Založ si blog

Jasný príklad, ako si Slováci za 300 eur dajú aj koleno vŕtať

Poniektorí Slováci nám potvrdili iba to, čo sa o nich všeobecne hovorí. Že za korunu si nechajú aj koleno prevŕtať.

Matovič si bol takmer na 100 % istý, že ak ponúkne dôchodcom v hotovosti 300 eurovú odmenu za vpichnutie vakcíny proti covidu19 – tak v tom prípade mu mnohí z nich túto lákavú ponuku neodmietnu. Avšak do úvahy sa môže brať aj ich kalkulácia, že ak teraz zaváhajú, tak zakrátko nedostanú žiadne peniaze a ešte sa budú musieť nechať zaočkovať povinne.

Všetci dôchodcovia teraz vidia, že premiér Heger robí všetko preto, aby presadil povinné očkovanie pre dôchodcov nad 60 rokov + starších, ak sa aj naďalej nedajú dobrovoľne zaočkovať.

Slováci majú chamtivosť v génoch a Matovič to veľmi dobre vie, takže pri očkovacej lotérii mnohí váhali nechať sa zaočkovať lebo vylosovať nemohli všetkých, ale teraz majú istotu všetci, že sľúbené peniaze dostanú.

Milý čitatelia, čo všetko si o tejto situácii myslí pán na nasledujúcom videu posúďte sami. facebook.com/onasbeznas/

Patrilo by sa vážne zamyslieť aj nad textom napísanom na pripnutom obrázku

Zdroj fb

Nebolo by lepšie, ak by bol štát ochotný platiť seniorom lieky a vitamíny, ktoré by im pomohli k tomu, aby sa vírusu covidu19 vyhli? Veď tým pádom budú mať dôchodcovia voči vírusu väčšiu imunitu.

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7664693x
Priemerná čítanosť článkov: 5203x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy