Založ si blog

Aj taká je starostlivosť o svojich potomkov!

Iba nedávno na tomto mieste vbehol malý chlapec vodičovi do cesty a ten už nemohol nič spraviť, boli to sekundy! (Tie rodiny majú unimobunky len pár metrov od hlavnej cesty vedúcej z Gelnice do Prakoviec). V sobotu ráno o 8:15 som tadiaľto prechádzal, a musím podotknúť, že ja som bol naobliekaný a aj tak mi bolo chladno. (V noci tam bol prízemný mráz a vodiči na svojich tátošoch museli zoškrabovať námrazu z predných okien). Keď som videl toho nahého chlapca s papučkami na nohách ako sa hral s kočíkom, okamžite som zapol video nahrávanie… Všetci dospelí tam ešte spali!!!

Milí čitatelia, zaslúžia si takí rodičia deti?! Na toto miesto by mala okamžite nastúpiť sociálna pracovníčka…, no ako to na Slovensku chodí, tak najskôr to budú riešiť až potom, keď tam opäť dôjde k usmrteniu malého dieťaťa. 🙁

Autor: Ladislav Serenča

https://youtu.be/MxMxBR29n0A
https://studio.youtube.com/video/MxMxBR29n0A/edit
Nahrané 8. 5. 2021
https://www.youtube.com/watch?v=MxMxBR29n0A

Gayovia, viete prečo vás nemajú radi normálne orientovaní ľudia?

Rokmi sme si už zvykli na to, že vaša choroba je zvrátená, takže mnohým nám už nevadí, že sa vzájomne trtkáte, vadí nám skôr to, že sa dožadujete adopcii a osvojovania si deti.

Je to choré, keď si gayovia a lesbičky začínajú osvojovať deti alebo sa k nim dostávajú cez darcov spermií, ale zaujímal sa niekto z nich ako to ovplyvní tie deti?

Uvediem konkrétny prípad, mladá žena porozprávala o svojej skúsenosti – aké je to vyrastať s dvomi mamami. 

Millie Fontana, 24-ročná žena z Austrálie, sa podelila o svoj príbeh so stovkami poslucháčov na podujatí Australian Christian Lobby 2015. Jej 13-minútový prejav odhalil druhú stranu toho, aké je to byť „dieťaťom počatým prostredníctvom darcovstva” a je to skutočne zničujúce.

„Vedela som, že milujem oboch svojich rodičov, no nedokázala som ukázať prstom, čo mi vo vnútri chýba,” povedala Millie. Millie priznala, že vedela, že potrebuje otca, hoci to nedokázala artikulovať. Dokonca jej chýbal skutočný zmysel toho, čo znamená otec.

“Keď som začala chodiť do školy, začala som si uvedomovať prostredníctvom pozorovania ostatných detí a ich láskyplných pút so svojimi otcami, že mi naozaj chýba niečo špeciálne.”

Časom, keď nabrala dostatočnú odvahu, začala sa pýtať svojich matiek, kde sa nachádza jej otec. Tu sa začali klamstvá.

“Klamali mi počas školy. Bolo mi povedané, že nemám otca, alebo že nevedia, kto ním bol,” uviedla.

Millie uviedla, že ideológia, ktorú do nej matky tlačili, bola nespravodlivá: nútiť dieťa, aby prijalo niečo, čo nebolo úplne pravdivé z dôvodu, že sa rozhodli využiť darcu.

“Keď sa rozhodli, ktoré časti mojej identity mi môžu odhaliť, tým mi niečo vzali. A keď sa ostatné deti mohli pozrieť do zrkadla, zosúladiť tieto chýbajúce časti a povedať: “Milujem svoju matku alebo svojho otca”, ja som tak nemohla.”

Millie pripustila, že jej príbeh nie je taký, o akom často počuť, “pretože nikto nechce počuť o druhej strane dúhy. O druhej strane, ku ktorej nesmeruje pozornosť, ktorá nie je šťastná a ktorá prináša nesúhlasnú myšlienku o tom, aká by mala byť štruktúra rodiny.”

Keď v 11 rokoch stretla svojho otca, konečne bola schopná zaplniť prázdne miesto, ktoré pociťovala od narodenia. – Som presvedčený, že jej príbeh je len jedným z mnohých, ktoré určite vyjdú na svetlo. Ako sa jej podarilo pôsobivo vysvetliť, ľudskú prirodzenosť nemožno poprieť politickou korektnosťou. „My (deti párov rovnakého pohlavia) chceme naše matky a našich otcov,” uviedla. „Nerozumiem, prečo spoločnosť tak tvrdošijne odmieta taký prirodzený koncept, ktorý je prijateľný v každej inej rodinnej štruktúre.” Zdroj: slovenskydohovorzarodinu.sk

Vážení, toto je skutočnosť a je načase, aby sa niekto naozaj poctivo pozrel na to, čo by mala komunita LGBTQ robiť, pokiaľ ide o výchovu detí.

Prvú etapu pre Tour de France mám úspešne za sebou

130 kilometrovú etapu som si rozdelil na dve časti. Včera popoludní som absolvoval 65 kilometrov a dnes popoludní zvyšných 65 kilometrov.

Tu je začiatok mojej 1. etapy – most za mnou je spojnicou cesty z KE k letisku smerom na Pereš.

Krátke občerstvenie v obci Rákoš

Krátka prestávka pred zjazdom do obce Slanec

Ďalšie krátke občerstvenie pred obcou Slanec

A som v cieli

Etapa mi trvala 2:59 minút (je to čistý čas bez započítania času stráveného občerstvením počas prestávok)

Tento záber je už z dnešného dňa, keď vyrážam z Luhyne do Košíc

Krátke občerstvenie pred Kuzmicami

Doplnenie tekutín po dlhom tiahlom stupáku do obce Slanec

Cieľ mojej druhej polovice etapy – tým, že dnešný deň bol o niečo teplejší ako včerajší, tak som sa musel častejšie občerstvovať – preto aj ten čistý čas bol o niečo dlhší ako ten včerajší

Vedľa bicykla je prameň, ktorý Cigáni z Mašličkova často navštevujú a tým znepríjemňujú jazdu vodičom motorových vozidiel, ktorí tadeto prechádzajú- Ich riskantným prechádzaním cesty už došlo k zopár smrteľným nehodám.

K napísaniu tohto blogu ma vyprovokoval čitateľ, ktorý mi v debate pod mojim včerajším blogom napísal toto „Ujo vy sa všetkemu rozumiete a o všetkom pišete, čo tak napisat niečo aj o Tour de France, či futbalovom Eure? Hadam nesledujete len politiku?“ – Moja reakcia na jeho príspevok bola „A o čom mám písať, snáď nie o tom, že mnohí cyklisti Sagana neznášajú a preto ho kde len môžu dávajú k zemi?? A o futbalovom Eure, koho by zaujímal môj názor, ak naši futbalisti tam už dávno skončili? :-)“

Aby som tomu pánovi dokázal, že pre mňa nie je problém napísať blog o čomkoľvek, že nemusím písať iba o politike, tak som si počas víkendu sadol na bicykel a vyrazil som na cyklotúru. Trať som si zvolil z Košíc do obce Luhyňa v okr. Trebišov (a druhý deň som tú istú cestu absolvoval späť do Košíc).

Na záver tomu čitateľovi napíšem takýto odkaz, počet laikov na tento blog ho presvedčí o tom, že pre mňa je výhodnejšie písať blogy o politike ako o Tour de France alebo o futbalovom Eure. Je určite lepšie stráviť 4 hodiny v kresle bicykla na čerstvom vzduchu ako sedieť 4-5 hodín pred televízorom a pozerať na pretekárov… mne stačí vidieť záver pretekov – pre moje zdravie určite spravím viac tým, že si sám spravím túru a takto sa mi nebude zbytočne vytvárať tukový vankúš na mojom bruchu, (pokiaľ by som sa oddal iba sledovaniu televízora).

 

Kto nás klame? Očkovať sa, či neočkovať? ? !

Dr. Vernon Coleman tvrdí, že každý očkovaný človek sa môže stať sériovým vrahom. – Za posledný rok boli jeho prognózy, odhady a analýzy absolútne presné.

Keďže veľké platformy a mainstreamové médiá obmedzili jeho prístup, nemôže to šíriť takou formou akoby chcel, čiže cez viaceré média.

Pamätáte si na video, na ktorom sedeli Bill a Melinda Gatesovci, ironicky sa usmievali a hovorili, že ďalšia pandémia prinúti ľudí venovať jej pozornosť?
Myslí si, že vie, čo sa chystá. Všetci vieme, že nikým nevolená elita, zástancovia Agendy 21 (Agenda 21) a Veľkého reštartu, sa neustále snažia zničiť 90 – 95% svetovej populácie.
Bohužiaľ obáva sa, že už môže byť neskoro na záchranu mnohých, ktorí už boli očkovaní. Milióny sú už odsúdení na vyhynutie a obáva sa, že veľa ľudí zomrie, len čo sa dostanú ku koronavírusu.
Ale je tu niečo, kde sa plány elity vážne zrútili.
A výsledkom je, že aj tí z nás, ktorí vakcínu nedostali sú zjavne tiež vo vážnom nebezpečenstve. Musíme udržiavať náš imunitný systém v čo najlepšej kondícii rozumným stravovaním a príjmom vitamínu D. A možno sa jedného dňa budeme musieť držať ďalej od očkovaných. Verí, že teraz predstavujú skutočnú hrozbu pre prežitie ľudskej rasy.
Dlho varuje pred nebezpečenstvom vakcín proti COVID-19. Vie, že sa naozaj nemôžu nazývať vakcínami (aj keď sa jedna oficiálna definícia zmenila tak, aby zodpovedala ich požiadavkám), ale ak pomenujeme správnym výrazom – „génová terapia“, potom tí, ktorých sa snažíme osloviť, nebudú vedieť, čo hovorím, pretože im povedali, že sú to vakcíny.
Takmer pred rokom nabádal, že jeden z dôvodov, prečo sa riziko koronavírusu zveličuje, je zavedenie povinného očkovacieho programu.
Falošná pandémia COVID-19 bola v skutočnosti čiastočne vytvorená s cieľom nájsť dôvod pre vakcíny, a nie naopak – že vakcína bola vyvinutá ako riešenie umelej hrozby, ktorú predstavuje COVID-19.
Už mesiace varuje, že experimentálne vakcíny sú nebezpečné a majú veľa potenciálnych smrteľných vedľajších účinkov. Významné osobnosti a mnoho lekárov, ktorí tvrdia, že vakcína je bezpečná, sa mýlia. Mal pravdu, keď tvrdil, že vakcíny môžu zabiť viac ľudí ako COVID-19. Teraz sa však ukazuje, že vakcíny zabijú aj stovky miliónov ľudí, ktorí neboli očkovaní.

Kedysi veril, že hoax o COVID-19 bol naplánovaný na konkrétny účel zabíjania čo najviac starších a chorých ľudí a zavedenia povinného očkovania. Hovoril o tom vo svojom prvom videu v polovici marca 2020. Samozrejme, za tým všetkým bol plán na zničenie a následne obnovu hospodárstva v súlade s požiadavkami „Agendy 21“ a „Veľkého resetu“.
Niekoľko dní po prvom zobrazení videa bol brutálne napadnutý na internete. Úplne sa zmenil jeho záznam na Wikipédii, odstránili sa podrobnosti všetkých jeho kníh, televíznych programov a článkov.
Nazvali ho pochybným konšpiračným teoretikom. Natočil video vysvetľujúce, ako zmenili vstup na Wikipédiu, aby ho očierňovali a diskreditovali. Urazili aj mnohých ďalších, ktorí spochybnili oficiálne stanovisko k ochoreniu COVID-19. A, samozrejme, BBC a národná tlač sa pripojili a zaútočili na tých, ktorí sa zverejnením pravdy, ktorá je pre nich neprijateľná, rozhodli spochybňovať oficiálne stanovisko.
Teraz sa však obáva, že genocídni šialenci, jazdci z apokalypsy, ktorí počali toto klamstvo, nás vedú do Armagedonu.
Už dlho je presvedčený, že architekti tohto podvodu očakávali smrť miliónov ľudí.
Teraz sa však domnieva, že kriminálne mozgy, ktoré vytvorili tento podvod, zásadne podcenili nebezpečenstvo experimentálnych vakcín, ktoré tak vytrvalo podporovali. Milióny ľudí, ktorí dostanú jednu z očkovacích látok proti ochoreniu COVID-19, by mohli zomrieť na následky tohto očkovania. Vysvetľuje ako a prečo.

Klamanie začalo Fergusonovými bláznivými špekuláciami s Imperial College. Ferguson je matematický modelár s ohromujúcimi výsledkami. Ľudia, ktorí plánovali tento podvod, vedeli, že Fergusonove predpovede sú absurdné. Mali vedieť, že Fergusonove závery boli absurdne nesprávne. Napriek tomu boli jeho predpovede použité ako výhovorka pre blokovanie, spoločenské dištancovanie, masky, zatvorenie škôl a nemocníc. Celé to bolo úplné šialenstvo.
Bolo by logické izolovať infikovaných (rovnako ako sú izolovaní ľudia s chrípkou, to znamená zostať doma) a chrániť najzraniteľnejších, najmä starších ľudí so srdcovými alebo dýchacími problémami. Ale politici a ich poradcovia robili veci inak. A ktokoľvek sa pýtal, čo sa deje a prečo to robia, bol znevažovaný a umlčaný.
Faktom je, že imunitný systém zdravých ľudí sa posilňuje interakciou s inými osobami. Zdravé deti a mladí ľudia majú veľmi silný imunitný systém. Len starší ľudia majú väčšie riziko nakazenia sa novým vírusom. A napriek tomu nás svetoví politici a ich poradcovia zámerne zatiahli do programu hromadného očkovania.
Verejnosť bola ubezpečená, že len prostredníctvom rozsiahleho vakcinačného programu bude môcť znovu získať niektoré zo svojich stratených slobôd. Vždy to bol nebezpečný nezmysel.
Experimentálne vakcíny, ktoré boli tak bleskurýchlo schválené, však nikdy nemali taký účinok ako mali mať. Tieto vakcíny neboli vyvinuté tak, aby zabraňovali alebo zastavovali šírenie infekcie, ani nezabránia ľuďom v kontakte s vakcínou COVID-19 alebo ju prestali šíriť. Vakcíny iba pomáhajú znížiť závažnosť príznakov u niektorých ľudí, ktorým boli podané. Väčšina ľudí tomu samozrejme neverí. Drvivá väčšina očkovaných sa domnieva, že sú chránené pred infekciou. Toto je ďalší podvod.
Okrem relatívne dôležitého faktu, že vakcíny nefungujú tak, ako si ľudia myslia, existujú tri ďalšie veľké problémy spojené s vakcínami.

Prvým problémom je, samozrejme, to, že tieto experimentálne vakcíny sa už ukázali ako mimoriadne nebezpečné – už zabili mnoho ľudí a v mnohých ďalších spôsobili vážne vedľajšie účinky. Rozsah tohto konkrétneho problému možno posúdiť skutočnosťou, že úrady uznávajú, že pravdepodobne nahlásia len 1 zo 100 úmrtí súvisiacich s očkovacou látkou a vážnych zdravotných zranení.
Nie je možné predpovedať, koľko ľudí zomrie na alergické reakcie, srdcové choroby, mŕtvice, neurologické problémy alebo koľko ľudí oslepne alebo bude paralyzovaných.
Na jeho webovej stránke je zoznam ľudí, o ktorých je známe, že ochoreli alebo zomreli.
Keď si človek prečíta tento zoznam, je naplnený hrôzou. Počet obetí je desivý, ale väčšina vládnych agentúr naďalej trvá na tom, že toto všetko je len nehoda. Keď niekto zomrel 60 alebo 28 dní po pozitívnom testovaní na COVID-19 (a hoci výsledok testu bol nepravdivý), COVID-19 bol automaticky uvedený ako príčina úmrtia na zvýšenie štatistík. Ale keď zdraví mladí ľudia zomrú v priebehu niekoľkých hodín po očkovaní, ich smrť sa jednoducho nazýva nehoda. Koľko takýchto tragických ,,nehôd“ sa už stalo ..

Druhým problémom je porucha imunitného systému známa ako „patogénne ohnisko“, ktoré môže viesť k cytokínovej búrke. Ide o to, že imunitný systém očkovanej osoby bude pripravený reagovať veľmi dramaticky, ak v budúcnosti táto osoba príde do kontaktu s vírusom. Výsledok by mohol byť katastrofálny a obáva sa, že sa to stane na jeseň a počas ďalšej zimy. Keď sa očkovaní ľudia stretnú s koronavírusom, budú mať naozaj veľké problémy. Ich imunitný systém bude prehnane pôsobiť a úmrtnosť sa pravdepodobne zvýši.
Pacienti neboli na tento problém formálne upozornení, hoci dôkazy boli zverejnené v medzinárodnom vestníku klinickej praxe z októbra 2020. Tento článok má názov „Zverejnenie informovaného súhlasu pokusných subjektov s vakcínami o riziku zhoršenia klinického ochorenia vakcínami COVID-19“.
Neexistoval však jediný informovaný súhlas pacientov a má podozrenie, že väčšina lekárov si stále neuvedomuje riziká spojené s vakcínou.
Je veľmi pravdepodobné, že zabijú starších a imunokompromitovaných ľudí. Čo zhoršuje vašu imunitu ? Nosenie rúška, izolácia od ostatných a nedostatok slnečného žiarenia sú tri zrejmé dôvody. A ešte ďalšia vec – nadmerná konzumácia alkoholu a tabaku doma.
Úmrtnosť pravdepodobne stúpne na jeseň, keď existuje veľká pravdepodobnosť, že očkovaní jedinci budú vírusu vystavení. Koronavírus sa rýchlo šíri na jeseň a v zime.
V dôsledku epidémie s vysokou úmrtnosťou začnú štátne štruktúry podporovať ďalšie kolo očkovania. Samozrejme, veľa sa hovorí o mutácii, budú sa vyrábať nové, narýchlo vyvinuté vakcíny a potom ich budú intenzívne propagovať „veľkí špecialisti“, ktorí vôbec nemajú základné znalosti v oblasti medicíny alebo vakcín. Lekári, ktorí si uvedomujú nebezpečenstvá a pochybujú o vakcínach, ako vždy, budú umlčaní.
Možno vás to prekvapí, ale verí, že ľudia, ktorí stoja za týmto podvodom, vedeli, že sa to stane. Bolo to súčasťou ich diabolského plánu.
Vedeli, že úmrtnosť sa na jeseň a v zime zvýši, takže ju vždy plánovali pripísať novej verzii COVID-19, jednej z tisícok mutácií, ktoré sa objavia na jeseň. Už dlho má podozrenie, že budú podporovať očkovanie aj každých pár mesiacov alebo ešte častejšie – napríklad mesačne. Keď použil slovo „hoax“, chcel kritizovať reakciu na vírusovú infekciu ako chrípku. Reakcia na to bola šialene prehnaná.
Má dojem, že to bol tiež dôvod ironického úsmevu Billa a Melindy Gatesových, keď naznačili, že možno nebudeme brať prvú pandémiu vážne, ale ďalšiu budeme brať oveľa vážnejšie.
Verí, že oni a všetci ostatní, ktorí sa podieľali na tomto podvode, predpokladali, že budú úplne v bezpečí, pretože by sa vlastne nedali očkovať. Má podozrenie, že veľa elitných a ďalších významných osobností dostalo namiesto nejakej experimentálnej vakcíny placebo.
Nikdy im nehrozilo vážne poškodenie zdravia alebo smrť v dôsledku očkovania alebo dokonca skutočnosť, že vývoj patogénneho ohniska by ich urobil neuveriteľne zraniteľnými pri ďalšom kontakte s vírusovou infekciou.
Verí, že elita bola presvedčená o ich bezpečnosti. Myslí, že prišli s plánom, ktorý povedie k miliónom mŕtvych, ale že ich to v žiadnom prípade neohrozí.
Ale je presvedčený, že urobili obrovskú, zásadnú chybu.

A to nás privádza k tretiemu problému, ktorý očividne nezobrali do úvahy.
Na tento problém nedávno upozornil Dr. Gerd Vanden Bossche, významný odborník na vakcíny. Spočiatku bol skeptický voči tomu, čo hovorí, pretože predtým pracoval pre GAVI a nadáciu Gatesových. Toto je posledný človek na svete, o ktorom sa dá povedať, že je proti očkovaniu.
Dr. Bossche poukázal na to, že vakcíny, ktoré sa v súčasnosti používajú, sú zlou zbraňou proti tejto vírusovej infekcii.
To je katastrofálne – podaním týchto vakcín miliónom ľudí učíme vírus mutovať a stáva sa silnejším a smrteľnejším. Snahy o vynájdenie nových vakcín pre nové mutácie všetko len zhoršujú, pretože vedci sú vždy o krok pozadu za mutáciami. A ľudia, ktorí boli očkovaní, teraz šíria mutované vírusy medzi svoje okolie. Mutácie sa stávajú silnejšími a smrteľnejšími.
Koniec lockdownov je bezchybne naplánovaný tak , aby sa zabezpečilo maximálne rozšírenie nových mutácií koronavírusu.

BM: možno ste ostali prekvapení prečo VB ruší všetky zákazy…

Je tu ďalší problém: za normálnych podmienok sú v našom tele špeciálne biele krvinky, ktoré nám pomáhajú eliminovať infekcie. Tieto biele krvinky, takzvané NK bunky (NK = prirodzený zabijak), pomáhajú zabíjať škodlivé bunky, ktoré „vniknú“ do tela. Akonáhle NK bunky dokončia svoju prácu, objavia sa naše protilátky a vyčistia vytvorený neporiadok.
Dr. Bossche vysvetľuje, že vakcíny COVID-19 spúšťajú produkciu veľmi špecifických protilátok, ktoré konkurujú prirodzenej obrane ľudí, ktorí boli očkovaní. To tlmí prirodzené obranné systémy očkovaných osôb, pretože vyhrávajú špecifické protilátky produkované vakcínou. A tieto špecifické protilátky sú silné. Zostávajú navždy v tele očkovanej osoby.
Katastrofálnym dôsledkom toho je, že prirodzená imunita desiatok alebo stoviek miliónov očkovaných ľudí je účinne zničená. Ich imunitný systém nebude schopný bojovať proti akejkoľvek zmutovanej variácii vírusu, ktorá vznikne v ich tele. A tieto zmutované vírusy sa môžu šíriť v spoločnosti. Myslím, že preto existujú nové variácie vírusu v regiónoch, kde bolo zaočkovaných veľa ľudí.
Vďaka tomu dáva očkovanie vírusu príležitosť stať sa oveľa nebezpečnejším. Každý očkovaný človek sa môže stať sériovým vrahom, pretože jeho telo sa stáva laboratóriom produkujúcim smrtiace vírusy. A čo je najhoršie, niektorí očkovaní ľudia sa môžu stať asymptomatickými nosičmi, ktorí okolo seba šíria smrteľné vírusy.
Očkovaní ľudia nebudú môcť reagovať na mutácie, pretože ich vlastný imunitný systém bol zotročený umelým systémom, ktorý pochádza z vakcíny a bol navrhnutý na boj proti pôvodnej podobe koronavírusu. Očkovaní ľudia budú vystavení veľkému riziku, akonáhle sa začnú šíriť nové mutácie. Ich telá sa neustále a výlučne zameriavajú na ochranu pred rýchlo zastaralou formou vírusu.
Očkovanie novými vakcínami nepomôže, pretože zmutovaný vírus bude nezraniteľný.
Vedci, ktorí vyrábajú vakcíny, nebudú schopní predbiehať mutujúci vírus. Malo sa to predvídať. Preto vakcíny proti chrípke často nefungujú.
Politici a ich poradcovia budú podvádzať a tí, ktorí nie sú očkovaní, budú obviňovaní z vývoja nových mutácií a zvýšenia úmrtnosti.
Ak má však Dr. Bossche pravdu (a on si to myslí), potom ľudstvo budú ohrozovať očkovaní ľudia. Budú predstavovať veľkú hrozbu pre každého, kto bol očkovaný, ale aj pre nezaočkovaných, pretože vírusy, ktoré šíria, sú nebezpečnejšie ako tie pôvodné.
Nachádzame sa na veľmi nebezpečnom území.
Ak tento vakcinačný program nezastavíme teraz, nie je prehnané povedať, že v stávke je budúcnosť ľudstva.
Je to plán tých, ktorí sa snažia zaviesť Veľký reset?
Úprimne povedané nevie.
Možno ich stálym cieľom bolo zabiť nás všetkých.
Alebo sa ich zlomyseľné sprisahanie len vymklo spod kontroly?
Vždy sa mu zdalo, že vo Veľkej Británii vedú národnú reakciu na súčasnú situáciu úplne nevhodní ľudia ako Ferguson, Hancock, Witt a Wales. Pokiaľ ide o USA, domnieva sa, že touto nevhodnou osobou bol Dr. Fauci.

BM : u nás Mikas, Krčméry, Jančuška , Sabáka a iní

Celý čas sa obával, že budú zvolení práve preto, že nie sú spôsobilí na túto úlohu. Všetko, čo urobili, nám prinieslo škodu a úžitok pre nich a pre kriminálne otroctvo, ktoré sa pokúsilo ustanoviť Agendu 21 a Veľký reset.
Neustále potláčanie slobodnej diskusie nás priviedlo priamo k tejto priepasti.
Žiadnemu z týchto jednotlivcov nemalo byť umožnené získať takúto moc nad našimi životmi, a to iba z dôvodu rozsiahlej cenzúry opozičných názorov, ktorá nikdy predtým neexistovala. Zakrytie mainstreamových médií aj internetových gigantov celú situáciu mimoriadne sťažilo. Myslia si, že budú v bezpečí?
Existuje skutočné riziko, že namiesto toho aby zabili „iba“ 90% – 95% populácie (ako pôvodne chcela zlá elita), omylom zabijú všetkých, teda úplne vyhladia ľudstvo.
Máme veľmi málo času na záchranu. Potrebujeme posilniť náš imunitný systém a paradoxne sa možno budeme musieť držať ďalej od očkovaných ľudí.

Jeho článok sa nedostane do mainstreamových médií, ktoré potláčajú pravdu a odmietajú akúkoľvek debatu alebo diskusiu. Napríklad YouTube odmieta zverejňovať videá, ktoré spochybňujú čokoľvek, čo propaguje zločinecké zariadenie.

Dúfa, že dr. Bossche sa mýli. Dúfa, že aj on sa tiež mýli.

BM : článok vyšiel 13. marca 2021. Prečo som ho uviedol v plnom znení ?B
Situácia v najviac zaočkovaných krajinách bohužiaľ potvrdzuje tvrdenia v článku .
Z dnešného  twiteru :
Deje sa niečo naozaj zvláštne: v Európe sme svedkami prudkého nárastu na mnohých miestach, kde už bola väčšina obyvateľstva očkovaná. Zároveň sa nezdá, že by 15 najmenej zaočkovaných krajín čelilo nejakému problému. V určitom okamihu bude popieranie tohto problému bolestivé. – Zdroj blog.hlavnespravy.sk

Zdroj fb

Takže je na každom z nás komu chceme resp. máme veriť, že nám chce len to najlepšie.

PS

Dr. Coleman poprosil čitateľov, aby jeho článok zdieľali, aby ho prečítalo čo najviac čitateľov, takže hoci na niektoré jeho vyjadrenia mám trochu iný názor ako on, snažil som sa podať článok v takmer plnom znení ako ho napísal doktor, aby sa náhodou nestalo, že mi niekto bude vytýkať, že niektoré veci doktor myslel inak ako som to ja napísal. Avšak osobne sa prikláňam k verzii o ktorej je tento článok – a preto som aj naďalej rozhodnutý, že proti Covidu 19 sa očkovať nedám.

 

Chránia nás mliečne výrobky napríklad aj pred covidom?

Mlieko pre svoje blahodarné účinky dostalo pomenovanie biele zlato. Je však mlieko naozaj zázrak a všeliek, alebo je to len mýtus? Odborník na mlieko a mliečne výrobky Ing. Karol Herian, CSc hovorí, že starší a chorí ľudia by nemali konzumovať sladké mlieko. – Sú ľudia, ktorým práve mlieko spôsobuje tráviace ťažkosti a práve aj k tejto téme sa vyjadril uznávaný odborník. Chodieval najmä do Nemecka, Fínska, Švajčiarska, Dánska, Holandska, kde hodnotil kvalitu syrov. „Pôsobil 16 rokov ako svetový rozhodca na syrárskych súťažiach. Spolupracuje s viacerými vysokými školami, je členom komisií, hodnotí záverečné práce, diplomovky s tematikou mliečnych výrobkov. Spolupracoval ako odborník pri nakrúcaní viacerých filmov.“

Pán Herian mal to šťastie, že ešte za socializmu navštívil formou stáží a služobných ciest mnohé krajiny západnej Európy.

Bola to pre neho obrovská škola, bol tam iný prístup, kvalita, poriadky. Spolupracovalo sa najmä v rámci RVHP s Poliakmi, Maďarmi, bývalým Sovietskym zväzom. „No Západ bol už vtedy lepší – o dva kroky pred nami, čo sa týka hlavne techniky. My sme v čase socializmu neboli zaostalí, čo sa týka teoretických vecí, ale skôr v praktickom vybavení.“

Vyjadril sa aj k tomu ako to bolo na území Slovenska v minulosti. Mali sme takmer dva milióny oviec. Dnes ich máme len niečo vyše dvestotisíc. „Ak by sme rozšírili počty oviec a kôz, tak tento problém by zase nebol. Ak by sme tisíce hektárov lúk zarastajúcich burinou využili na obnovu pasienkov, ľudia by mali prácu.“

Bohužiaľ my dovážame mlieko zo zahraničia. „Je zarážajúce, že naše slovenské syrárske špeciality sa vyrábajú z dovážaného mlieka – z Holandska, Dánska, Sicílie, Francúzska, Rumunska.“ – V týchto štátoch je živočíšna výroba oveľa viac dotovaná, ako je to u nás.

Veľmi sa mi páči jeho názor, že je ďaleko rozumnejšie pomáhať a dotovať tých, čo niečo robia, ako dotovať tých, čo nič nerobia. „Nie je spravodlivé, ak od tých, ktorí niečo robia, pýtame len dane a neustále sú pod hrozbou aj nezmyselných sankcií.“

Na otázku, či je mlieko naozaj zázrak a všeliek? Pán Herian odpovedal, že starší ľudia by mali určite viacej konzumovať fermentované mliečne výrobky, kyslomliečne nápoje a syry, ktoré už neobsahujú laktózu… a veľmi zdravé sú tiež dobre vyzreté syry, sú dobre stráviteľné a obsahujú veľa bioaktívnych peptidov.

Avšak pozastavil som sa pri jeho tvrdení, že vysoko tepelne ošetrené mlieka a čerstvé syry „obsahujú veľa skoagulovaných, ťažšie rozpustných bielkovín a minerálnych solí, a sú preto ťažšie stráviteľné. Preto by starší a chorí ľudia nemali konzumovať sladké mlieko, skôr kyslé fermentované výrobky, kde už nie je ani laktóza.“ – Ako príklad uviedol Francúzsko, ktoré je veľmoc syra v EÚ, ľudia tam jedávajú veľké množstvo vysoko tučných, tvrdých syrov, a pritom sú chudší ako my a nemajú zďaleka toľko kardiovaskulárnych ochorení. „Oveľa menej trpia na infarkty, vysoký krvný tlak a dožívajú sa priemerného veku 84 rokov, u nás sa muži dožívajú o desať rokov menej. Tučné syry a tuk v mlieku sú veľmi dôležité, obsahujú dôležité vitamíny A, D, E a K a omega 3-mastné kyseliny.“ – Podľa odborníka by starší a chorí ľudia nemali konzumovať sladké mlieko. – Tiež už patrím do kategórie starších ľudí a v žiadnom prípade sa tým nechcem chváliť, ale takmer každý deň si dávam na raňajky mlieko a ani si neviem predstaviť deň v ktorom by som nekonzumoval mliečne výrobky ako sú syry a tvaroh, takisto aspoň raz týždenne konzumujem plnotučné acidofilné mlieko. Musím podotknúť, že od detstva som zbožňoval mlieko a min. 5 rokov som denne konzumoval ovčie mlieko a ovčí syr. (Bolo to v časoch, keď od mojich 9 rokov do 14tich rokov som vypomáhal bačovi v košiari s ovcami, hlavnou náplňou mojej pracovnej činnosti bolo pasenie oviec, hlavne jahniat, ale pomáhal som pri každej inej činnosti, ktorá súvisela so starostlivosťou o ovce).
Mám 69 rokov a okrem toho, že užívam tabletky kvôli zväčšenej štítnej žľaze nemám žiadny iný zdravotný problém, no napriek tomu, že odborník upozorňuje nás starších čiže seniorov, že by sme sa mali vyhýbať sladkému mlieku, tak môj názor je trošku inakší, je možné, že v mojom tele sa vytvoril dostatok imunity a ja s týmto naozaj žiadny problém nemám, a neviem si ani predstaviť jediný deň bez mlieka a mliečnych výrobkov. Keď sa občas predsa len stane, že som v niektorý deň nekonzumoval žiadne mlieko resp. mliečne výrobky, tak musím povedať, že mi to chýbalo. Neholdujem mäsu a mäsovým údeninám. Niežeby mi nechutili, ale nepokladám ich za zdravé jedlo, uprednostňujem skôr rybacinu a kuracie mäso, no nebolo by od veci, ak by bola zajačina prípadne jahňacina, lenže toto si už vyžaduje aj hlbšie siahnuť do peňaženky.

Odborník pán Herian sa vyjadril aj k téme, či nás chránia mliečne výrobky napríklad aj pred covidom? – „Nie som síce lekár, ale z toho, čo viem, veľmi to dávajú do súvisu odborníci z Južnej Kórey. Tvrdia, že treba jesť kyslomliečne výrobky, a vtedy je človek chránený pred infekciou COVID-19. Ja si myslím, že na tom je dosť pravdy, pretože to dokazovali aj štatistikou – tí, ktorí ich konzumovali, boli na tom pri pandémii lepšie, sú odolnejší.“ – Viac v tomto zdroji odbornik-na-mlieko-a-mliecne-vyrobky-karol-herian

Pán Herian odporúča vypiť denne aspoň dve deci kyslého mlieka, jogurtu, alebo dobrého tvarohu či syra. Odporúča zakúpené syry nechať pár dní dozrieť – nie v chladničke, ale v komore, či v kuchyni, keď dostanú lepšiu, vyzretú chuť. (Syry by sa nemali totiž jesť iba od hladu, ale aj pre pôžitok). – Môj človek. 🙂

 

 

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7642264x
Priemerná čítanosť článkov: 5188x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy