Založ si blog

Čaputová priznala krízu vo vzťahu

 Nechcem byť škodoradostný, ale v tomto prípade by pre jej partnera bolo najlepšie riešenie riešenie také, aby ju nechal alebo, aby si už začal kopať hrob.

Nechcem byť škodoradostný, ale v tomto prípade by pre jej partnera bolo asi najlepším riešením, aby ju nechal alebo, aby si už začal kopať hrob.

Ešte ani nezačala úradovať ako prezidentka a už je ich vzťah narušený. Bulvár sa rád šťúra v súkromí významných celebrít lebo novinári veľmi dobre vedia, že čím väčšiu kravinu o nich napíšu, tak bude o to väčší záujem čitateľov a tým pádom bude aj vyššia čitateľnosť.

Priznám sa, že takéto články čítam iba výnimočne – (1 z 50tich), ale ten som si prečítal iba zo zvedavosti. Chcel som vidieť, akú výhovorku poskytla Čaputová novinárom ku kríze v ich vzťahu?

Novinári napísali, že náročné obdobie prezidentských volieb si vyžiadalo svoju daň a Zuzana Čaputová prostredníctvom sociálnej siete oznámila, že so svojím partnerom Petrom prechádzajú krízou vo vzťahu. Dokonca aj v eurovoľbách bola voliť sama, no v minulosti ju vždy bolo vidieť s partnerom.

„Rozvedená budúca prezidentka tvorila pár s architektom Petrom Konečným. Ten stál po jej boku aj počas predvolebnej kampane a oslavoval s ňou aj víťazstvo v prezidentských voľbách.“ Zdroj: https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/513658-caputova-priznala-tazke-obdobie/

Očakával som, že naša nastávajúca prezidentka je tak pravdovravná, že novinárom vysvetli skutočnú príčinu ich krízy: „Možno ste si všimli, a ak by aj nie, radšej vám to povieme úprimne. V poslednom období nás nie je spolu s partnerom Petrom vídavať. Nechceme, aby sa o tom špekulovalo, ani vás nechceme zavádzať spoločným vystupovaním na verejnosti. Radšej budeme s Petrom úprimní a povieme vám, že naozaj prechádzame ťažkým obdobím vyrovnávania sa so situáciou, v ktorej sme sa ocitli,“ – k tomu ešte napísala, že verí v to, že ju jej fanúšikovia pochopia. – No po prečítaní nasledujúcich riadkov som si musel položiť otázku: Neviem, či to iba ja som taký nechápavý a tomu nerozumiem lebo toto má byť akože vysvetlenie?! Veď týmto vyjadrením vôbec nič nevysvetlila!

Napadlo ma, že pani Čaputová si uvedomuje, že ak už bude fungovať v úrade, tak by sa patrilo, aby bola s tým svojim frajerom v manželskom zväzku, no vyzerá to tak, že on v žiadnom prípade nechce figurovať tak, aby bol neustále pod papučou.

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

ocenenie, prezidentka, Andrej Matišák

Prezidentka ocenila redaktora Pravdy. Čaputová odovzdala Matišákovi medailu súvisiacu s výročím vstupu do NATO a EÚ

30.04.2024 16:35

Prezidentka Slovenskej republiky sa poďakovala 28 osobnostiam za ich prínos v kontexte členstva štátu v Európskej únii a Severoatlantickej aliancii.

parlament, fico

Nájde sa 90 poslancov? Gašpar zhodu pri ústavných sudcoch neočakáva. Opozícia hovorí, že sa čaká na Ficove rozhodnutie

30.04.2024 16:30

Zástupcovia opozície hovoria o obštrukcii a o tom, že koalícia čaká, či bude sa bude chcieť uchádzať o post aj Robert Fico.

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7676275x
Priemerná čítanosť článkov: 5211x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy