Založ si blog

Pán Matovič nás klame a okráda!

Od 21. 4.2020 ma nosenie ochranných rúšok svoje výnimky. Hygienici nám uvoľnili pravidlá v ktorých prípadoch nemusíme nosiť rúška. (Nové nariadenie platí do odvolania).

Dávam sem dôkazy o tom, že zrušenie niektorých príkazov počas Covidu-19 bolo veľkým rizikom, ale aj o tom, že niektoré nariadenia budú platiť až do konca roka.

Podľa nariadenia hlavného hygienika SR sa zakazuje vychádzať a pohybovať sa na verejnosti bez prekrytia horných dýchacích ciest… „s výnimkou detí vo veku do dvoch rokov, osôb so získanými poruchami autistického spektra, ďalej osôb v uzavretom vozidle, ak sú všetky osoby vo vozidle zo spoločnej domácnosti, vodičov verejnej dopravy, ktorí sú sami v uzavretej kabíne oddelene od ostatného priestoru určeného na prepravu osôb, ďalej osôb žijúcich v spoločnej domácnosti pri pohybe v prírode, ak je ich vzdialenosť od iných minimálne 20 metrov, osôb nežijúcich v spoločnej domácnosti pri pobyte v prírode, ak je ich vzájomná vzdialenosť minimálne 20 metrov.“

Predsedníčka Národnej rady SR pre sociálne veci Jana Žitňanská uviedla, že ju kvôli noseniu rúšok kontaktovali viaceré organizácie pracujúce s deťmi s poruchou autistického spektra, ale aj ich rodičia, že nosenie rúšok u ľudí s autizmom vyvoláva nekontrolované záchvaty úzkosti. – Ďalej doplnila, že práve na základe pripomienok pacientskych organizácií pristúpila k zrušeniu povinnosti nosiť rúško pre ľudí s autizmom aj česká vláda, „preto rozhodnutie o rovnakom postupe víta aj na Slovensku.“ – Zdroj: hygienici-ciastocne-uvolnili-pravidla

Zdroj z FB: Martin Bavolár 13. apríla

Zdroj z FB: Martin Bavolár 13. apríla

MATOVIČ klame a nepovie rovno, ako nás tu bude týrať, že sa budeme trápiť ešte viac ako 8 mesiacov. Túto informáciu som získal priamo z Úradu vlády SR. Ďalšie zaujímavé informácie, fakty a dôkazy sú tu: slobodnyvysielac.sk Mafiánska a zločinecká polícia chráni štátnu oligarchiu Gorila a pomáha demagógii a propagande koronizmu. Ale pravdu neumlčia. Papaláši, zločinecká mafia a ich nájomní novinári tu šíria demagógiu o tzv. „pandémii koronavírusu“. Preto musíme verejným tlakom donútiť MATOVIČA a jeho bláznivú a kriminálnu vládu, aby tieto zničujúce, likvidačné, nekompetentné, zlé a nezmyselné opatrenia proti ľuďom tu naozaj neboli až do konca roka.
Ľudia, pamätáte si, dokázali sme to aj pred mesiacom, keď psychopat a zlodej MATOVIČ chcel celému Slovensku vypnúť elektriku tzv. blackout…

Druhý dôkaz: Slovenská pošta zrušila skrátené otváracie hodiny svojich pobočiek a poskytuje poštové služby v štandardnom režime na celom území Slovenska. Obnovili sa otváracie hodiny jednotlivých pobočiek a doručovanie doporučených zásielok, ale počas víkendov ostávajú poštové pobočky naďalej zatvorené. Samozrejme naďalej platia bezpečnostné a hygienické opatrenia na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19.

Lenže štandardný režim má svoje úskalia, tie spočívajú v tom, že ľudia vo svojich domácnostiach zabúdajú na jednu podstatu, že ak k nim príde niekto príde s nejakou službou, tak aj v takom prípade musia mať na tvárach ochranné rúška. S takýmto prípadom sa stretol jeden poštár… svoj zážitok vyrozprával tomuto zdroju: smutne

Jeho názor na doručovanie doporučených zásielok počas pandémie asi mnohých občanov nepoteší, ale podľa neho je dôležité, aby si ľudia viac všímali aj iné veci. Mal na mysli správanie ľudí, lebo to ho po uvoľnení opatrenia pošty šokovalo najviac. –

„Dneska pošta zaviedla normálne fungovanie, doručujeme zásielky adresátom. „Dneska som bol v kontakte s 35 ľuďmi, viete koľkí si prišli prevziať a riešiť so mnou veci v rúšku? Až DVAJA. A potom mám ísť dôchodcom zaniesť dôchodok,“ – čuduje sa ešte niekto poštárovi, že ho správanie takýchto občanov nahnevalo?  Samozrejme návratu k štandardnému režimu sa mnohí Slováci potešili, veď za posledné dni si museli vystáť dlhé zástupy na poštu. Lenže opatrenie, ktoré malo vrátiť veci späť do normálu, ukázalo aj nedostatok empatie mnohých ľudí.

Nebude od veci povedať si niečo aj o tom, čo sa dialo, keď pandémia začínala naberať na obrátkach, a aké informácie sa šírili o Covid-19: Americké spravodajské služby dospeli k záveru, že koronavírus nebol ľudskou rukou vyrobený ani geneticky upravený. Uvádza sa to vo vyhlásení Úradu riaditeľa spravodajských služieb (DNI), zastrešujúci šestnásť amerických civilných a vojenských rozviedok.

Tajné služby ešte stále skúmajú či je šírenie vírusu následkom nehody v čínskom laboratóriu? „Spravodajská komunita sa zhoduje s presvedčením vedcov, že vírus (spôsobujúci) covid-19 nebol vyrobený človekom ani geneticky upravený. Budeme podrobne skúmať prichádzajúce správy a špionážne informácie, aby sme určili, či nákazu spustil kontakt s infekčným zvieraťom, alebo či išlo o následok nehody laboratória vo Wu-chane, “ uvádza sa vo vyhlásení. – Zdroj: tajne-americke-sluzby

Keď sa Covid-19 okrem Číny začal šíriť vo veľkom už aj v Španielsku, Taliansku a vo Francúzku, tak prezident Trump obyvateľov svojej krajiny informoval o tom, že rúška nosiť nemusia, že to nie je také hrozné, ako to propagujú média. Avšak o pár dní nato, keď zbadal, že už aj v USA sa začal koronavírus šíriť závratným tempom, tak ihneď zmenil názor a začal podporovať všetky opatrenia voči Covidu-19.

Čo sa týka otázky, či vírus unikol z nejakého laboratória, alebo sa preniesol z nejakých zvierat, tak (aspoň zatiaľ) nikto sa neodváži tvrdiť, že vírus unikol z čínskeho laboratória, ale: „Trump presadzuje názor, že práve virologické laboratórium v ​​čínskom meste Wu-chan bolo prvotným zdrojom pandémie.“ – V žiadnom prípade nechcem tvrdiť, že táto informácia nie je pravdivá, ale ako vidieť Trump má v tom už jasno. Takže môže sa stať, že sa iba zopakuje to, čo tvrdil o rúškach na začiatku pandémie, že nie sú potrebné…

Niečo tu dám aj k Matovičovej komunikácii s občanmi prostredníctvom facebooku.

Ak mnohí Slováci zarábajúci si peniažky v zahraničí a pracujú ďalej, ako tridsať kilometrov od svojej domoviny, musia ísť po návrate domov do povinnej štátnej karantény. Avšak toto viacerí vnímajú ako zásadný problém.

Od 1. mája sa podmienky pre pendlerov zmiernili, tí ktorí cestujú denne za prácou z okruhu 30 kilometrov, sa už nemusia preukázať negatívnym testom na koronavírus. Už im stačí iba potvrdenie od zamestnávateľa. (Výnimka zo štátnej karantény platí pre zdravotníkov a opatrovateľov, ak pracujú vo vybraných okresoch, ale negatívny test nie starší ako štyri dni ten potrebujú).

Ale pri čítaní tohto zdroja: Co-priniesol-sviatok-prace – ma zaujal hlavne tento titulok: Matovičova logická otázka

Na sociálnej sieti k otázke „navrátilcov“ sa premiér Igor Matovič vyjadril, že „aj vďaka zodpovedným ľuďom a súboru prijatých opatrení je Slovensko európskou jednotkou v boji proti COVID-19.“ – „To je, samozrejme, dôvod, prečo sa toľko našich ľudí aj po dlhých rokoch chce teraz na Slovensko vrátiť – Slovensko je bezpečné. Zároveň platí, že z navrátilcov na Slovensko bolo doteraz cca 3% pozitívnych na Covid-19 (každý 33-tí). Rovnako platí, že z nás, ľudí, žijúcich na Slovensku, odborníci odhadujú, že sme Covid-19 mali alebo máme cca 0,1% (každý 1000-ci),“ napísal na Facebooku. – Takže podľa Matoviča je teda pravdepodobnosť, že niekto bol pozitívny medzi „navrátilcami“ až 30-krát väčšia. Preto to vníma ako dôvod opatrných krokov vlády. „A existuje povinná štátna karanténa,“ dodal. – Či je toto logická odpoveď a či nie, to už nechám na vás, čo si o tom myslíte???

Mňa skôr zaujíma to, že kto prišiel s tými 30 kilometrami: „Ak mnohí Slováci zarábajúci si v zahraničí pracujú ďalej, ako tridsať kilometrov od svojej domoviny, musia ísť po návrate domov do povinnej štátnej karantény.“ – Ak ma pamäť neklame tak podobné opatrenie spravili komunisti v Černobyle v roku 1986, keď tam vybuchol reaktor v jadrovej elektrárni. Tam takisto obyvatelia, ktorí žili v okolitých obciach elektrárne vo vzdialenosti do 30 kilometrov, tak ich evakuovali lebo v tom okruhu bola nameraná vysoká koncentrácia rádioaktivity. – „Po evakuovaní mesta Pripjať, začala evakuácia ďalších dedín vo vzdialenosti 30 kilometrov od reaktora a trvala až do začiatku mája. Dekontaminačné práce boli vykonané v 1 840 osadách. Avšak černobyľská uzavretá zóna nebola vytvorená až do roku 1994, keď boli premiestnení do nových bytov v regiónoch Kyjev a Žitomir obyvatelia posledných dedín v západnej časti.“ Zdroj: cernobylska-historia – Lenže je veľký rozdiel porovnávať rádioaktivitu s vírusom Covid-19, čím ďalej sa od poškodenej jadrovej elektrárne vzďaľovala uniknutá rádioaktivita, čiže od svojho epicentra, tak o to viac boli jej hodnoty oveľa nižšie…, ale možno to isté povedať o pandémii? Mali sme možnosť presvedčiť sa o tom, že vírus Covid-19 sa rozšíril na celom svete a to hlavne v krajinách v ktorých kompetentné orgány podcenili opatrenia voči koróne, a práve preto tam Covid-19 narobil rovnaké problémy ako v Číne, konkrétne v oblasti jeho vzniku v meste Wu-chan.

Aby som nebol iba ja tým čiernym Petrom, ktorý každého iba kritizuje, vkladám sem názor jedného čitateľa z debaty pod Matovičovim statusom:

To je čo za idiotský nápad, že ´o slovo sa prihlásil premiér´???
Ako sa prihlásil, on s národom komunikuje cez fejsbúk?
Kto je povinný ho tam sledovať, to dohnal novinárov k tomu, aby ho tam sledovali?
On tuším nevydrží bez obecenstva.
Ak sa chcel vyjadrovať k protestujúcim, mal zdvihnúť zadok a mal sa unúvať riešiť problém s nimi, nemal im odkazovať.
Slovensko sa zapíše do histórie hlavne šialeným premiérom.

Perlička na záver

Text obrázku o Matovičovi, keď jeho mama bola u lekára…

Zdroj faccebook: Ľuboš Tapetár‎ Hanbím sa za Igora Matoviča

Zdroj faccebook: Ľuboš Tapetár‎ Hanbím sa za Igora Matoviča

Hádam mi to pán Tapetár odpusti, že som tu zverejnil aj jeho meno, ale ak neuvediem zdroj, tak mi to admin vymaže. 🙁

P.S.

Neoveroval som si, či ten text na obrázku sa zakladá na pravde, ale pokiaľ je to klamstvo, tak pán premiér aspoň môže vidieť, že nie všetci Slováci ho milujú…

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7649455x
Priemerná čítanosť článkov: 5193x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy