Založ si blog

Boj o nenarodené deti

Cirkev, ale aj rôzne organizácie, každoročne organizujú hromadné protesty a ulicami miest tiahnu protestujúci občania, vyzývajúci štátnych činiteľov, aby v tejto oblasti spravili opatrenie, ktorým by zakázali interrupcie.

Nejdem zo seba robiť veriaceho človeka, ktorý ako prvý túto činnosť podporuje. Zamyslel som sa totiž hlavne nad tým prečo Cirkev – hlavne rímskokatolícka? Prečo práve tá v tejto oblasti vyvíja najväčšiu iniciatívu?!

Zároveň si to vysvetľujem takouto odpoveďou: Ako môžu ľudia, ktorí nikdy v živote sami nevychovávali žiadne vlastné dieťa – ako môžu pochopiť tých ľudí, ktorí majú deti – najmä viac, čiže 5 – 6 deti??? Vedia títo cirkevní hodnostári, aké útrapy prežívajú také rodiny pri výchove svojich deti?! Nevedia a ani ich nikdy vedieť nebudú!

S manželkou sme mali iba dve dcéry, ale keď som ju pred mnohými rokmi prehováral, že ešte aspoň jedno dieťa by sme určite zvládli, tak o tom nechcela ani počuť. No po rokoch som bol skutočne rád, že sa takto rozhodla.

A nech mi tu nepíšu svoje argumenty takí ľudia, ktorí sú zástancami nenarodeného plodu! Totiž som presvedčený o tom, že min. 80 % takých ľudí sú iba obyčajní pokrytci a farizeji. Nech mi vysvetlia, prečo mnohí z nich majú napr. iba jedno resp. maximálne štyri deti? Veď by ich pri bežnom spôsobe života museli mať toľko ako ich mávajú takmer v každej rómskej rodine, čiže 10 – 12 deti.

Ochrancovia nenarodeného plodu: Je vám jedno, či bude o narodené dieťa postarané tak ako sa patrí, alebo nech sa také dieťa prebíja životom aj takýmto spôsobom, akým sa prebíjajú deti na fotografii?! Nie je predsa len lepšie, ak sa také deti radšej nenarodia???

Ochrancovia nenarodeného plodu: Je vám jedno, či bude o narodené dieťa postarané tak ako sa patrí, alebo nech sa také dieťa prebíja životom aj takýmto spôsobom, akým sa prebíjajú deti na fotografii?! Nie je predsa len lepšie, ak sa také deti radšej nenarodia???

Alebo mi chcú takýto ľudia tvrdiť, že oni po narodení štvrtého prípadne piateho dieťaťa sa už nikdy vzájomne nemilujú? (Samozrejme mám na mysli pohlavný pomer lebo určite sa nájdu takí, ktorí tu budú oponovať, že milovať blížneho sa dá aj bez sexu.) 🙂

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07, aktualizované: 19:04

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7663513x
Priemerná čítanosť článkov: 5203x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy