemerná čítanosť článkov: 5200x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy