Založ si blog

Fico pripustil, žeby nemusel byť ani na čele kandidačnej listiny

Pán predseda, toto ste mali spraviť už dávno a nečakať dovtedy, kým Vás k tomu dotlačí premiér Pelegrini.

Takto by ste si ušetrili viacero zakopnutí pred médiami a aj voliči by sa na Vás pozerali s väčším rešpektom. (Ale ako sa hovorí radšej neskoro ako nikdy).

Vaše slová na dnešnej tlačovej konferencii: „Nepatrím k politikom, ktorí sú presvedčení, že keď založili politickú stranu, tak ju musia aj pochovať.“ Pripustili ste aj to, že by ste nemuseli byť jednotkou na kandidátke. – Sú to slová chlapa, ktorý má svoju hrdosť a česť, teraz už len treba veriť, že sa tých slov budete aj držať a že sa nestane to, že o pár mesiacov budete tvrdiť pravý opak.

Pripustili ste, že k voľbám sa postavíte tak, aby ich Smer vyhral. – Musím povedať, že napriek tomu, že nie som Vašim voličom, tak o tom vôbec nepochybujem, že spravíte všetko preto, aby Vaša strana opäť vyhrala parlamentné voľby.

Pán Fico, nechcem sa vŕtať v histórii Vašich výrokov, ale zaujal ma nasledovný príspevok jedného z čitateľov k článku o Vašej dnešnej tlačovej konferencii: „„Nepatrím k politikom, ktorí sú presvedčení, že keď založili politickú stranu, tak ju musia aj pochovať.„ Pekne si ten Fico serie do huby, ešte nedávno (dva týždne?) tvrdil, že on Smer založil a on ho aj pochová…a takto podobne je to so všetkými jeho prehláseniami…ako sa mu kedy hodí, on klame tak systematicky, že už nevie, čo povedal včera a nie je schopný rozlíšiť, čo je pravda a čo lož…““

PS

Vážení čitatelia,

v minulosti som napísal zopár blogov, ktorými som chcel upozorniť hlavne vodičov motorových vozidiel, aby v oblastiach v ktorých je veľký predpoklad, že im do cesty môže vbehnúť divoká zver, ale aj domáca, no také blogy mnohí z vás nemajú záujem čítať (vidieť to z počtu, ktorý je ukazovateľom koľkí čitatelia si to pozreli) – preto využívam túto príležitosť k tomu, aby som vodičov na tento problém znovu upozornil. (Totiž je predpoklad, že tento blog si prečíta oveľa väčší počet čitateľov ako tie blogy, ktoré som spomenul).

Dnes som mal to „šťastie“, že som sa s takýmito prípadmi stretol až dvakrát. Ráno, keď som sa vybral do lesa na huby, tak na ceste som zbadal usmrtenú mačku. Podvečer, keď som sa vracal z kupačky na Bukovci, tak zhruba 1 km pred obcou Baška ležal na okraji cesty zrazený a usmrtený mladý srnec a vodič, ktorému z lesa vybehol priamo pod kolesa mal odstavené svoje auto vedľa krajnice na druhej strane cesty – mobilom práve volal policajtov, aby prišli k tejto nehode. (K nehode došlo hádam 2-3 minúty pred tým, keď som tam prichádzal. Vodič mi povedal, že napriek tomu, že nešiel rýchlo, tak nemal šancu nehode zabrániť lebo ten srnec mu vyskočil spoza stromov tak rýchlo, že to boli iba sekundy…)

Dávam sem aj fotografie oboch uhynutých zvierat:

Táto mačka v zúfalstve: nemohla sa už pozerať na to kam spejeme, tak dnes ráno spáchala samovraždu, skočila do dráhy prvému vozidlu, ktoré prechádzalo pred jej obydlím.

Táto mačka dnes ráno v zúfalstve „spáchala samovraždu“, skočila do dráhy prvému vozidlu, ktoré prechádzalo pred jej obydlím.

Už aj niektoré zvieratá majú plné zuby toho, čo sa v našej krajine deje...

Už aj niektoré zvieratá majú plné zuby toho, čo sa v našej krajine deje…

 V danej chvíli sa ocitol na nesprávnom mieste, možno ho vyplašil nejaký pes... :-(

V danej chvíli sa ocitol na nesprávnom mieste, možno ho vyplašil nejaký pes… 🙁

 K nehode došlo o 18: 01 - viditeľnosť bola ešte veľmi dobrá, no ani to vodičovi nepomohlo.

K nehode došlo o 18: 01 – viditeľnosť bola ešte veľmi dobrá, no ani to vodičovi nepomohlo.

 Viem, že takýto pohľad nie pre ľudí so slabším žalúdkom, ale malo by to byť výstrahou aj pre tých, ktorí si hovoria, že im sa to nemôže stať.

Viem, že takýto pohľad nie je pre ľudí so slabším žalúdkom, ale malo by to byť výstrahou aj pre tých, ktorí si hovoria, že im sa to nemôže stať.

 Nešťastný účastník nehody.

Nešťastný účastník nehody.

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7664189x
Priemerná čítanosť článkov: 5203x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy