Založ si blog

Matovičovi tečie nielen do topánok

Jemu to už doslova preteká… z jeho pobláznenej hlavičky, ako keby mozog priam vytekal. Teraz, keď vidí, že tie jeho atómové bomby s covidom nedopadli tak ako to očakával, tak v ruke začína obracať kartu s tvárou Jána Počiatka, konkrétne s jeho vilou v Cannes, vďaka ktorej vyhral parlamentné voľby.

Igorko, myslíš si, že táto kauza okrem Teba a pár Tvojich riťolezcov ešte niekoho zaujíma? Na Slovensku máme oveľa naliehavejšie a vážnejšie témy?

Už sa potvrdilo, že tie Tvoje plagáty na plote jeho vily boli veľký humbug a zároveň to bolo veľké fiasko a ani zďaleka to nebolo tak ako si nás Ty balamutil Tvojimi informáciami. Podľa Teba si Počiatek mal kúpiť vilu za astronomickú sumu. Avšak ukázalo sa, že v jej cene si sa poriadne sekol. „Francúzske úrady začali zverejňovať zmluvné ceny predaja nehnuteľností od roku 2014. Nedávno tam pribudla aj cena Počiatkovho nákupu – vilu kúpil v novembri 2018 za 3,2 milióna eur.“ – Hlavná vec, že Ty si tvrdil, žePočiatek si tu lukratívnu vilu kúpil v najlepšej štvrti v Cannes na ulici, kde domy stoja 20, 30, sto miliónov eur,“ zdroj matovic-sa-pred-volbami-poriadne-sekol

Obhajuješ sa plnením predvolebných sľubov, ale na toto Ti už málokto na Slovensku skočí. Nezvládate reformy, hospodárenie štátu je najhoršie v celej EÚ. Nasledujúca karikatúra je jasným dôkazom kam Slovensko speje…

Danglár 8.10.2021 – výstižnejšie to už Danglár ani nemohol spraviť, toto už naozaj nepotrebuje žiadny ďalší komentár. 🙁

Otázkou je, prečo smeráckeho exministra neprešetrujú slovenské úrady? A prečo nekonala ani polícia, ani prokuratúra? Pritom si na ich čelo dosadil svojich ľudí!

Teraz bez ostychu upozorňuješ na prevádzanie majetku dnes vlastne súkromných osôb Roberta Kaliňáka a Jána Počiatka na ich manželky, pritom Ty sám si tak urobil! Podľa Teba v ich prípade ide o podozrivú špekuláciu, no v Tvojom prípade o ochranu rodiny.

Pritom prepis Tvojej firmy Region-Press na manželku bol iba naoko. V roku 2014 si v mene firmy rokoval s vtedajším prezidentským kandidátom a poslaneckým kolegom Radoslavom Procházkom ohľadom inzercie bez DPH v Tvojich novinách… „Za podobný prípad teraz vo vedľajšej Viedni prešetruje prokuratúra rakúskeho kancelára Sebastiana Kurza.“ U nás nič, pán Matovič?! Zdroj nazory.pravda.sk

…„Inzercia stála 17.200 eur. Ale z tejto sumy chceli platiť 50 až 90 percent v hotovosti, na ruku. Nie navyše, nad rámec tejto sumy, ako o tom hovorí Dubéci,“ uviedol pre TASR Igor Matovič v reakcii na Dubéciho vyhlásenie.

…„Za inzerciu v tituloch vydavateľstva Regionpress sme na základe faktúr zaplatili spolu 17.224 eur, z toho 2870 eur bola DPH. Nič nad rámec tejto sumy sme mu ani nezaplatili, ani nikdy neponúkali zaplatiť. Tak ja, ako aj pán Procházka, sme plne pripravení podrobiť sa vyšetreniu na detektore lži,“ vyhlásil Dubéci.

…„Hodnota reklamy, o ktorú išlo, bola podľa Matoviča 17.200 eur s DPH a mala byť zverejnená v reklamnom médiu, ktoré vydáva rodinná firma Matovičovcov. – Vyžadoval odo mňa, aby som sa priamo podieľal na nelegálnom financovaní jeho kampane,“ vyhlásil Matovič. – K tomu si dodal, že s ponukou na platbu v hotovosti si nesúhlasil a transakcia medzi novinami a Procházkom následne prebehla štandardne, podľa zákona.
Takisto si dodal, že rozhovor medzi Tebou a Procházkom „sa uskutočnil medzi štyrmi očami,“ preto jeho obsah nemôžeš dokázať. Vyzval si však Procházku, aby išiel na detektor lži a tam preukázal, že tento rozhovor prebehol inak. „Ak sa dokáže, že som si to vymyslel, odídem navždy z politiky,“ vyhlásil Matovič s tým, že ak Procházka na polygrafe neuspeje, mal by politiku opustiť on. „Špecialisti na reklamu odhadli, že Procházkova kampaň stála 700.000 – 800.000 eur, priznal však len 250.000 eur. Nie je rozdiel v tom, že aj v iných médiách platil 50 až 90 percent načierno, na drevo?“ opýtal sa Matovič. Zdroj matovic-prochazka-obvinenie-inzercie Ak by si mal, čo len štipku charakteru, tak by si si vzal z Počiatka a Kaliňáka príklad a definitívne by si sa vytratil z politiky. Verím, že v takom prípade by si mnohí Slováci vydýchli.

Igorko, si najväčší pokrytec na Slovensku, si zahľadený sám do seba, a tej špiny, ktorú máš na hlave – s tým sa Ti málokto vyrovná.  Ostáva už len veriť, že raz dôjde k tomu, že kompetentné úrady začnú prešetrovať aj Tvoj majetok.

PS

Výpočet majetku rodiny pána Matoviča.

Hotel Trnava – 2,1 milióna. Pozemky v Bielom Kostole – 2,3 milióna. Dom na Študentskej – 300 tisíc. Jeho vlastná hacienda, v ktorej býva – 330 tisíc.

Ďalej je to historická budova v centre Trnavy – 290 tisíc. Činžiak na Kollárovej -1,2 milióna, a Majského pozemky – 600 tisíc. (Dokopy takmer 7,5 milióna eur).

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 10:15

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7671582x
Priemerná čítanosť článkov: 5208x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy