Založ si blog

Nedal som hlas Čaputovej

A nedám ho ani v druhom kole! Zhruba pred dvomi mesiacmi som tvrdil, že žena by mala byť prezidentkou SR lebo dokáže riadiť rodinu a v porovnaní s mužmi by hravo dokázala zvládnuť aj túto funkciu. Lenže vtedy som ešte nezisťoval žiadne činnosti kandidátky Zuzany Čaputovej na tento post. Keď som začal sledovať jej aktivity, utvrdili ma v tom, že svoj hlas dám kandidátovi, ktorý sa javil ako naozaj nezávislý – a to či na oligarchov alebo akúkoľvek politickú stranu. (Do druhého kola síce nepostúpil, no napriek tomu voliť pôjdem znovu a svoj hlas opäť nedám Čaputovej).

Aby som bol konkrétny dávam sem aj jednotlivé body, ktoré rozhodli o tom prečo som zmenil názor na kandidátku:

  1. V roku 2016 dostala Zuzana Čaputová na účet 157-tisíc amerických dolárov od liberálnej mimovládky z Kalifornie. – Už len tento dôvod mi bohato stačil k tomu, aby som zmenil svoj názor. Ale poďme aj k ďalším dôvodom:
  2. Partii okolo Progresívneho Slovenska sa okrem toho hrnú peniažky od Nadácie otvorenej spoločnosti. V obrovských sumách.
  3. Čaputovej Via Iuris a ďalšie mimovládky, z ktorých neskôr povstala prezidentská kandidátka, sa zadúšali grantmi a odrazu patria k najbohatším mimovládkam. (Pripravuje sa čosi veľké?!)
  4. V septembri 2016 bol ohlásený vznik Progresívneho Slovenska. Oficiálne vznikol v roku 2017, okamžite získal neuveriteľný mediálny priestor a podporu prezidenta Kisku.
  5. Vo februári 2018 bol brutálne popravený mladý novinár Ján Kuciak a jeho snúbenica. (Vražda bola vykonaná tak, aby šokovala Slovensko a viedla k politickému otrasu?)
  6. Liberálne médiá okamžite po vražde vytvorili konšpiračnú teóriu o zapojení vlády do vraždy. Ľudia na jej základe vyšli do ulíc. Organizáciu mali na starosti mimovládky, ktoré sú ešte stále napojené na USA. (Zapojil sa aj prezident Kiska.)
  7. Rozbesnenej ulici ponúkli rozprávkový naratív o boji Dobra so Zlom, o boji Slušného Slovenska proti Neslušnému Slovensku. (Ľahká detinská skratka, ktorá funguje na jednoduchších emotívnych ľudí, ktorí mozog používajú len pri nákupoch).
  8. Prevrat sa nepodaril, vláda pokračuje ďalej, ale v pozadí už bežal zálohový plán – neustála mobilizácia voličov cez odkaz Jána Kuciaka, ktorého vraždu liberáli ďalej zneužívali.
  9. Nosičom sa stala kandidátka na prezidenta Čaputová, ktorá vyšla priamo z prostredia mimovládok, ktoré organizovali slovenský majdan. (Hneď som si pripomenul Porošenkovu prezidentskú kampaň na Ukrajine).
  10. Slovensko je odrazu oblepené billboardmi Čaputovej. V čase, kedy väčšina ľudí ešte ani netušila, že budú voľby prezidenta, tvár Čaputovej ich vítala z plagátov na každej zástavke MHD. Kampaň, ktorá stála státisíce. (Aktivistka Čaputová rozbila prasiatko – financie nie sú problém.)
  11. Do kampane bol nasadený Mistrík, ktorý do nej investoval pol milióna eur. V rozhodujúcej chvíli však nečakane odstúpil z kampane a vyjadril podporu Čaputovej. Pol milióna hodil do kanála, zradil svoju stranu SaS a poslal ju na smetisko dejín. Čaputovej tím sa tváril, že Mistrík nedostal nič na oplátku – len ho skrátka hreje pri srdci krásny polmiliónový kozmický pocit, ako pomohol Dobru v boji proti Zlu. (Tomuto tvrdeniu môže uveriť iba človek, ktorý nepoužíva vlastný mozog).
  12. Prieskumné agentúry za tri dni vyhnali Čaputovej preferencie na úroveň severokórejskej Strany práce. Voľby neskôr ukázali, že Čaputová mala v skutočnosti o takmer 15 percent nižšiu podporu ako v prieskume. Ale mobilizačný efekt bol dosiahnutý a agentúry, ktoré pri tomto podvode spolupracovali, sa dnes slnia na výslní televíznych kamier. (Bude biznis).
  13. Čaputovej kampaň je podobne jednoduchá, ako v prípade amerických volieb – namiesto programu a hlbších posolstiev len infantilné frázy o dobre a slušnosti. Podstata je rozdeliť Slovensko na dve časti, z ktorých jedna má vyhrať a druhá má byť eliminovaná. Stačí mentálna skratka, ktorú používajú šarvanci na pieskovisku – ja som dobrý, ty si zlý.
  14. Latentne sa ďalej zneužíva vražda Kuciaka, hoci sa už medzitým dávno preukázalo, že s touto vraždou nemala vláda nič spoločné – ale pocit horkosti vo verejnosti pretrváva a mobilizuje ľudí. A tento resentiment živí Čaputovú. (Presne s týmto sa počítalo).
  15. Kampaň Čaputovej je pekelne nákladná, ale nikto sa nepýta, odkiaľ na to pezinská aktivistka zobrala peniaze. Takéto otázky totiž médiá označujú za šírenie nenávisti. Blahu dokonca obvinili z antisemitizmu. Čaputová si proti nepohodlným otázkam najala ochranku, čím frašku dokonalo zavŕšila.
  16. Liberálna mafia využíva svoje mediálne impérium na to, aby promovalo Čaputovú a šírilo neuveriteľnú nenávisť voči všetkým, čo sa proti nej postavili. Fico je označovaný za mafiána, Blahu hejtujú na dennej báze, všetky alternatívy sú vyhlásené za extrém a zlo, vrátane podpredsedu Európskej komisie, svetovo uznávaného diplomata Šefčoviča.
  17. Zúrivá kampaň priniesla výsledok 40 percent pre Čaputovú v prvom kole. Účasť 48 percent. Čiže v konečnom dôsledku sa liberálom podarilo zmobilizovať asi štvrtinu populácie. Zvyšné tri štvrtiny sa cítia byť Čaputovou buď ponižovaní, hejtovaní alebo sú celkovo znechutení a politiku ignorujú. Napriek tomu sa Čaputovej tím tvári ako víťaz intergalaktického boja so zlom.
  18. Hoci by mali oslavovať výsledok prvého kola, liberálni trolovia neustávajú. Hneď po oznámení výsledkov sa snažili eliminovať Blahu ako hrozbu a cez novinárske otázky tlačili Šefčoviča do toho, aby sa od Blahu dištancoval. Na Blahovu stenu nabehli stovky liberálnych fanatikov a vulgárne hejtovali polovicu Slovenska. Harabín bol zosmiešňovaný, rovnako ako všetci, čo sa stavali proti Čaputovej.
  19. Kiska gratuloval Čaputovej. Natočil videjko, aby si ho všimla, lebo mu nezdvíhala telefón. Potrebuje milosť za svoje daňové podvody, nestránil sa preto ani takto hlúpo ponižovať. V kampani ju výrazne promoval a hejtoval ostatných kandidátov, hoci je stále úradujúci prezident.
  20. Čaputová sa chystá na druhé kolo volieb – ďalej si udržuje prázdny výraz televíznej hlásateľky, ďalej šíri „proatlantické hodnoty“, dva týždne bude tíško o gejoch a migrácii, aby neprovokovala, ešte do toho hodí sem-tam nejaký kostol (ale prázdny) a tak. Médiá ju budú ofukovať, mimovládky oslavovať, ide ovládnuť Slovensko so štvrtinovým mandátom od Slovákov.

Nie je toto manipulácia so slovenskými voličmi? Vychádza mi to tak, že štvrtina Slovenska naletela. Nechám sa prekvapiť, či zvyšné tri štvrtiny voličov zostanú aj naďalej v svojich obývačkách – niekde pri pive – alebo sa postavia a pôjdu voliť aj oni v druhom kole prezidentských volieb. (Ak aj z týchto voličov väčšina podporí Čaputovú, tak potom sa zamyslím nad tým, či som sa nenechal zmanipulovať konšpiračnými teóriami vládnej garnitúry?)

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7665933x
Priemerná čítanosť článkov: 5204x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy