Založ si blog

Diabol ovláda miliardárov a tí vedú svet do záhuby!

Stupňujúce napätie u nás a vo svete, ktoré nám už takmer denne prináša samé nepokoje a protesty v mnohých krajinách má presviedča o tom, že toto je dielom diabla, ktorý veľmi dobre vie kde je človek najviac zraniteľný a že najväčšie zlo pre ľudstvo sú peniaze.

Predsa nie je možné aby ľudstvo, ktoré sa svojou inteligenciou posunulo tak ďaleko, aby nevidelo a nedokázalo posúdiť, že sa necháva vodiť za nos hŕstkou nenažrancov, čiže politikov, ktorí sú zaťažení mamónom, túžbou po moci a idú za svojim cieľom hoc aj cez mŕtvoly.

BANKY SA SVOJHO NAHONOBENÉHO BOHATSTVA NIKDY NEVZDAJÚ

Ak si niekto vo svojej naivite namýšľa, že svetová elita  bankárov, vojenskopriemyselného komplexu a nadnárodných korporácii, ktoré sú známe aj pod názvom ako skupina Bilderberg, nechá len tak ľahko vziať to, čo nahonobili za desaťročia, je na veľkom omyle. Vďaka dominantnému vplyvu, ktorý má  v masovokomunikačných prostriedkoch a ovládaniu svetovej politiky prostredníctvom  nimi samými vyfabrikovaných bábkových vlád, je však už aj im zrejmé,  že systém, ktorý vytvorili „k obrazu svojmu“ sa začína dostávať spod kontroly a že  na základe historických skúseností  je jasné, že speje jednoznačne k sociálnym nepokojom, alebo rozpútaniu vojnového konfliktu, ktorý môže dosiahnuť svetový rozmer.   Na to, kto v skutočnosti ovláda politikov, už  upozorňoval zavraždený prezident J. F. Kenedy.

Aj občania na Slovensku sa zrazu z televíznych spotov vysielaných v najsledovanejšom čase,  z  bilbordov , internetu alebo priamo z webovej stránky  dozvedajú, že 1%  obyvateľov zeme vykorisťuje 99% ostatných.

Nalejme si ale čistého vína: o čo tu  komu vlastne ide?  Je absolútnou pravdou, že to jedno percento si je vedomé, že tých 99%, ak by sa dokázalo zjednotiť, ho môže poriadne nakopať do zadku. Problém je ale v tom, že tých 99% si to nesmie uvedomiť, a preto musí byť permanentne pod tlakom propagandy a najmä  musí byť udržiavané v strachu a v strese ako uživí seba  a svoju rodinu. A keďže aj napriek sústavnému vymývaniu mozgov  začína pribúdať neprispôsobivých a neštandardných „konzumentov je potrebné  miasť najmä mladú generáciu a ponúkať jej možnosť neškodne sa  zbaviť nahromadených negatívnych emócií – „vyprotestovať“ sa podľa vopred určených pravidiel na miestach, ktoré budú  plne pod kontrolou  príslušných spravodajských zložiek a odboru MV SR.
Prejdime však ďalej – od malej slovenskej politickej scény na vyšší level celosvetového ohlupovania  99%-nej masy.

NENAŽRANOSŤ ZISKU Z LACNEJ PRACOVNEJ SILY

Je faktom, že politika globalistov a ich nenažranosť po zisku a lacnej pracovnej sile, paradoxne – ako kedysi, keď ich predchodcovia dokonca aj z radov židovských bankárov, finančne umožnili nástup Hitlera k moci, tak dnes, najmä USA, presunutím svojich výrobných kapacít do zaostalej feudálno-poľnohospodárskej komunistickej Číny, prispeli k tomu, že z tejto krajiny sa stala ekonomická, finančná a  napokon aj vojenská veľmoc, ktorá má dnes už väčšie devízové rezervy ako je neustále sa zvyšujúci dlh USA.

Franklin, Lincoln, Jefferson a mnohí ďalší americkí prezidenti, by sa dnes museli obracať v hrobe, keby videli ako sa krajina, ktorá viedla vojnu za slobodu a rovnosť černochov, dostala úplne do područia rasistického štátu Izrael, bez ktorého súhlasu dnes neprejde ani jedno hlasovanie USA v OSN, vrátane hlasovania o uznaní  Palestíny.
Kým Rusi budovali Berlínsky múr a svetové komunistické impérium, Američania začali upevňovať demokraciu s obdivovateľmi nacistov: Frankom v Španielsku, Salazarom v Portugalsku, Stroessnerom v Paraguaji, Somozom v Nikaragui, Suhartom v Indonézii, Idi Aminom v Ugande, Ferdinandom Marcosom na Filipínach, Rézom Páhlavím v Iráne… Ale zásadný geopolitický mat si veľmoci dali samy sebe vtedy,  keď krátko po druhej svetovej vojne spečatili rozhodnutie, že na území Palestíny vznikne rasistický štát Izrael – jediný štát sveta, ktorý podnes nemá demokratickú ústavu, napriek tomu, že sa ako demokratický prezentuje, a ktorý nemá ani medzinárodne uznané hranice – čím má svetovým spoločenstvom neoficiálne odsúhlasenú  expanziu do okolitých cudzích území!
Od tejto chvíle píše dejiny sveta (a USA zvlášť) tento geografický trpaslík, ktorý je ale vplyvom aj nukleárnou výzbrojou gigantom,  beztrestne a tým aj bezočivo porušujúcim všetky rezolúcie OSN , a ktorý nikdy nepripustil inšpektorov z oblasti jadrovej energetiky na kontrolu svojich laboratórií!!! 
IZRAEL OVLÁDOL CELÝ SVET
Ovládol všetko strategické v súčasnom svete. Sú to predovšetkým médiá s dosahom na  populáciu celého sveta, na  finančné inštitúcie celosvetového významu a veľmi úspešný lobbing v jednotlivých národných vládach a parlamentoch v prospech židovského štátu. V trestnom kódexe každého suverénneho štátu je táto skutočnosť charakterizovaná ako trestný čin vlastizrady! Do mozaiky vplyvu ešte navyše vstupuje nekritizovateľný kult holokaustu, ktorého sa dopustili nacisti voči židom, hoci táto genocída bola už dávno prekonaná  inými svetovými barbarmi vrátane tých izraelských. (Viď najnovšiu správu býv. prezidenta USA J. Cartera.  USA sa stali nástrojom štátu, ktorý nepriznáva svoje občianstvo nikomu, kto nepreukáže, že patrí po matke k tzv. vyvolenému národu, štátu, ktorého Najvyšší súd rozhodol, že sobáš nežida  so židom je špinením rasy. Na pozadí vyvolanej svetovej hospodárskej krízy, ktorá sa rieši tak, že sa zámerne ešte  viac stupňuje, aj vďaka vyhláseniam ratingových agentúr patriacich finančnej elite, tu prebieha stratégia prípravy na totálnu vojenskú svetovú nadvládu. Jej súčasťou bola pod zámienkou boja proti terorizmu likvidácia režimu Saddáma Husajna, okupácia Afganistanu, odstránenie režimu Kaddáfího a nemožno opomenúť ani vybudovanie najväčšej vojenskej základne Bondstel v Kosove po odstránení Slobodana Miloševiča.
NÁSLEDKY SA DAJÚ OČIVIDNE PREDVÍDAŤ
Čo bude nasledovať? Likvidácia Kaddáfího je len predlohou scenára, podľa ktorého sa bude pokračovať v Sýrii, kde je pre USA a Izrael  najväčším brvnom  v oku   ruská námorná základňa.  Nemožno si nevšimnúť, že ochrana egyptských civilistov pred vyvražďovaním, ktorého sa dopúšťa vojenský režim tu, nikoho na Západe na rozdiel od na ropu bohatej Líbye ,  netrápi.  Egypt je po Izraeli druhým najväčším poberateľom miliardových  podpôr z daní občanov USA a myslieť si, že si generáli v Egypte  túto štedrú každoročnú podporu nechajú vyfúknuť, je ilúziou. Izrael si nemôže dovoliť mať hranice s pre neho neprijateľným režimom. S najväčšou pravdepodobnosťou, po Sýrii bude nasledovať izraelský letecký alebo raketový útok na iránske jadrové zariadenia,  a zrejme  bude lakmusovým papierikom  na preverenie si reakcie Ruska a Číny.  Pôvodný plán zaútočiť na Irán – po tom, čo Saakašvili v čase konania Olympijských hier napadol Južné Osetsko a Abcházko, totiž pre rázny vojenský zásah Ruska stroskotal.
Keďže po novembri 1989 napriek táraninám Václava Havla, že už nikdy do žiadneho paktu nepôjdeme, Slovensko sa stalo členom NATO, občanov Slovenska sa teda už priamo bytostne týka najnovšie stanovisko USA, ktoré sa na požiadanie Ruskej federácie odmietli zaviazať, že po vybudovaní systému protiraketovej obrany v Poľsku, Španielsku a iných štátoch EÚ nezaútočia na Rusko. Reakciou Ruska bolo rozhodnutie presunúť odstrašujúci výstražný nukleárny potenciál Ruska na také miesto, aby bol namierený proti štátom EÚ, a teda aj Slovensku.
Tento závažný fakt sa však ale občania Slovenska od našich politikov nedozvedia. Tí skôr narodení si určite pamätajú situáciu v 80. rokoch , kedy sa na Západe rozmiestňovali rakety Pershing 2 proti vtedy ešte sovietskym SS 20. Sme teda opäť tam, kde sme boli pred rokom 1989! USA a Izrael si z nás chcú opäť urobiť strelnicu a presunúť miesto vojnového konfliktu do stredu Európy.

Zdôvodnenie, že tento systém, ktorý  má byť dokončený do roku 2020 má slúžiť na ochranu proti raketovému útoku Iránu, je rovnako zavádzajúce ako  chemické zbrane v Iraku, ktoré sa dodnes nenašli. Ak by bol v EÚ uskutočnený prieskum s otázkou , či sa cítia občania Európy ohrození zo strany Iránu, zrejme by skončil fiaskom, pretože ak sa občania Európy cítia byť niečim ohrození, tak v prvom rade konaním svojich politikov a ich neschopnosťou riešiť krízu, ktorá vznikla priamym vedomým pôsobením  „bankstrov“ z USA, ktorí ju teraz preniesli do Európy, aby takto elegantne odpútali pozornosť od svojej kriminálno-zločinnej činnosti.
Občania Slovenska, nenechajte sa opäť zavádzať! Tak, ako vás klamali komunisti do roku 1989, rovnako Vás zavádzajú a klamú súčasní politici. Slovensko dnes ešte naliehavejšie, viac ako inokedy, možno ako ešte nikdy doteraz  potrebuje skutočnú zmenu a to nielen v riadení štátu a ekonomiky, ale rovnako aj v zahraničnej politike a podľa vzoru Švajčiarska  a jeho ústavy nutne potrebujeme neutralitu, vlastnú menu a diverzifikáciu ekonomiky.

ZDROJ: http://lsnspp.6f.sk/

 

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

žena, nemocnica, lôžko, pacient, tehotná, tehotenstvo, gravidita, pankreas, cukrovka

Fatálne zlyhanie v pražskej nemocnici. Žene urobili potrat pri kontrole, splietli si pacientky

28.03.2024 14:52

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke došlo k obrovskému omylu.

Mahmúd Abbás

Palestínska samospráva má novú vládu

28.03.2024 14:51

Jej predsedom bude dlhoročný poradca prezidenta Muhammad Mustafá.

Krišjanis Kariňš

Šéf lotyšskej diplomacie Kariňš odstupuje pre trestné stíhanie

28.03.2024 14:37

Lotyšská generálna prokuratúra rozhodla o začatí trestného stíhania v súvislosti s jeho výdavkami na leteckú dopravu vrátane využívania súkromných lietadiel.

Jana Bittó Cigániková

SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve, žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky

28.03.2024 14:36, aktualizované: 14:55

Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7648426x
Priemerná čítanosť článkov: 5192x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy