Založ si blog

Pani prezidentka, nechcem si ani predstaviť, čo by sa dialo v Amerike. . .

Pani prezidentka, nechcem si ani predstaviť, čo by sa dialo v Amerike, ak by sa Trump dozvedel  o tom, čo sa dialo za jeho chrbtom, že sa chystal plán na celoplošné testovanie obyvateľstva a jeho o tom nikto neinformoval.

Dnes ste navrhli zvolanie Bezpečnostnej rady štátu na ktorej chcete dostať odpovede na otázky, ktoré súvisia s plánom na celoplošné testovanie. „Bude ma zaujímať nielen prepracovanosť konceptu, ale aj stav príprav na plošné testovanie,“- páči sa mi, že ste zdôraznili najmä to: „či je takéto testovanie realizovateľné bez negatívneho dopadu na poskytovanie zdravotnej starostlivosti pacientom, keďže si plošné testovanie vyžiada nemalý počet zdravotníkov,“ – viac v tomto zdroji: spravy.pravda.sk – dovolím si tvrdiť, že o tom niet najmenších pochyb, že takéto testovanie bude mať negatívny dopad na poskytovanie zdravotnej starostlivosti pacientom. Kde budú umiestňovať stovky pacientov u ktorých sa vírus potvrdí? Kto sa bude v nemocniciach starať o pacientov s inými ochoreniami, keď celý zdravotnícky personál sa bude venovať pacientom s potvrdením pozitívneho testu na koronavírus Covid-19?!

Nedokážem pochopiť ako sa to stalo, že Vás premiér Igor Matovič v sobotu neinformoval o tom, že ohlasoval plán celoslovenského testovania na koronavírus?

Karikatúra: Gašparec 19.10.2020

Na hlavu je postavené ešte aj to, že priznal, že sa minulý týždeň o tom pláne rozprával s nemeckou kancelárkou Angelou Merkelovou, ale Vás o pripravovanom projekte vôbec neinformoval. Jednoducho Vás ignoroval a tú správu ste sa dozvedeli až z médií.

Mne to pripadá tak, že premiér týmto svojim jednaním chcel dať Slovákom najavo, že túto situáciu zvládne on sám, a že funkcia prezidenta v našej krajine je úplne zbytočná, že klásť vence k pamätníkom pri jubilejných výročiach dokáže aj on sám.

PS

Dnes som čítal takýto titulok: „Pribudli stovky infikovaných, ale aj vyliečených“ – ja tvrdím, že liečiť by sa mali tí, ktorí v druhej vlne schvaľujú opatrenia voči pandémii koronavírusu Covid-19! Zároveň sa pýtam: ako tých infikovaných vyliečili, keď zatiaľ proti Covidu-19 nie je spoľahlivá vakcína? Takisto sa pýtam, ak sú už títo ľudia vyliečení, tak to znamená, že už sa nemôžu opäť nakaziť koronavírusom Covid-19?

 

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Krišjanis Kariňš

Šéf lotyšskej diplomacie Kariňš odstupuje pre trestné stíhanie

28.03.2024 14:37

Lotyšská generálna prokuratúra rozhodla o začatí trestného stíhania v súvislosti s jeho výdavkami na leteckú dopravu vrátane využívania súkromných lietadiel.

Jana Bittó Cigániková

SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve, žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky

28.03.2024 14:36

Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne.

požiar, václavské námestie, praha

Na Václavskom námestí horelo, dym bolo vidieť z celej Prahy

28.03.2024 14:21

Do nemocnice previezli jedného muža, ktorý sa nadýchal splodín.

Čína Filipíny Juhočínske more lode

Čína a Filipíny sa vzájomne obvinili z eskalácie napätia v Juhočínskom mori

28.03.2024 14:07

Loď čínskej pobrežnej stráž v sobotu zablokovala filipínske zásobovacie plavidlo, poškodila ho vodným delom a zranila pri tom troch filipínskych vojakov.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7648397x
Priemerná čítanosť článkov: 5192x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy