Založ si blog

Sulík s Matovičom, dohodnite sa, kto z vás dvoch je viac unavený z vašich vzájomných hádok

Sulík je unavený z naťahovania s Matovičom lebo liberálov považuje za diletantov. Nebolo by od veci zistiť koľko Slovákov považuje Matoviča za k…ta, čiže šaša, ktorý sa radšej nemal nikdy narodiť ako byť v zodpovedných funkciách?!

Nejdem ani písať v čom spočíva spor medzi koaličnými partnermi lebo som o tom písal v minimálne 4roch mojich posledných blogoch, takže aj ja som unavený z ich večných hádok a ak by to bolo v mojej moci, tak z vlády okamžite vyhodím oboch.

V pondelok to ešte vyzeralo, že strana SaS nesúhlasí len so zrýchleným konaním, no v utorok večer už Matovič vyhlásil, že liberáli nesúhlasia ani so sumami jednotlivých položiek, o ktoré sa má rozpočet navýšiť. (Vraj si týmto prístupom berú ľudí za rukojemníkov).

Avšak jedno moje tvrdenie ako vidieť ostáva v platnosti, Sulík síce vyhlásil, že už je tak unavený z doťahovania s Matovičom, ktorý tam nikdy nemal byť, ale vládu kvôli nemu nepoloží. Veď bodaj by ju položil, keď jednej vláde už raz zazvonil na odchod, a hlavne, keď toľké roky ako opozičný poslanec sa usiloval dostať ku korytu. Je len pochopiteľné, že od koryta sa veľmi ťažko odchádza.

Uvediem iba jeden problém, ktorý sa týka výšky na preplatenie výdavkov subjektom hospodárskej mobilizácie: „Tu chceme vidieť, ako vznikla táto suma a kto ju vyrátal. Podľa našich odhadov by malo ísť len o 70 miliónov,“ povedal Sulík.

Viac k téme v tomto zdroji: pravda.sk Ale, aby to spravodlivé uvediem aj Matovičovu obhajobu: „Vidíte prístup nášho koaličného partnera, ktorý tvrdí, že to čo sme navrhli, je príliš veľa a treba kresať. Môžeme robiť len to, kam nás pustí parlament. Kým nemáme peniaze, nemôžeme robiť žiadne opatrenia.“

Prekáračiek vládnych politikov už má akurát tak dosť aj Iniciatíva slovenských maloobchodníkov. „Naozaj nevieme, čím sme si zaslúžili absolútnu ignoráciu zo strany vládnych predstaviteľov,“ reagoval Daniel Krakovský, predseda Iniciatívy.

Prikláňam sa k predsedovi Iniciatívy lebo, keď štát zatvoril prevádzky, tak ich mal odškodniť lebo na toto sa podnikatelia spoliehali. „Štát sa má k situácii postaviť čelom a nebrať si podnikateľov, ktorí udržali s vypätím všetkých síl zamestnanosť a svoje prevádzky, za rukojemníkov v politickom spore,“ uzatvoril Krakovský.

Pokiaľ by niekoho zaujímalo aké stanovisko k tomu zaujal Boris Kollár, tak dávam sem nasledujúci zdroj: pravda.sk

Môj názor je, že doteraz sa pred občanmi nevenovali ničomu inému iba splneniu plánu spraviť čo najvyšší počet výterov z nosov, a teraz presviedčajú ľudí, aby sa dali očkovať proti Covidu. Je sa čomu čudovať, keď Matelko dal madam Merkel záväzok, že minimálne 70 % Slovákov sa nechá zaočkovať?!

Gašparec 18.5.2021 Vtipné, no skôr na zaplakanie!!!

Teraz, keď poklesli počty mŕtvych na Covid19, tak začali hrať politické divadlo, aby im naivní voliči uverili, že na nich nezabudli a všemožne pracujú na tom, aby splnili svoje predvolebné sľuby. Mýlim sa???

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7642245x
Priemerná čítanosť článkov: 5188x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy