Založ si blog

Slováci, čakáte na spasiteľa, ktorý vás vyzve do ulíc?

Som presvedčený o tom, že terajšia situácia v našej krajine neteší väčšinu Slovákov. Avšak všetci vieme, že ten chaos v ktorom teraz žijeme majú na svedomí naši politici.

Väčšina z nás sa oháňa frázou, že my občania nemáme „páky“ na to, aby sme dokázali zmeniť veci v náš prospech.

Vládni politici robia len to, čo sa im prikáže a k čomu sa dobrovoľne podvolili. A určite to nebolo zadarmo. Za spoluprácu s tými, ktorí im diktujú ako majú postupovať dostávajú rôzne benefity, a všetci vieme aj to, že to nie je žiadne verejné tajomstvo.

Opoziční politici akými sú napr. Fico, Pellegrini, Mazurek, Uhrík, Blaha, či Taraba, tak tí sa javia ako najväčší bojovníci za nás.. Avšak, je to naozaj tak??

Nie je. Zmeňme si to na drobné. Čo, konkrétne pre nás urobili, ako a v čom nám pomohli?? Denne spravia niekoľko tlačoviek, pochvália sa kvetnatými statusmi, ktorými poukazujú na všetko to, čo väčšina z nás vidí a vie. Ale čo ďalej, páni poslanci?? Čo tak zaujať jednoznačný postoj a postaviť sa za svoj národ a volať ho do ulíc..

Áno, vy by ste mali byť na čele všetkých protestov! Keď boli usmrtení Kuciak s Kušnírovou, tak ste videli čo sa dialo v uliciach. Dvaja ľudia a Slovensko bolo hore nohami a na proteste bolo 100 000 ľudí a tí, ktorí to organizovali, nakoniec dosiahli svoje.

Nedá sa to? Verím, že sa to dá. Ako sa hovorí, kde je vôľa, tam je cesta, no opoziční politici si robia svoju populistickú politiku a o ľudí im príliš nejde – a pochybujem, že im o nich išlo. (Možno o ich najvernejších straníckych prívržencov). Majú podporu veľkej masy ľudí.. Pellegrini 22 % voličov, Fico 15 %, stránku Pellehogriniho sleduje viac ako 300 000 ľudí, Blahu viac ako 100 000 a takto by som mohol pokračovať..

Ak by ste Slovákov pozvali resp. vyzvali k protestom, tisíce z nich by prišli. Pokojne, no s jasným odkazom pre bandu zapredancov, ktorí si s nami robia čo sa im zachce.. Dokedy?? Keď už u nás neplatí ústava SR, keď sa nemôžeme spoľahnúť na vašu pomoc, tak nám nezostáva nič iné, len vziať spravodlivosť do vlastných rúk..

Tu už diplomatický slovník nemá miesto, vážení! S vaším alibistickým, nič neriešiacim prístupom, ste umožnili zapredanej bande, rozdeliť spoločnosť na dva tábory a to aj napriek tomu, že Európsky parlament vydal jasné stanovisko v tom zmysle, že tí, ktorí odmietnu z akýchkoľvek dôvodov očkovanie, NEMOŽU byť DISKRIMINOVANÍ!!!

A to ani v práci, ani v reštaurácií, jednoducho NIKDE!! Vy to viete, tak konajte! Viete aj to, že WHO neodporúča očkovať deti od 12 do 18 rokov, pretože nemajú dostatok dát na to, aby sa mohli pod to podpísať. Rovnako je to aj s ostatnými vakcínami, ktoré sa k nám hrnú zo všetkých strán a pritom NIKTO nevie povedať, čo spôsobia v našom tele v najbližších rokoch..

Psychopati ponúkajú peniaze za to, že sa dáte zaočkovať, niektorí „šialení zamestnávatelia“ detto, najslávnejší futbalový klub na Slovensku sa pridáva tiež a vyzýva k zodpovednosti a zároveň sa nádeja, že bude mať plný štadión „zodpovedných“, teda zaočkovaných fanúšikov. Som presvedčený o tom, že tomu tak NIKDY nebude.

Myslíte si, že všetci tí, ktorí sú resp. boli na futbale v Anglicku boli zaočkovaní? A tak isto aj na tenise vo Wimbledone? Či na hokeji v Amerike, či v Maďarsku? Som náchylný uveriť všeličomu, ale tomuto naozaj nie. O čo tu ide, ak nie o BIZNIS?!

Neskutočný biznis obludných rozmerov, na úkor nás, obyčajných a nevinných ľudí. Veď tu nemáme takmer žiaden COVID, (niečo málo 100 ľudí v nemocniciach), toto je PANDÉMIA? A kto ju vyhlásil? Klus, Mikas, Krčméry, Sabaka, Visolajský a ďalší im podobní, ktorí sú na výplatnej listine farmaceutických spoločností! (Nepochybujem, že v debate sa vyskytnú príspevky niektorých čitateľov, že ústup Covidu spôsobilo očkovanie, ale je to naozaj tak, keď doteraz zaočkovaných je len niečo cez 40 % Slovákov?). Vládna koalícia nám teraz tvrdí, že delta, alebo indický vírus je ten, ktorý nás má položiť na kolená. To je ten vírus, o ktorom britskí vedci povedali, že má slabší priebeh ako nádcha? Tí vedci, ktorí žijú v tom Anglicku, kde od 19. júla majú údajne rušiť všetky opatrenia, pretože COVID prirovnali k obyčajnej chrípke, s ktorým sa treba naučiť žiť??

Proti týmto „smrteľným vírusom“ sa spustil hon na nás, so snahou chrániť nás? A pred čím?? Všetko je to PODVOD a KLAMSTVO s podporou médií, ktoré za obrovské milióny tomuto špinavému biznisu, napomáhajú. Je mi z nich na zvracanie.

Karikatúra Danglár
Je to naozaj tak ako nás chcú presvedčiť uvedené texty v karikatúre? Nebude to skôr o tom, že Slováci vďaka internetu dokážu veľmi rýchlo chápať to kto im chce skutočne pomôcť a kto ich doslova vodí za nos?!

Viem pochopiť aj to, že pre opozíciu nie je jednoduché podniknúť väčšie kroky, keď všetky médiá sú manipulované  a opozičným návrhom nie sú naklonené. Vidieť to aj na Bratislavčanoch z ktorých je veľké percento pod vplyvom vládnych magorov – a aj preto je dosť ťažko zmobilizovať nejaké protesty. A o našich hviezdnych hercoch už aj škoda hovoriť lebo tí sú liberálnym svetom úplne zmagorení.

Avšak nedá mi, aby som nepoložil Slovákom nasledujúce otázky: Kto, alebo čo vám bráni ísť do ulíc? To neviete urobiť niečo sami od seba, to sa spoliehate stále na niekoho druhého? To vás do tých ulíc musí niekto dokopať? Ako to sledujem tak najskôr hej lebo národ sa v prvom rade ponáhľa do reštaurácii, bufetov, na terasy, obchodov, kúpaliská, do prírody, na dovolenky doma a v zahraničí a pod. Každý letí na inú stranu a na ulicu nemyslí. Snáď na jeseň, keď budú Slováci zase doma, ale dovtedy vládni diletanti zarazia „vychádzky“ kvôli ďalším vírusom. Takže nespoliehajte sa a nenechávajte to na tých „horných“, tí sa majú dobre aj keď sú v opozícii.

Ak sa niekto spýta, prečo ja sám nejdem v tejto veci príkladom, tak na moju obhajobu uvediem snáď len toľko, nie som známa osobnosť a nemám ani finančné prostriedky na takúto kampaň. A najdôležitejšie v tejto veci je to, že človek, ktorý sa do takejto veci pustí, musí mať veľkú podporu vlastnej rodiny a svojich blízkych, no a tú ja bohužiaľ nemám.

 

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7668868x
Priemerná čítanosť článkov: 5206x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy