Založ si blog

Bola tá bomba s klincami iba nemiestnym žartom?

Do včerajšieho večera by si iba málokto zo Slovákov pomyslel, že aj v našej krajine budú, čo nevidieť realitou bombové útoky s nástražným systémom a že tie nástražné výbušné systémy s elektronickými spínačmi budú naviac naplnené klincami.

Určite nie som jediný, kto by rád veril tomu, že tento hlúpy výbuch uskutočnil blbec, ktorý takýmto činom chcel košícku verejnosť iba vystrašiť, aby boli ľudia viac v strehu, že aj také niečo sa u nás dá ľahko zrealizovať.

V tomto prípade by sa dalo hovoriť o šťastí, že ako zázrakom sa nikomu nič nestalo, no ak sa človek nad tým vážne zamysli a začne to podrobnejšie rozoberať, tak ho musí napadnúť aj to, že ak táto bomba bola aktivovaná na diaľku, tak ten neznámy páchateľ musel mať celý Mc Donald ’s zreteľne na očiach a tu bombu v odpadkovom koši, ktorý sa nachádzal iba necelých desať metrov od vchodu, tak by ju odpálil v takej chvíli, ak by sa v blízkosti toho koša pohybovalo čo najviac ľudí.

Ostáva iba veriť, že kamerový systém nahral páchateľa tohoto podlého činu a že mu súdy  za tento zločin všeobecného ohrozenia naparia trest odňatia slobody v trvaní aspoň desiatich rokov. (Ale nepochybujem o tom, že väčšina slušných ľudí by súhlasila s tým, aby páchateľ takého zločinu dostal minimálne 20 rokov nepodmienečne, aby tí, čo by sa o niečo podobné pokúšali už vopred vedeli, aká „odmena“ ich za taký ohavný čin čaká.)

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7672625x
Priemerná čítanosť článkov: 5209x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy