Založ si blog

79 no-namov rozhoduje o osude Slovenska

Čisto teoretický rozmýšľam nad tým, čo by sa dialo, ak by Rusi v nasledujúcich dňoch napadli Ukrajinu? Či by aj v takom prípade poniektorí slovenskí opoziční „poslanci“ vyvesovali na domoch a bytoch niektorých zákonodarcov plagáty, ktorými ich označujú za vlastizradcov?

Najviac aktívny v tomto smere bol poslanec Blaha, ten podporil loveckú sezónu na tých poslancov, ktorí hlasovali za obrannú zmluvu so Spojenými štátmi. Na internete boli zverejnené ich fotografie s domácimi adresami. Fotografie boli na domoch niektorých poslancov, ktorých označili: Tu býva vlastizradca.

Miroslav Kollár (Spolu) žiada zvolanie Bezpečnostnej rady a premiéra Hegera vyzýva, aby riešil túto situáciu, skôr ako príde k nešťastiu. Zároveň vyzval aj nefašistických lídrov opozície, aby takéto správanie odsúdili a jasne sa postavili na stranu zdravého rozumu.

V piatok sa objavil podobný plagát aj na jeho dverách. „Čakalo ho dokonca prirovnanie s Vasilom Biľakom, ktorý podporoval intervenciu Sovietskeho zväzu v roku 1968.“

Poslanec Blaha tvrdí, že „nie je možné, že tu 79 no-namov rozhoduje o osude Slovenska a ľudia ani netušia, že v ich meste býva takýto zradca. Keď nemá žiadnu zodpovednosť, jasné, že iba stláča gombíky podľa pokynu od Naďa (ministra obrany Jaroslava Naďa, OĽaNO, pozn. red.), a tak to potom aj vyzerá“. Zdroj spravy.pravda.sk

Avšak v súvislosti s jeho tvrdením je priam do očí bijúca jeho lišiacka výhovorka, že nikoho „nevyzýva k žiadnemu násiliu, ani k tomu, aby sa im ľudia vyhrážali – ale hádam nie je nič zlé na tom, aby ľudia poznali svojich zástupcov v parlamente a aby ich mohli konfrontovať s ich hlasovaniami.“ K Blahovej výzve sa pripojil aj jeho stranícky šéf Robert Fico upozornil, že „ešte budú billbordy“.

Neviem komu chce poslanec Blaha dokázať, že on svojou výzvou nevyzýva občanov k žiadnemu násiliu, ani k tomu, aby sa im ľudia vyhrážali, keď už len samotné správanie niektorých opozičných poslancov v NR SR dokazuje, že také niečo nesmie mať miesto v demokratickej spoločnosti. Myslím si, že jeho lišiacka výhovorka má poslúžiť ako výhovorka, ak by došlo k tomu, že všetko by sa zvrtlo proti nemu. Keď voliči vidia, ako sa správajú ich parlamentní zástupcovia, poniektorým z nich už nie je potrebné dodávať odvahu, aby ich nasledovali takýmito verejnými protestmi.

Objektívne však pripúšťam, že sa prikláňam k tvrdeniu poslanca Blahu, že spôsob politiky, ktorý prebieha v týchto dňoch priniesol Igor Matovič svojimi protestmi pred komplexom Bonaparte, kde mal v podnájme byt Fico v čase, keď bol premiérom. (Poslanci Smeru spomenuli aj stavanie šibeníc nielen pred bytom Roberta Fica).

Tvrdím, že situácia s protestmi nespokojných občanov súvisiaca s podpisom zmluvy s USA a NATO je zreteľným dôkazom toho, že niektoré opozičné strany sú schopné isť aj cez mŕtvoly, len aby sa im podarilo dotlačiť vládu k tomu, aby boli predčasne voľby a aby sa strana SMER SD a HLAS SD mohli ujať moci. (Dôkazom toho je enormný nárast preferenčných hlasov opozičných strán a zároveň zo dňa na deň klesajúce percenta hnutia OĽaNO).

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7673816x
Priemerná čítanosť článkov: 5210x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy