Založ si blog

Smrteľne „vážne“ ku covidovým mutáciám

Aká v poradí je už delta? Koľko tých mutácií ešte bude? Podľa toho, čo sledujem, a ako nás varujú odborníci, že ak sa neprestaneme správať ako stádo, ktorým opoziční politici hýbu tým smerom, ktorý im v danej chvíli vyhovuje, tak podľa mňa to neskončí ani vlnou théta.

Ak šírenie covidu 19 a jeho mutácií vzniká práve uvoľňovaním nariadených pravidiel proti jeho šíreniu, tak logicky sa dá očakávať, že po letných dovolenkách, olympijských hrách, ale aj mnohých športových podujatiach a masových návštevách kúpalísk bude tá vlna eskalovať… K tomuto blogu ma inšpiroval obrázok s textom o pandemickom rozpise pre slovenskú republiku – vkladám ho tu, aby vás pobavil ako pobavil mňa.

Zdroj fb

Je to smutné, že aj z tak závažnej témy si niektorí ľudia robia prču, avšak aj to patrí k životu. Ak by sme sa ku všetkému stavali vážne, tak ten život by za veľa nestál. Trošku humoru nikdy nezaškodí. 🙂

 

Ešte stále nás chcete presviedčať, že vakcinácia proti covidu je našou spásou?

Pandémia je medzinárodne organizovaný zločin proti ľuďom za podpory vlád a médií! Toto tvrdí Dr. Astrid Stuckleberger, ktorá hovorí o dnešnej situácii s pandémiou, o WHO a ďalších, pre mnohých prekvapivých súvislostiach.  Je odborníčka na medzinárodné zdravie už viac ako 20 rokov, ktorá v rokoch 2009-2012 spolupracovala s WHO ako inštruktorka na implementácie medzinárodných nariadení o zdraví.

Jej šokujúce svedectvo potvrdzuje informácie od mnohých ďalších nezávislých vedcov, lekárov, novinárov, politikov, analytikov a ďalších expertov, ktorí na základe faktov tvrdia, že za korona-opatreniami a agresívnou vakcinačnou kampaňou stoja farmaceutické firmy a osoby z prostredia medzinárodných organizácii prepojené na globálny kriminálny Syndikát, ktorý stojí v pozadí tejto plánovanej korona-hystérie nazývanej ako Plandémia.

Navyše v celej záležitosti ide o zločiny proti ľudskosti aj z dôvodu, že experimentálne vakcíny sa využívajú ako biologické zbrane.

„Podporujú lockdown, podporujú rúška, Opatrenia prijaté na zatvorenie ekonomiky a verejného života s reštauráciami … všetky tie športy, tiež tá zdravá časť. Všetko zdravé sa uzatvára. A potom dýchanie rúškom, ktoré vytvára chorobu. Oni zmenili rétoriku: Si chorý a musíš dokázať, že si zdravý. A jediný spôsob ako to dokázať je – urobiť si PCR test, ktorý nie je efektívny,“ uviedla Stuckleberger.

Dodala tiež, že WHO funguje ako díler a propagátor vakcín a celý plán bol dokonale premyslený so zámerom presvedčiť ľudí, že jediným východiskom je vakcína.

V tejto súvislosti upozornila, že z WHO sa stala svetová očkovacia organizácia, ktorá v spolupráci so Svetovou alianciou pre vakcíny a očkovanie (GAVI) predáva vakcíny. Členské štáty tvoriace GAVI sú navyše ako účastníci tohto projektu akcionármi, takže oni samotné na mnoho miliardovom obchode s vakcínami profitujú.

„Svetová banka podpísala s GAVI a Billom Gatesom partnerstvo pre medzinárodný finančný nástroj na imunizáciu (IFFIm). A tento IFFIm v skutočnosti financuje niečo, čo sa volá Koalícia pre inovácie v oblasti pripravenosti na epidémie (CEPI). A tá vedie výskum o príprave a je základom programu medzinárodnej iniciatívy COVAX (ktorá sprostredkováva vakcíny – pozn. red. IV). Takže WHO, GAVI a CEPI, čo sú vlastne vlády sveta. Vaša vláda platí za vedenie kampane COVAX vo svete,“ vysvetľuje Dr. Stuckleberger.

Súčasnú pseudopandémiu označila za dokonale a systematický organizovaný projekt, v ktorom všetky médiá hovoria ten istý príbeh, za ktorého publikovanie majú dobre zaplatené.

Dr. Stuckleberger hovorí o absencii verejnej debaty a všade prítomnej cenzúre. „Nachádzame sa v sci-fi. V politizácii novej falošnej vedy. A je to dosť dramatické, pretože to má dopad na ľudí a ich životy, na ich ekonomiku. Ľudí možno zachrániť, ale oni cenzurujú lekárovi, cenzurujú spôsob liečby, ktorý funguje,“ uviedla.

„WHO v spolupráci s mainstreamovými médiami veľmi dobre analyzovali systém a celý ho majú v rukách,“ pokračuje Stuckleberger a poukázala na osoby, ktoré operujú nad generálnym tajomníkom OSN. V celej hierarchii operuje Bill Gates ako súčasť GAVI, tá je však zastúpená radou a nad ňou funguje Rockefellerova nadácia.

Zdôraznila, že predmetom vyšetrovania v celej záležitosti bude množstvo ďalších organizácií. – Zdroj pandemia-je-medzinarodne-organizovany-zlocin

O histórii WHO a jej skúmania covidu od roku 2005 sa môžete viac dozvedieť z tohto článku WHO International Health Regulations (IHR) vs COVID-19 Uncertainty articles/PMC7569658/

Je v angličtine, avšak pomocou guglu je možnosť si to preložiť.

O nepriaznivej vakcinácii proti covidu veľa napovie aj tento článok Po pol roku od očkovania nemá väčšina seniorov skoro žiadne protilátky

Až 60 percent očkovaných má po štyroch a viac mesiacoch od očkovania negatívne hodnoty. –  Uviedla to organizácia Podané ruky, ktorá analýzu vykonala na viac ako 620 senioroch.

V blízkej dobe bude potreba preočkovania treťou dávkou u zraniteľných skupín a bude tiež potrebné navýšiť kapacity preventívneho testovania pracovníkov aj klientov sociálnych služieb.

„Používame dva rôzne typy testov tak, aby sa maximálne podarilo zachytiť protilátkovú odpoveď, jednak po prekonanej infekcii a po očkovaní. U vybranej skupiny účastníkov projektu sa testovanie hladiny protilátok doplní ešte vyšetrením bunkovej imunity. Predpokladá sa, že týmto prístupom sa získajú poznatky, ktoré budú komplexne hodnotiť stav imunity k pôvodcovi ochorenia Covid-19 a budú akceptovateľné v širokej populácii,“ uviedol Petr Husa, prednosta kliniky infekčných chorôb Fakultnej nemocnice Brno.

Seniori, ktorí sa do merania zapojili, najčastejšie boli očkovaní vakcínou Pfizer, ale do vyšetrovania boli zahrnuté všetky druhy vakcín.

„Z výsledkov analýzy vyplýva, že hladina protilátok klesá s časom od očkovania a s vekom. Podľa spoločnosti je pokles protilátok razantný, a to tak, že až 60 percent očkovaných má po štyroch a viac mesiacoch od očkovania negatívne hodnoty.“ – Ďalej vyplýva, že „seniori, ktorí mali Covid-19, dosahujú vyšších hodnôt protilátok ako tí, ktorí chorobu neprekonali.“ – Zdroj po-ockovani-nemajú-seniori-skoro-ziadne-protilatky

Spoločnosť otestovala od 30. júna do 2. júla 627 seniorov. Záujemcovia odovzdali vzorku krvi na protilátky.

Už boli desiatky prípadov v ktorých sa poukazovalo na podvod súvisiaci s covidom a nakoniec tí, čo nedajú dopustiť, že vakcinácia je dobrá a jedine tá zachráni ľudstvo pred covidom, tak tvrdia, že všetky takéto informácie sú hoaxi, takže som zvedavý, čo povedia títo odborníci, ak si pozrú nasledujúce video https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=186136543433923&id=100013829677299

 

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:06

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7642225x
Priemerná čítanosť článkov: 5188x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy