Založ si blog

Ohlupovanie voličov koaličným potenciálom. . .

Kopal jamu druhému – sám do nej spadol. Hovorím o Kiskovi. Veľmi výstižne to okomentoval čitateľ na priloženej fotografii:

Zdroj: Facebook

Zdroj: Facebook – veľmi výstižný text

Z exkluzívneho prieskumu agentúry Polis Slovakia pre denník Pravda sa OĽaNO po prvý raz ocitlo na celkovom druhom mieste.

Takže komu pomohli Kiskové protesty s Rómami na mítingoch ĽSNS? Kiskovi? Veru nie, skôr Matovičovi. Avšak v Kiskovom prípade sa ani niet čomu čudovať, že sa chytá čohokoľvek, aby jeho preferencie išli nahor, keď on sám pred svojou rodinou vlani prehlásil, že mu hrozí basa 7 až 12. rokov za jeho nezákonné kupčenie s pozemkami a daňovými podvodmi.

Možno by nebolo od veci pripomenúť si ako Kisku vidí istý čitateľ na FB:

Kiskova strana je len biznisprojektom najbohatších ľudí na Slovensku. Strana milionárov, ktorí chcú ovládnuť štát. Neveríte? Tak sa poďte presvedčiť.

DEVELOPERI Z HB REAVIS PRETLAČILI KU KISKOVI SVOJICH ĽUDÍ

Už ste počuli, kto robí Kiskovej strane Za ľudí odborníka na dopravu? Istý pán Peter Sádovský.

A viete, kto je tento pánko? Je riaditeľom Slovak Lines, ktoré väčšinovo vlastní HB Reavis. A tu to začína byť zaujímavé, pretože developeri z HB Reavis požičali Kiskovi na kampaň 1 milión eur.

Kúpili si za túto sumu možnosť nominovať svojho človeka na oblasť dopravy? Budú kšefty?

KISKA JE NA HB REAVIS PREPOJENÝ UŽ ROKY

Pamätáte ešte, ako Kiska v pozícii prezidenta išiel poklepať základný kameň mrakodrapu vo Varšave? A viete, koho to bol mrakodrap? Firmy HB Reavis. Kozmická náhodička.

Pamätáte si ešte, pre akú firmu pracovala Kiskova dcéra? Hej, hej, pre firmu HB Reavis. Ďalšia kozmická náhodička.

A teraz zhodou okolností milión eur pre Kiskovu stranu. A potom Sádovský.

Ach, tie náhodičky. Vesmír by bez nich nedokázal fungovať.

ZA MILIÓNY, EHM, PARDON – ZA ĽUDÍ

HB Reavis stavia v Bratislave novú autobusovú stanicu. Väčšinovo vlastní Slovak Lines. A má zjavne zámer robiť biznis v danej oblasti. Rezort dopravy by sa zišiel.

A určite by sa zišli aj kontakty na mocných primátorov a starostov. Mimochodom, pre akú stranu sa upísal primátor Nitry? A pre koho politicky makajú Lunterovci?

Juj, toľko náhodičiek. Ono to tu skoro vyzerá, akoby si tu niektoré firmy vytvárali priestor pre bizníííís.

A dobrý ujec Kiska možno rád pomôže – veď kamaráti si musia pomáhať. Za milión, ehm, pardón – za ľudí.

SLOVENSKÁ BEDAČ SA ROZHODLA, ŽE PODPORÍ KISKU

Mimochodom, majiteľom HB Reavis je Ivan Chrenko, Najbohatší milionár na Slovensku. Predbehol aj Jaroslava Haščáka z Penty. Vlastníci ESET-u síce majú dokopy viacej peňazí, ale v rebríčkoch vystupujú samostatne.

Ja len, že všetci spomínaní tu financujú liberálno-pravicové strany a liberálno-pravicovú tlač. A všetci túžia po Kiskovi ako svojom premiérovi, od HB Reavis či vlastníka Esetu Zajaca dokonca plynú ťažké prachy do jeho kampane.

CHCETE MAŤ VO VLÁDE PRIAMO BIZNISMENOV – NECH SA PÁČI, ANDY ZARIADI

Čo myslíte, komu bude Kiska slúžiť, ak by zostavil vládu?

Za ministra dopravy bude zjavne tlačiť Petra Sádovského, prepojeného na HB Reavis.

Za ministra zdravotníctva to bude niekto z Penty, veď to bol odborník Penty, kto pôvodne písal Kiskovi program.

Za ministra vnútra bude nominovať Remišovú, aby zahladila stopy po jeho daňových podvodoch a ďalších zločinoch. Všetky kšefty, ktoré sa chystajú, predsa musí niekto kryť.

EX-SMERÁKA LEDECKÉHO TO DNES ŤAHÁ ZA MILIÓNMI

Vladimír Ledecký a jeho dcéra Vladimíra (obaja kandidujú za Kisku) budú mať na starosti sociálne veci – peniaze pôjdu výlučne pre Rómov, čím zahrajú srdcia všetkýchľudskoprávnych mimovládok zo Západu.

Ale samozrejme – obedy zadarmo aj vlaky zadarmo zrušia. Veď Slovákom netreba pomáhať.

Ledecký bol, mimochodom, regionálnym politikom SMER-u – dnes už nie je súdruh. Dnes už je veľký Kiskovec. Asi ho to ťahá za miliónmi od HB Reavis a ďalších Money-people. Či?

A BUDE BIZNIS…

Milí priatelia,

Kiska nezaložil stranu. On založil politickú filiálku pre veľké slovenské firmy, ktoré chcú, aby štát ovládali ich ľudia a aby bol biznis.

Prachy, prašule, peniaze. Budú sa kotúľať, Kiska bude vzdychať a liberálne médiá budú tlieskať.

VEĽKOPODNIKATELIA NESPONZORUJÚ POLITIKOV PRE ICH KRÁSNE MODRÉ OČI

Alebo tu fakt niekto verí, že miliardári ako Chrenko, milionárske firmy ako HB Reavis či Eset a podobné veľkopodnikateľské skupiny posúvajú peniaze do Kiskovej strany len preto, že sa tak nádherne potí?

A že milujú ľudí? A že chcú zo Slovenska sociálny štát? Chcú, aby sa ľuďom dobre žilo?

KISKA JE ČLOVEKOM MILIARDÁROV – IDÚ SLOVENSKO UKRADNÚŤ ĽUĎOM

Hej, hej, všetci títo pracháči svoje ťažké majetky nadobudli len zo samej lásky k ľudstvu. Od rána do večera myslia len na robotníkov a chudobných ľudí. Sú to svätci.

Firma Za ľudí je hrozbou pre Slovensko. Nielen preto, že Kiska je politickou bábkou Veľkého brata. Ale aj preto, že sú s najväčšou pravdepodobnosťou politickou bábkou v rukách oligarchov a najbohatších biznismenov na Slovensku.

Vracajú sa Gorily. A chcú si kúpiť štát.

Kiska je zlo. Číre zlo. Mafiánske zlo.

PS

Vážení čitatelia,

ak sú tieto informácie o Kiskovi nepravdivé, vopred sa za ich zverejnenie ospravedlňujem, avšak silne pochybujem o tom, že pán, ktorý to na FB zverejnil, žeby to spravil len preto, aby sa zviditeľnil. (Držím sa porekadla, že bez vetra sa ani lístok na strome nepohne).

 

 

 

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7668814x
Priemerná čítanosť článkov: 5206x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy