Založ si blog

Matovič chce dať 10 miliónov dolárov investigatívnym novinárom!

Igorko, chceš kontrolovať exekutívu a do tohto fondu plánuješ dať 10 miliónov eur?!… Ty veríš, že títo novinári Ti pomôžu odhaľovať korupciu na úradoch? – V posledných 30 rokoch sme mali možnosť presvedčiť sa o tom, že najväčšiu pliagu vo svete a hlavne na Slovensku robili média a hlavne novinári – česť výnimkám.

Som presvedčený o tom, že na Slovensku sa nájde vždy dostatočný počet novinárov, ktorí sa nechajú podplatiť oligarchiou, aby Ti hádzali polena pod nohy, kým sa nepodriadiš ich požiadavkám. Novinári v každom režime písali tak, ako si to prial ich chlebodarca – samozrejme nie všetci, ale väčšina takých bola. (Novinárom v prvom rade ide o ich chlebíček a oni veľmi dobre vedia, že ľudia sa bez tlače a médií už sotva zaobídu, veď kto by im potom ovplyvňoval ich myslenie?! Pre mnohých ľudí je to doslova droga na ktorej sú závislí a mnohí už ani nedokážu rozmýšľať svojim rozumom, skôr veria tomu o čom sa dočítajú v novinách hoci sú to často iba polopravdy a niekedy klamstvá vypracované na objednávku tých, ktorým na krk dýcha zákon a oni si ľahko dokážu spočítať, že je lepšie investovať „zopár“ tisíc eur na takúto podlosť, ako keď majú prísť o svoje milióny prípadne miliardy).

Igorko, pekne si si naplánoval mnoho veci, lenže teraz budeš musieť prevziať aj zodpovednosť. Už nebudeš môcť len pohodlne a nezáväzne kritizovať! Nadišiel pre Teba nepríjemný čas – plniť sľuby.

 

Veru Igorko, toto už nie je hra o fazuľky, oligarchia a mafia ešte stále držia Slovensko pevne vo svojich rukách

Veru Igorko, toto už nie je hra o fazuľky, oligarchia a mafia ešte stále držia Slovensko pevne vo svojich rukách

Pripomínam Ti jeden z Tvojich sľubov: „každý onkologický pacient sa dočká do 14 dní operácie! Fico a Smer už o pár dní zmiznú z riadenia štátu, ale to nijako neovplyvní zdravotný systém. Avšak tým financie do štátnej kasy nepribudnú, ale nezvýši sa ani počet nemocníc, lôžok v nich, počet doktorov a sestier. Nič z toho nebude, ako potom zariadiš realizáciu svojho sľubu?!

Tvojim heslom je, že zamedzíte korupcii a rozkrádaniu, a tak bude dosť peňazí na všetko, lenže toto je bohapustý výplod niekoho, kto si neuvedomuje realitu. Ty nie si Kristus, aby si z piatich chlebov a dvoch rýb nasýtil zástupy, aj keď si to sľúbil! Voliči, ktorí volili protestom presne toto čakajú a budú to od Teba aj požadovať!

Takže tých 10 miliónov eur radšej investuj do záchrany tých štyroch detských pacientov, ktorých život závisí na nehorázne drahom lieku – lebo ak ten nedostanú, tak prídu o život, a ten si ešte nestačili ani užiť.

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Ukrajinskí predstavitelia zatiaľ oficiálne nepriznali, že ich krajina dostala strely ATACMS dlhého doletu.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7670024x
Priemerná čítanosť článkov: 5207x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy