Založ si blog

Primitívna hlúposť, aby si 60+ priplácali za zdravotnú starostlivosť

Pán Kollár to nazval primitívnou hlúposťou – a ja tvrdím to isté. „Očkovací príspevok štátu v podobe 300 eur zaberá a očkovanie veľmi pekne ide. Takže nie je dôvod rozmýšľať nad povinným očkovaním ľudí nad 60 rokov.“ uviedol Boris Kollár.

Poznamenal aj to, že je za akýkoľvek krok na záchranu tých najzraniteľnejších, čiže kategóriu občanov 60+. (Niektorí politici hovoria o prípadnom povinnom očkovaní seniorov. Premiér Eduard Heger podporuje očkovanie staršej generácie a do 10. januára by mala byť známa právna analýza rezortov zdravotníctva a spravodlivosti, či je povinné očkovanie možné).

Pán Kollár je zásadne proti tomu, aby ľudia nad 60 rokov, ktorí by sa nedali zaočkovať, by si priplácali za zdravotnú starostlivosť. „Tí ľudia si platia za zdravotnú starostlivosť celý život. Odovzdali tomuto štátu dane a odvody a majú mať zabezpečenú adekvátnu zdravotnú starostlivosť. Nečakajte, aby som takúto primitívnu hlúposť podporil,“ povedal Kollár.

K problému so zahltením nemocníc sa pán Kollár vyjadril nasledovne:  „Nemalo sa dvadsať rokov rozkrádať. Pripisujem to na vrub Smeru, lebo zdravotníctvo je v rozklade,“ poznamenal. Zdroj spravy.pravda.sk

Obzvlášť sa mi páči vyjadrenie predsedu parlamentu k otázke prečo sa ľudia na Slovensku nedajú zaočkovať? Podľa neho celá opozícia využíva očkovanie v boji na získanie percent. „Takto zneužíva ľudí ako rukojemníkov a doslova ich ženie na smrť,“ uzavrel.

Na margo posledného vyjadrenia pána Kollára snáď už len toľko, mňa nezaujíma spôsob opozície, sám som toho istého názoru, že opozícia využíva očkovanie v boji na získanie percent a takto zneužíva ľudí ako rukojemníkov a ženie ich na smrť. Tiež patrím do spomenutej vekovej kategórie, no nikdy sa neriadim tým, čo mi chce vtĺcť do hlavy niektorý opozičný politik, mám svoj rozum a nikto ma nemusí odhovárať od očkovania proti covidu19 lebo ja tým vakcínam aj tak nedôverujem, a ak by poslanci presadili povinné očkovanie, tak ja by som aj pod hrozbou pokuty očkovanie odmietol.

Teraz na odľahčenie trošku humoru, ale odľahčenie myslené v pravom zmysle

Zdroj fb

Presne tak, najlepší prostriedok na chudnutie je návod na obrázku. 🤣

Ešte ma zaujal tento článok: Niekto tu klame, ale prečo? Francúzi hovoria o konci pandémie

Citujem „Pozitívne správy na konci roka prichádzajú  zo sveta, kde nemajú Kolíkovú, čo chce dať 10 ročný trest za vedecké informácie.“ Píše Tomáš Taraba na sociálnej sieti. Dodajme, že vo Francúzsku, v krajine, na ktorú sa odvoláva, nemajú ani Matoviča, ani Remišovú, proste, majú tam vedcov. A súdnu verejnosť.

„Podľa francúzskych epidemiológov Omikron je 10 násobne menej nebezpečný ako pôvodný Covid variant.“ Ide na to na sociálnej sieti stručne a jasneTaraba.

Omikron prestáva Francúzsko považovať za súčasť pandémie, ale aj za jej koniec

„Podľa francúzskych epidemiológov omikron je 10 násobne menej nebezpečný ako pôvodný Covid variant. Informácie sú z verejnej televízie. To, čo tu rozpráva Heger s jeho docentami čo majú „tytul“ je obyčajné strašenie ľudí. Dokonca omikron Francúzsko prestáva považovať už za súčasť covid pandémie, ale za jej koniec.“ Všíma si vyjadrenie odborníka Martina Blachiera vo francúzskej verejnoprávnej televízii Tomáš Taraba.

Opica a dezolát, antgivaxer a fašista?

Martin Blachier, narodený 8. júna 1985, je francúzsky lekár v systéme verejného zdravotníctva . Pravidelne je pozývaný do televíznych kanálov ako C8 , BFM TV , LCI a CNews , najmä do L’Heure des pros, je jedným zo špecialistov pracujúcich na pandémii Covid-19 vo Francúzsku . Je tiež spoluzakladateľom poradenskej firmy Public Health Expertise-PHE.

Tarabov odkaz našim politikom

„Pápež vyzval politikov k dialógu, pretože narastá nenávisť.“ Pripomína Tomáš Taraba.

„Áno, globálne elity dva roky arogantne diktovali podmienky a ignorovali názory všetkých. Každý kto mal vlastný názor bol deptaný, urážaný. Dnes keď sa tieto elity začínajú báť ľudí za všetky tie arogantné rozhodnutia, ktoré pošliapavali ľudskú dôstojnosť, zákony, ústavu, zničili ekonomiku, rady by si sadli za stôl. Boja sa čo z toho všetkého vzíde a ako sa im to vráti. Informácie sú z verejnej televízie. To, čo tu rozpráva Heger s jeho docentami čo majú „tytul“ je obyčajné strašenie ľudí. Dokonca Omikron Francúzsko prestáva považovať už za súčasť covid pandémie, ale za jej koniec.“ Opakuje to najpodstatnejšie v závere statusu Tomáš Taraba.  Zdroj hlavnydennik

Nejdem to komentovať, iba kladiem otázku: Vážení čitatelia, čo si o tomto článku myslíte? Je to hoax? A ak áno, ako je možné, že sa to šíri na soc. sieťach? Veď niečo také, ak sa nemýlim je už trestné, či?

 

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7669680x
Priemerná čítanosť článkov: 5207x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy