Založ si blog

Čaputová priznala krízu vo vzťahu

 Nechcem byť škodoradostný, ale v tomto prípade by pre jej partnera bolo najlepšie riešenie riešenie také, aby ju nechal alebo, aby si už začal kopať hrob.

Nechcem byť škodoradostný, ale v tomto prípade by pre jej partnera bolo asi najlepším riešením, aby ju nechal alebo, aby si už začal kopať hrob.

Ešte ani nezačala úradovať ako prezidentka a už je ich vzťah narušený. Bulvár sa rád šťúra v súkromí významných celebrít lebo novinári veľmi dobre vedia, že čím väčšiu kravinu o nich napíšu, tak bude o to väčší záujem čitateľov a tým pádom bude aj vyššia čitateľnosť.

Priznám sa, že takéto články čítam iba výnimočne – (1 z 50tich), ale ten som si prečítal iba zo zvedavosti. Chcel som vidieť, akú výhovorku poskytla Čaputová novinárom ku kríze v ich vzťahu?

Novinári napísali, že náročné obdobie prezidentských volieb si vyžiadalo svoju daň a Zuzana Čaputová prostredníctvom sociálnej siete oznámila, že so svojím partnerom Petrom prechádzajú krízou vo vzťahu. Dokonca aj v eurovoľbách bola voliť sama, no v minulosti ju vždy bolo vidieť s partnerom.

„Rozvedená budúca prezidentka tvorila pár s architektom Petrom Konečným. Ten stál po jej boku aj počas predvolebnej kampane a oslavoval s ňou aj víťazstvo v prezidentských voľbách.“ Zdroj: https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/513658-caputova-priznala-tazke-obdobie/

Očakával som, že naša nastávajúca prezidentka je tak pravdovravná, že novinárom vysvetli skutočnú príčinu ich krízy: „Možno ste si všimli, a ak by aj nie, radšej vám to povieme úprimne. V poslednom období nás nie je spolu s partnerom Petrom vídavať. Nechceme, aby sa o tom špekulovalo, ani vás nechceme zavádzať spoločným vystupovaním na verejnosti. Radšej budeme s Petrom úprimní a povieme vám, že naozaj prechádzame ťažkým obdobím vyrovnávania sa so situáciou, v ktorej sme sa ocitli,“ – k tomu ešte napísala, že verí v to, že ju jej fanúšikovia pochopia. – No po prečítaní nasledujúcich riadkov som si musel položiť otázku: Neviem, či to iba ja som taký nechápavý a tomu nerozumiem lebo toto má byť akože vysvetlenie?! Veď týmto vyjadrením vôbec nič nevysvetlila!

Napadlo ma, že pani Čaputová si uvedomuje, že ak už bude fungovať v úrade, tak by sa patrilo, aby bola s tým svojim frajerom v manželskom zväzku, no vyzerá to tak, že on v žiadnom prípade nechce figurovať tak, aby bol neustále pod papučou.

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7734295x
Priemerná čítanosť článkov: 5251x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy