Založ si blog

Matovičove posolstvo: Milujte sa a množte

Nebol by to Matovič, aby sa nezviditeľnil riešením problémov svojim klasickým spôsobom, čiže statusom na fb. Teraz chce rozdať miliardy rodinám, háčik je iba v tom, že ich musí nájsť v prázdnej špajze.

Vo svojom statuse sa pochválil, že pripravuje finančný plán, aby podporil zakladanie rodín a rodenie detí na Slovensku. Od mladých ľudí chce, aby sa zatiaľ milovali a množili. „Rodiny si mimoriadnu pomoc zaslúžia. Bez ohľadu na to, či sa to páči snobovi, ktorý si s pôžitkom rád vychutnáva kaviár. Bez ohľadu na to, či sa to páči zlodejovi, čo nikdy neplatil dane, ale býva v miliónovej vile. Bez ohľadu na to, či sa to páči podvodníkovi, ktorého bohatstvo pochádza len z toho, že iným neplatil faktúry. Bez ohľadu na to, čo si o tom myslí ten, pre ktorého cudzia rodina a deti nemajú žiadnu hodnotu.“ – uviedol Igor Matovič v sobotu v svojom statuse. – Musím uznať, krásne slova, až to tlačí slzí do očí z dojatia jeho poézie. Len škoda, že tak ako píše, že tak aj nekoná.

Karikatúra: Gašparec 03.05.2021

Pán minister, vyhlásiť verejne, že výrazná pomoc rodinám by stála štát stámilióny až miliardy eur a jednou z ciest ako sa to dá uskutočniť je zvýšenie daní, (napríklad dane z pridanej hodnoty), tak také niečo dokáže spraviť hocijaký hlupák a na toto naozaj ministra nepotrebujeme. Vybrali ste si pritom ako príklad pracujúcu matku s dvomi deťmi, ktorá by po daňovo-odvodovej reforme namiesto čistého príjmu 606 eur získala 1 021 eur.

Zdroj: fb

Páči sa mi, že ako minister financií sa pozeráte nie len na prítomnosť ľudí na Slovensku, ale rovnako sa pozeráte aj do budúcnosti – aby aj tí po nás mali z čoho žiť. … avšak tým, že od revolúcie nám výrazne klesla pôrodnosť, tak tá pôrodnosť určite nebude stúpať ak zvýšite DPH na 25 %. Vo svojom statuse ste napísali, že taký krok následne môže vyhnať zo Slovenska ešte viac ľudí.

Pán Matovič, zvyšovaním daní si len vykopete svoj vlastný hrob! Čo tak podporiť mladé rodiny peniazmi z fondu EÚ? Mám na mysli tých 7 miliárd eur, ktoré únia pridelila Slovensku na rozvoj infraštruktúry. Veď aj tak sa na výstavbu diaľnic a ďalších dôležitých veci pre krajinu nebude môcť minúť toľko peňazí, ak Slovensko nebude mať dostatok ľudí! (Dôchodcov pribúda a bude ich stále viac, avšak s určitosťou môžem povedať, že občania istého etnika, hoc ich bude v našej krajine aj 2 milióny, tak oni to nebudú, kto postaví Slovensko na nohy.

Ešte niečo k očkovaniu, aspoň obrázkom z facebooku:

Zdroj: fb

PS

Poradím Vám, čo by ste mali spraviť. Chce to iba maličkosť, urýchlene by ste mali oplodniť minimálne 10 krások, tak ako to robí aj Váš koaličný kolega Boris Kollár a tých 10 novorodencov – prípadne viac, ak sa niektorým z nich narodia dvojčatá – bude veľkým príkladom ako sa majú milovať a množiť tí, ktorí Vás volili a ktorí Vám ešte stále fandia.

 

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7671027x
Priemerná čítanosť článkov: 5208x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy