Založ si blog

Toto sa môže stať iba v Rusku

Ruska zabila priateľa († 24) pri drsnom sexe, potom sa vrhla na jeho telo: 21 ročná Ruska Anastasia Beloshapkinová po smrti svojho priateľa Dmitryho Sinkevicha skončila za mrežami. Za vraždu a zneuctenie tela dostala Anastasia 10 rokov väzenia.

Vážení čitatelia, povedzte je toto normálne, tak v Amerike by jej za takúto odpornú vraždu naparili min. doživotie, ale myslím si, že skôr trest smrti. Ale takýto rozsudok sa môže stať naozaj iba v Rusku. 🙁

Tak v našom štáte štyria zlodeji ukradli viac ako 60 kusov rôzneho elektrického a ručného náradia a ďalšie veci a majiteľovi domu spôsobili poškodením škodu 50 eur a krádežou až 1 000 eur. Krátko po krádeží ich policajti zadržali aj s ukradnutými vecami. Ukradnuté veci boli majiteľovi vrátené a tak mu vznikla len minimálna škoda. Obvineným hrozí za túto krádež vlámaním vysoký trest (3 až 10 rokov). No povedzte nie je tento svet zvrátený naruby? Samozrejme zlodejov neľutujem, iba poukazujem na tú zvrátenosť, ktorá sa udiala v Rusku.

Keď si prečítate aj detaily ako tá Ruska svojho priateľa zavraždila, tak možno si poviete, že nič odpornejšie ste nečítali.

Mladík zomrel udusením počas ich tvrdého sexu. (Na ich divoké praktiky sa už predtým ponosovali susedia). Každý týždeň organizovali orgie. Využívali pritom sadomasochistické praktiky.

Anastasia sa k usmrteniu partnera priznala, no z toho, čo spravila s Dmitryho telom, ide hrôza. Odrezala mu hlavu kuchynským nožom a potom mu ešte odrezala pery aj líca. Taktiež mu odrezala všetky končatiny, genitálie a vybrala aj vnútornosti. Dokonca z neho vysala aj krv. (Nenašli jeho pečeň).

Niektoré časti tela hodila do smetí pred domom, iné odložila do mrazničky. A niektoré časti našli vyšetrovatelia visieť na hákoch v byte ako na bitúnku. Jeho ruky a nohy sa našli v smetiach, vnútornosti vo vrecúškach v mrazničke a prsty sa povaľovali po byte. Forenzný expert sa vyjadril, že: na 99% šlo o rituálnu vraždu. (Dmitry pridával na sociálnu sieť satanistické obrázky).

Vrcholom zvrátenosti vrahyne bolo, že po otrasnom čine jej volala sestra a pýtala sa, čo robí. Tá bez najmenšieho odporu jej povedala: ,,Porcujem svojho frajera,“ – ako keby porciovala obyčajného barana. 🙁

Jej sestra následne zalarmovala rodičov a tí políciu. Dmitryho nevlastná mama povedala, že ho spoznala len podľa jeho kučeravých vlasov. Anastasia za vraždu a zneuctenie tela dostala 10 rokov väzenia.

Mladý muž, ktorý mal pred sebou ešte celý život a mohol sa každé ráno tešiť z východu slnka, no beštia ho doslova popravila ako mäsiar ošípanú. (Lenže ten to nerobil ako sadomasochista). 🙁

Po 10 rokoch strávených vo väznici môže pozvať sudcu -, ktorý jej udelil trest – na podobné orgie, aké robila so svojim priateľom, a keď sudcu zabije a rozštvrtí, tak možno potom už jej ďalší sudca naparí doživotie.

Čo k tomu dodať?

To, že sa v divočine zvieratá navzájom medzi sebou zabíjajú a žerú slabších jedincov, aby mohli prežiť, tak to dokáže pochopiť hádam každý, ale ak sa ľudská bytosť vyčlení od spoločnosti a ohavne a brutálne pripraví o život svojho priateľa, tak pre takú osobu je oslovenie hyena ešte príliš lichotivým slovom.

PS

Mimochodom, dnes ráno mi niekto poslal na FB túto správu:

Nemecké médiá prirovnávajú zvolenie Čaputovej k nástupu Havla
To nie je dobrá správa pre Slovensko 🙁

Jeden čitateľ napísal k tomu tento komentár: „čo tak sa zobudiť…60 % v druhom kole, a vyše 50% v prvom kole nešlo voliť….aj za tu neúčasť v prvom kole môže Harabin a Kotleba, lebo navarili malo guľášu, parkov a malo piva natočili….ľudia sú z politikov znechutení a ani sa im nečudujem…a nezachráni to ani panna Zuzana Pezinska“

Viem, že ma tu budú poniektorí kritizovať, že ten dodatok som si mohol odpustiť, ale nechcel som sa s tým zdržiavať, aby som o tejto konkrétnej veci napísal blog, ktorý by sa voličom pani Čaputovej nemusel páčiť.

 

 

 

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7665877x
Priemerná čítanosť článkov: 5204x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy