Založ si blog

Poďme pohovoriť o nákupe stíhačiek a vrtuľníkov v USA

Slovenské vojenské letectvo sa tlačí Američanom do r… a spája sa s americkými zbrojárskymi firmami. Snáď niet Slováka, ktorý by nezbadal, že sa to vzťahuje k prezbrojeniu stíhačiek aj helikoptér, a z našich daní nás táto modernizácia stála niekoľko stoviek miliónov eur.

Ani sa nečudujem ľuďom, ktorí boli podrobne oboznámení s procesom nákupov a denníku Pravda priblížili, ako vyzeralo obstaranie strojov Black Hawk a F-16 lebo nikto z nich si neželal byť menovaný. Viac v tomto zdroji: spravy.pravda.sk

V niektorých mojich blogoch som práve na tieto veci poukazoval, dokonca niekoľko rokov, avšak mnoho Slovákov sa správa ako stádo oviec, ktoré počúvajúc svojho baču, (ktorý má klapky na očiach) nevidia a neuvedomujú si, že ich ženie do záhuby, dokonca poniektoré z nich sa mu obtierajú o dolné končatiny ako keby ho takto povzbudzovali, aby boli čím skôr v cieli… podobne je to aj u ľudí, ich vodca ich vedie do záhuby a oni v nevedomosti mu k tomu ešte tlieskajú.

Zhodou okolnosti som si dnes na fb prečítal status mladej dámy žijúcej vo Švajčiarsku. Chiara Nováková okrem iných veci spomenula aj tragickú udalosť v Prešove. – „hasiči tam nemajú dostatočnú výškovú techniku, ale hlavná vec, že si u Vás niekto ide robiť super kšeft na kúpe útočných bojových stíhačiek. Na čo sú Vám, Slovákom útočne stíhačky?

Chcete sa pod taktovkou severoatlantickej aliancie NATO zapliesť do vojny proti Rusku?“ (Status napísala 30.apríla 2021) – avšak veci o ktorých sa v statuse píše, dajú sa poňať ako výzva pre Slovákov, aby sa radšej vrátili k nejakej novej forme socialistického zriadenia spoločnosti s aplikovanou trhovou ekonomikou. – Myslím si, že stojí zato, prečítať si ten status úplne celý, preto ho tu odcitujem. – Citát nie je priamo z jej hlavy, prerozprávala ho ústami PhDr. Štefana Schormu, CSc. ten píše:

„SLOVENSKO POHĽADOM ZO ŠVAJČIARSKA“

„Slovensko je už na 95 % stratené. To, čo sa v ČSSR započalo v roku 1989, to sa už zrejme nebude dať zastaviť.

Vymožiteľnosť práva na Slovensku je už na úrovni rovníkovej Afriky. Slovenská paródia na „demokraciu“ je obrovským nešťastím pre veľké množstvo Slovákov.

30 rokov prázdnych rečí a sľubov. 30 rokov drancovania slovenského hospodárstva. 30 rokov nedotknuteľnosti a beztrestnosti čelných predstaviteľov slovenského štátu. 30 rokov ponižovania a uťahovania opaskov.

30 rokov páchania nedoziernych podvodov na slovenskom národe. Výsledok ? Úpadok Slovenskej spoločnosti ako morálny ako intelektuálny tak aj ekonomický je až tragický.

Myslím si, že to všetko, čo sa deje u Vás, na tom Slovensku v tejto zvrátenej dobe, je v podstate už len zlé alebo ešte horšie.

> Žijem vo Švajčiarsku veľa rokov, a s hrôzou sledujem dianie na Slovensku. Slovensko nikdy nikoho ani ekonomicky ani intelektuálne už nedobehne. Ani keby utekalo oproti.

Radšej sa vráťte k nejakej novej forme socialistického zriadenia spoločnosti s aplikovanou trhovou ekonomikou.

V podstate všetko, čo máte na Slovensku, sa aj tak postavilo za čias socializmu. Nemocnice, sídliská, školy, univerzity, celková infraštruktúra, energetika, vodárenská štruktúra, jadrová energetika a tak ďalej a tak ďalej…Veď na Slovensku neviete ani diaľnicu dostavať.

Zaveďte si socializmus a budete sa mať určite lepšie. Ľudia u Vás zomierajú na liečiteľné choroby. Príklad: ľudia horia v Prešove a hasiči nemajú dostatočnú výškovú techniku, ale hlavná vec, že si u Vás niekto ide robiť super kšeft na kúpe útočných bojových stíhačiek. Na čo sú Vám, Slovákom útočne stíhačky ?

Chcete sa pod taktovkou severoatlantickej aliancie NATO zapliesť do vojny proti Rusku ? Slovanský národ – Slovensko bude bojovať proti slovanskému národu – Rusku ? Čo ste už na tom Slovensku naozaj komplet rozum potratili !!!

> Poľnohospodárstvo ste si zničili. Zdravotníctvo máte v rozklade.

> Lieky – potraviny – benzín – naftu – energie – dopravu a veľa, veľa ďalších máte už drahšie ako napríklad v Amerike.

> Na Slovensku máte oveľa oveľa vyššie dane ako v USA a čoskoro – o pár rokov budete mať drahšie už aj služby. To nevidíte, kam sa rútite ?

> Treba sa prebudiť ! Ak sa zapletiete do vojny proti Rusku, tak to bude Vaša naprostá skaza – smrť. Vojenská ofenzíva proti Rusku bude spustená zhruba do 20 rokov/tie roky sú prehnané-menej/

a na tomto sa chcete spolupodieľať Slováci?

Každému, kto číta tieto riadky, dávam na vedomie, že vojenský biznis v USA je jedným z hlavných ekonomických pilierov. Z času na čas musí USA všetku tú vojenskú produkciu aj použiť, aby sa mohla produkovať nová a nová a tak dookola.

Preto bol napríklad: Vietnam – Líbya -> Irak – Irán – Sýria – Juhoslávia – Afganistan – Kórea – Sudán – Somálsko a mnohé mnohé ďalšie agresívne intervencie Spojených štátov.

Čo si myslíte, že po spustení vojny proti Ruskej federácii kam budú padať rakety ? Paríž ? Londýn ? Praha ? Viedeň ? Ženeva ? Kodaň ? Helsinki ? Rím ? Barcelona ? Berlín ? Brusel ?

> Nie, nie vážení Slováci, tam nikde ani na jedno z týchto miest nespadne ani jedna raketa. Ako prvé sa zničia štáty ako Slovensko alebo teda ich časti ako východ Slovenska – východ Maďarska – východ Poľska.

> Vystúpte čo najskôr z NATO a EÚ Vyhláste vojenskú neutralitu. Zaveďte si socializmus s aplikovanou trhovou ekonomikou ako majú napríklad v Číne a choďte si vlastnou cestou ináč Vás čaká peklo.

> Je mi nesmierne ľúto všetkých trpiacich ľudí u Vás na Slovensku, ktorí tam žijú na hranici biedy. Nevedia sa dostať k liekom, umierajú na liečiteľné choroby.

Živoria z pár stovák mesačne. Toto všetko je výsledok vašej 30-ročnej „demokratickej“ cesty od roku 1989.

> Neviete postaviť pred zodpovednosť nikoho z tých, ktorí spôsobili tento stav slovenskej spoločnosti. Zodpovední sú štrngajúci kľučiari 89 roku.“

 

 

 

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

migranti

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7649237x
Priemerná čítanosť článkov: 5193x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy