Založ si blog

Igor Matovič ignoruje odporúčania svetovej zdravotníckej organizácie.

Podľa svetovej zdravotníckej organizácie antigénové testy nie sú vhodné pre ľudí bez príznakov, pri populácii s nízkou prevalenciou alebo na jej hraniciach.

Premiér chce spraviť dieru do sveta tým, že otestuje celú slovenskú populáciu. Teoreticky by to diera do sveta aj mohla byť. – „Pokiaľ by sme mali k dispozícii presné a citlivé testy, tie by dokázali odhaliť väčšinu infekčných ľudí. Také však nemáme, a je otázne, či už existujú.“ – Zdroj: trend.sk

Pán premiér, ak  nevieme, čo máme lebo naše testy sú rôznej kvality, a  niektoré môžu byť úplne braky, tak ak chceme svet niečo naučiť, potom testovanie treba robiť poriadne. – V skutočnosti nikto nevie, koľko infekčných ľudí uniklo a koľko z pozitívne testovaných nie je infekčných.

Foto denník Pravda: Premiér Igor Matovič pomáha pri nasadení ochranného štítu pracovníčke odberného miesta v Tvrdošíne, 24. októbra 2020. Pán premiér, je to síce pekné, že sa snažíte osobne pomáhať pri testovaní, len mi to pripadá ako Vaša dvojtvárnosť, a robíte to len preto, aby ľudia neprestali veriť, že to testovanie má zmysel.

Foto denník Pravda: Premiér Igor Matovič pomáha pri nasadení ochranného štítu pracovníčke odberného miesta v Tvrdošíne, 24. októbra 2020.
Pán premiér, je to síce pekné, že sa snažíte osobne pomáhať pri testovaní, len mi to pripadá ako Vaša dvojtvárnosť, a robíte to len preto, aby ľudia neprestali veriť, že to testovanie má zmysel.

V civilizovanom svete s najväčšou pravdepodobnosťou by slovenský celoplošný spôsob testovania nikde neprešiel. Ale veľká časť Slovákov premiérovi jeho eskapády toleruje , lebo ľudia veria jeho slovám, že to myslí dobre a, že „antigénové testy zachytia všetkých infekčných. No nie je to pravda.“ – Už ani epidemiológovia a vedci nestoja za premiérom. „Stoja za ním iba ľudia, ktorí sú platení štátom, a ktorí sú od neho závislí.“ – Na takýto spôsob politiky môže Slovensko tvrdo naraziť! – a s takýmto chaotickým prístupom dieru do sveta určite nespravíme.  

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Historickú budovu burzy v centre Kodane zachvátil požiar, jej veža sa zrútila

16.04.2024 11:07

Na videu miestnych médií bolo vidieť, ako ľudia vynášajú z budovy veľké obrazy, aby ich zachránili pred ohňom. Z budovy šľahali vysoké plamene a k oblohe stúpal hustý dym.

Finančná správa / FS / Kriminalisti /

Akcia Lotus: Finančná správa zaistila deväť áut, dom, chatu i štyri milióny eur

16.04.2024 10:41

Akcia bola zameraná na rizikových a nepoctivých daňovníkov, ktorí obchodovali s dovezenými motorovými vozidlami, tzv. autíčkarov.

Poprad / Tulipány /

Poprad zdobia tisícky tulipánov z Holandska, vykvitli o niekoľko týždňov skôr

16.04.2024 10:33

Len na hlavnom kruhovom objazde v centre vlani v septembri vysadili viac ako 21-tisíc cibuliek. Ďalšie tisícky pribudli na ostatných priestranstvách.

vojna na Ukrajine, delo

Ukrajina má ťažkosti na východe krajiny, nedostatok munície je závažný

16.04.2024 10:10

Už vo svojej analýze z predchádzajúceho dňa ISW upozornil, že Rusko by nedostatok munície mohlo využiť na ovládnutie mesta Časiv Jar.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7659806x
Priemerná čítanosť článkov: 5200x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy