Založ si blog

Pán Kiska, trestné oznámenie ste mali dať na aktérov z videa!

Veru, ako povedal Reichel na videu Šuligovi, že jednu vec mu musí povedať, že ste mazaný ako opica a od takých ako Vy sa treba učiť. Odprisahal by som, že podobne o Vás hovorí minimálne polovica Slovákov.

Zdroj: http://www.radionaseslovensko.sk/rozhovor-kiskovi-vaz/

Malá ukážka z ich rozhovoru – o čom sa rozprávali:

Š: Kiska proste kúpil osvedčené pozemky. On dobre vedel, že sú osvedčené, ukradnuté.

R: Aspoň ti dačo sľúbil?

Š: Ta mi vraví, vieš, keď sa dostanem do vlády, tak nejaké zákazky pustíme.

R: Na súdoch hovoríš toto, čo mne?

Š: Nie, na súde som držal jemu stranu.

Š: Dobre vedel, kto si, najväčší boss podsvetia v Poprade, v Poľsku, po Slovenku, že si so Sýkorom, Černákom jedna ruka.

R: Ty sa s ním stretávaš?

Š: Jasné, že hej. Naposledy teraz mám ísť po peniaze pre Jula.

R: Ale jednu vec ti musím povedať. Ten je mazaný ako opica. To ti hovorím, od nich sa treba učiť.

„Dnes som podal trestné oznámenie za krivé obvinenie mojej osoby v trápnom zinscenovanom videu, podľa všetkého v réžii Smeru. 15 dní pred voľbami prichádza najväčšia špina. Smeru ide o všetko. Fico sa ma bojí, preto na mňa celú kampaň útočí. Vie, že ja som jeho najväčší súper. Som jediný, kto ho porazil a vie, že ak bude strana Za ľudí silná, nebude môcť vládnuť s fašistami a SNS,“ uviedol Kiska.

Čo myslíte, komu bude Kiska slúžiť, ak by zostavil vládu? Kiska nezaložil stranu. On založil politickú filiálku pre veľké slovenské firmy, ktoré chcú, aby štát ovládali ich ľudia a aby bol biznis.

Čo myslíte, komu bude Kiska slúžiť, ak by zostavil vládu?
Kiska nezaložil stranu. On založil politickú filiálku pre veľké slovenské firmy, ktoré chcú, aby štát ovládali ich ľudia a aby bol biznis.

Fico spájanie s videom odmietol a dodal, že ho Kiska nezaujíma. „Tento upotený pán z Popradu by sa mal konečne spamätať, je to vec orgánov činných v trestnom konaní,“ reagoval Fico na otázku, či nemá niečo spoločné s vypustením videa na internet. – Zdroj: https://www.konzervativnyweb.sk/c/22326328/kiska-podal-.html

Názor čitateľa v diskusii k tejto téme: „Kiska sa msti ficovi za to, ze pri stretnuti v hoteli borik, fico odmietol vyzehlit kiskove podvody a prezradil toto stretnutie mediam, nasledne nato, kiska naplanoval za pomoci sorosa statny prevrat, by padla vlada, no kedze fico odhalil, ze je za tym soros, tak sa vsetko utisilo a kiska namiesto toho, aby vypisal predcasne volby, tak si zacal zakladat politicku stranu, aby sa vyhol base!!!! Kuciaka dal zavrazdit uplne niekto iny, a zsuzsova uz povedala kto za touto likvidaciou novinara bol aj zapad na znicenie fica, ktory sa vzoprel zapadnej diktature!!!“ – Tento príspevok nekomentujem, vložil som ho sem len preto, aby sa pán Kiska presvedčil o tom, že aj takéto správy sa o ňom šíria.

PS

Kiska mal podať trestné oznámenie na tých dvoch aktérov na videu a nie na Fica. Zdroj: Kiska verí v čestnejšiu kampaň, na Fica podáva trestné oznámenie

– Tým, že trestné oznámenie podal na Fica, tým iba potvrdil to, čo o ňom Fico hovorí, že to je iba pomsta zato, že ho vo funkcii prezidenta nechcel vymenovať za predsedu Ústavného súdu.

– Pokiaľ by niekto špekuloval nad logikov tohto môjho vyjadrenia, tak to spresním: Kiska má Fica plné zuby preto, že napriek tomu, že sa dlhodobo snažil stranu Smer SD – čo najviac potopiť a jeho opatrenia sa nenaplnili – preto sa chytá ešte poslednej slamky a spolieha sa na súd, že súd jeho trestné oznámenie na Fica odklepne. (Možno vtedy, keď toho sudcu dobré podplatí, tak sa mu to podarí, ale v opačnom prípade zbytočná strata času).

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7663923x
Priemerná čítanosť článkov: 5203x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy