Založ si blog

Pán premiér, majitelia reštaurácii sa vzbúria!

Váš minister Naď sa pred médiami vyjadril, že je nepravdepodobné, že sa zatvorené prevádzky, akými sú reštaurácie, fitness centrá či kaviarne, otvoria ešte pred Vianocami.

Vláda s tými Vašimi opatreniami proti Covidu-19 už doslova šliape na krk mnohým podnikateľom a opatrenie voči reštauráciám sa už mnohým z nich protivia. Nad tou úvahou, že necháte zatvorené reštaurácie až do Vianoc by ste sa mali vážne zamyslieť a skôr by ste mali rozmýšľať nad takými opatreniami, ktoré by ich prevádzkovanie, čo najskôr umožnili.

Zdroj: fb  Autor správy svoje iniciály z pochopiteľných dôvodov začiernil…

V opačnom prípade nastane to, že sa tí majitelia reštaurácii vzbúria a toto si určite žiadny z vás neželá.    

Myslím si, že by nebolo od veci, aby si premiér a jeho vláda vypočuli aj výpoveď policajta na videu: V KATEGÓRII TRENDY – kde odvážny policajt chce, aby na Slovensku platili zákony a Ústava, nie vyhlášky hlavného hygienika. Takéto činy môžu veci začať meniť k lepšiemu, a prebudiť aj ďalších kompetentných k aktivite.  

Facebookom sa šíri aj nasledujúca  správa:

„VYPÍSKAJME MATOVIČA

Tento premiér nemá úctu k ústave a zákonom tohto štátu. Šliape po našich právach, autoritu si získava nátlakom, svoje zámery presadzuje vydieraním, poslušnosť si vynucuje vyhrážkami, urážkami a trestami. Už aj bývalý minister vnútra Vladimír Palko o ňom otvorene hovorí, že je to „jeden z najdiktátorskejších premiérov“, akých sme tu mali. Donútiť ho dodržiavať pravidlá neviedlo doteraz k žiadnym výsledkom. Igor Matovič používa klasickú taktiku rímskych tyranov, politiku cukru a biča, neustále mení stanoviská, obviňuje iných, odmieta akúkoľvek zodpovednosť a za svoje chyby trestá celú spoločnosť. Popri tom nás jeho vláda nehanebne zavádza, klame ráno, klame na obed, klame večer, klamstvá zahltili celý verejný priestor a vďaka tomu, že verejnoprávna RTVS sa zmenila na nechutný propagandistický servis Matovičovho kabinetu, aký tu nebol od čias normalizačnej televízie, bežným ľuďom sa zužuje priestor na to, aby pochopili, ako sú každodenne podvádzaní.

Strach o svoju existenciu núti mnohých ľudí ohnúť chrbát a prispôsobiť sa. Iní organizujú živelné protesty. Ale táto cesta nikam nevedie. Ak tieto demonštrácie vedú ľudia, ktorí nimi sledujú osobné politické ambície alebo čudáci, ktorí nevedia udržať na uzde chuligánov, vagabundov a extrémistov, môžeme už dopredu s istotou povedať, ako to dopadne. Väčšina ľudí nebude chcieť prísť robiť štatistov politikom, ktorých by nevolili a tie násilnícke zvyšky polícia ľahko rozpráši a zdiskredituje. Žiaľ, takáto je realita rozdelenej slovenskej spoločnosti. Výzvy na zjednotenie pod politikmi pochybnej povesti sú rovnako trápne ako smiešne sú ich požiadavky, že ak Matovič do 24 hodín neodstúpi, potom uvidí… Okrem toho by som chcel všetkým horúcim hlavám pripomenúť, že VEREJNÉ ZHROMAŽDENIA POČAS NÚDZOVÉHO STAVU SÚ ZAKÁZANÉ. A na nepovolené akcie, na ktorých organizátori nevedia zaručiť odmietnutie násilia, väčšinu normálnych ľudí nedostanete.

Odpor voči Matovičovým metódam vládnutia musia vytvárať realistické kroky. Túto spoločnosť nezjednotí nejaký spasiteľ, ale iba myšlienka. Myšlienka silnejšia ako vládne lži. Matovič dnes falošne ďakuje ľuďom za podporu celoplošného testovania. Tvári sa, akoby sa spontánne zomkli do šíku za svojím vodcom. Jeho hlásna trúba RTVS opakovane klame, že ľudia majú o dobrovoľné testovanie obrovský záujem. Je to rovnaká lož ako keby pred dvesto rokmi niekto povedal, že poddaní majú obrovský záujem o dobrovoľnú robotu na panskom. Je to rovnaká demagógia, ako keby dnes daňové úrady hlásili, že ľudia majú obrovský záujem o daňové priznanie. Je jediný spôsob, ako mu vyvrátiť toto klamstvo: masovo ho vypískať.

NAVRHUJEM, ABY SME 17. NOVEMBRA O 17. HODINE VYŠLI NA BALKÓNY A IGORA MATOVIČA VŠETCI SPOLOČNE VYPÍSKALI. Kto nevie pískať na prstoch, môže použiť píšťalku. Nezáleží na tom, či podporujete túto vládu, ale nepáči sa vám jej komunikácia – alebo si želáte jej pád. Na štátny sviatok – Deň boja za slobodu a demokraciu – by sme mali všetci Igorovi Matovičovi pripomenúť, že jeho megalomanskú akciu nepovažujeme ani za dobrovoľnú, ani za podporu celoplošného testovania, že nesúhlasíme s jeho metódami, že uprednostňujeme odborné, nie politické rozhodnutia, že máme obavy o svoju slobodu a práva, ktoré sme si pred 31 rokmi vybojovali, že nechceme návrat do autoritatívneho režimu. Toto je odkaz, pri ktorom sa nebude nikto vyvyšovať, nikto s nami nemôže manipulovať, nikto nás nemôže zastrašovať, pokutovať, rozháňať, prenasledovať. Vaše hvizdnutie bude hlasom vašej slobody a ozveny tohto pískania po našich mestách a dedinách budú zvonom našej jednoty, bude to odkaz premiérovi a jeho servilným médiám, že ľudia nepristúpili na toto divadlo ani nadšene, ani odhodlane, že nesúhlasia s jeho spôsobom vládnutia, že sme ešte stále slobodní občania, ktorí sa nedajú manipulovať.

Ak s touto výzvou súhlasíte, šírte ju všetkými možnými spôsobmi a prostriedkami, nemusíte vôbec spomínať moje meno, vezmite iniciatívu do vlastných rúk a postarajte sa o to, aby sa základná informácia „Vypískajme Matoviča“ dostala do uší všetkým ľuďom dobrej vôle. Ďakujem.“ – (Meno autora neuvádzam, nepožiadal som ho o súhlas, nerád by som čelil nejakému súdnemu sporu…) 

Môže sa stať, že niektorým čitateľom sa tento blog bude zdať príliš dlhý, ale asi by nebolo od veci prečítať si aj túto správu, ktorá sa šíri facebookom:

„SOM RADA ŽE NEŽIJEM NA SLOVENSKU. LEPŠIE BOLO TOTIŽ V ČILE ZA PINOČETA, AKO JE DNES NA SLOVENSKU

Za posledných 6 dní pred celoplošným testovaním bolo spolu 13,821 nakazených. Za posledných 6 dní po celoplošnom testovaní, ktoré podľa slov premiéra a celej vlády „úspešne“ oddelilo nakazených od zdravých, sa pandémia šíri viac, ako pred tým. Novonakazených je totiž až13,666. Treba si pritom uvedomiť, že „všetci“ nakazení z celoplošného testovania sú v karanténe.

Čo sa teda stalo? Prečo sa vírus šíri rýchlejšie a viac, ako pred celoplošným testovaním? Odpovede sú dve a sú nesmierne jednoduché:

1) ľudia sa nakazili pri testovaní, pretože testovanie bolo prevedené diletantsky, ľudia nedodržiavali odstupy a nikto to nekontroloval. Pracovníci, ktorí testovanie prevádzali, mali celý deň rovnaké rukavice a nepochybne prenášali nákazu.

2) Testy za viac, ako sto mega nefungujú. Nakúpili sa, lebo išlo o bizáč. Nešlo o ľudí. tí boli iba nahnaní na testovanie, ako stádo.

Celoplošné testovanie bol podvod.

Celoplošné testovanie bol veľký podvod.

Ale najväčší následok tohto podvodu bude, keď sa napriek karanténe – za pár dní vymkne šírenie kontrole, pretože nakazených z celoplošného testovania, môže byť dnes milión. A tí všetci, majú certifikát, že nie sú nakazení.

Matovič a vláda, nakazila teda možno obrovské množstvo ľudí. To sa ukáže za týždeň. V každom prípade však spreneverila viac, ako sto mega. O obmedzení ľudských práv ani nepíšem. Na tých Slovákom moc nezáleží, keďže sa Matelkového nátlaku zľakli, odcupitali do odberných miestností a nechali sa nakaziť, ako stádo. A výtery z nosa sa z Vás, iba tak sypali. A to ešte neviete, ako sa z Vás budú sypať prašule za vakcínu, kvôli ktorej sa toto nátlakové divadlo robí.“ – (Aj v tomto prípade meno autorky neuvádzam – z rovnakého dôvodu ako k predošlej správe). 

PS

Ak má premiér ešte aspoň štipku zdravého rozumu, tak tieto výzvy nebude brať na ľahkú váhu – vypočuť si hlas ľudu – ešte stále nie je neskoro.

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

machaj

SNS vyzýva riaditeľa RTVS Machaja, aby sa vyjadril k svojmu majetkovému priznaniu

28.03.2024 15:05

Národniari zároveň oznámili, že sa v tejto súvislosti obrátia na príslušný výbor Národnej rady SR.

žena, nemocnica, lôžko, pacient, tehotná, tehotenstvo, gravidita, pankreas, cukrovka

Fatálne zlyhanie v pražskej nemocnici. Žene urobili potrat pri kontrole, splietli si pacientky

28.03.2024 14:52

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke došlo k obrovskému omylu.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7648464x
Priemerná čítanosť článkov: 5192x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy