Založ si blog

Veľké odhalenie o prostitúcii Sloveniek v Nemecku

Doma si o nich myslíme, že tam študujú na vysokej škole, vychovávajú deti, že sú vzorné študentky či manželky. Avšak pravda je taká, že po večeroch a víkendoch sa menia na spoločníčky – ponúkajúce služby všetkého druhu – a takto si sexom zarábajú na slušnejší život. (Vraj za desať dní to činí 2000 až 4000 eur.) Podmienkou bolo, že tieto mladé ženy museli mať minimálne 21 rokov, – slobodné, ale aj zadané, alebo vydaté matky.

Zdroj: http://www.topky.sk/cl/100278/1696947/

Avšak niekto by sa mohol spýtať, ako takýto zárobok vnímajú slovenské zákony?! – Myslím si, že toto všetko je iba zahmlievaním toho, čo sa deje v skutočnosti. A to priamo na Slovensku -na východe republiky v Trebišove.

Zdroj: https://domov.sme.sk/c/20741084/trebisov-mesto-syfilisu 22.1.2018 uviedol: že Trebišov je mesto syfilisu. Už osem rokov sa mu nedarí nad chorobou zvíťaziť.

„Syfilis šíria nezriedka detské prostitútky, ktoré majú len osem rokov. Za sexuálne služby si pýtajú iba päť eur. – sú výrazne nalíčené a niektoré z nich nemajú ani desať rokov.“

23.1.2018 ďalší zdroj uviedol: https://refresher.sk/51103-Slovenske-mesto-zaziva-epidemiu- – že v miestnej osade žije možno aj 5-tisíc ľudí. Mladé dievčatá sa tam ponevierajú po vonku a väčšina obyvateľov sa sťažuje, že nemajú z čoho žiť – dokonca nemajú ani čo jesť.
Podľa ďalšieho nemenovaného denníka sa epidémia syfilisu začala ešte v roku 2010 a trvá dodnes. Koncom novembra minulého roku bolo hlásených až 105 nových ochorení. V celom okrese sa ochorenie vyskytlo u ľudí až z 24 obcí, ale drvivá väčšina v rámci samotného mesta.

Ako som to už vyššie spomenul, že toto všetko je iba zahmlievaním toho, čo sa deje v skutočnosti, lebo v Nemecku je všetko legálne. Spoločníčky tam majú povolenie na prácu prostitútky. Sú pod neustálou lekárskou kontrolou a sú registrované aj na úrade v meste, kde pracujú – takže musia odvádzať dane.

Naši kompetentní chcú riešiť osvetu – pomocou zdravotnej výchovy a priniesť čo najviac informácií nielen o šírení syfilisu a jeho príznakoch, ale i ochrane pred ním. – Je to naozaj chvályhodné, že to chcú takto riešiť, len je na mieste otázka: Prečo to už nezačali riešiť oveľa skôr?! To na Slovensku, – tak ako vo všetkom – najprv musí dôjsť k nejakej vážnej tragédii, aby sa kompetentní ľudia zobudili a začali konať tak, ako im to ukladá zákon??!

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7648470x
Priemerná čítanosť článkov: 5192x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy