Založ si blog

Slováci už neštrajkujte, už aj tak nič viac nedosiahnete!

Zamyslíte sa trochu nad tým prečo vás k tomu vyzývam. V mojich blogoch dosť často poukazujem na neprávosti Vlády voči svojmu národu a hlavne občanom – zamestnancom, ktorá vďaka ich daniam žije a funguje. (A mnohí diskutéri, najmä tí, čo fandia SMER-u ma kvôli tomu „bombardujú“!)

Ilustračné foto Autor: TASR

O tom, že len samotné odbory v našej krajine nestoja ani za deraví groš, myslím aj škoda hovoriť… (Iba tak mimochodom túto vetu som pred dvoma dňami napísal v jednom z mojich blogov.)

Čo myslíte, prečo asi som to tak v blogu napísal, že odbory stoja za hov..? Veď u nás je všetko postavené tak, že iba s odbormi Vláda rokuje. Je to pochopiteľne, že takto sa zamestnanci ničoho lepšieho nedočkajú, lebo tie odbory sú už dávno zapredané a slúžia ako lokaji tým, čo celý národ iba vodia za nos!

Kvalitné odbory musia mať dostatok finančných prostriedkov nato, aby dokázali vydržať v štrajku aj mesiac, keď je to potrebné! Lenže naši odboroví predáci sa postarali a starajú v prvom rade o seba, a ešte aj tie „biedne“ prostriedky, čo vyzbierali a vyzbierajú od zamestnancov – (čiže svojich odborárov) premrhali všade inde, len nie tam kde by ich premrhať mali!!! (Samozrejme, že teraz v prípade štrajku sa vyhovárajú, že nemajú na mzdy pre zamestnancov. Lenže odbory mali od počiatku viesť zamestnancov – odborárov k tomu, že nech prispievajú svojimi vyššími čiastkami do odborov a že v prípade ak ich bude zamestnávateľ vydierať, tak zasiahnu poriadne tvrdo a neustúpia, kým nedosiahnu to, čo po nich ich odborári vyžadujú!)

P.S. Prosím tých, čo fandia smerakom, aby to nebrali tak, že silou mocou mi ide len o to: poburovať národ proti terajšej Vláde. Tie štrajky totiž už mali byť ešte za Vlády Mečiara a určite by to s tou biedou na Slovensku nedopadlo až tak, ako to je žiaľ teraz, no ak národ ani voči tejto Vláde nepritvrdí, tak bude len a len horšie!!!

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7665498x
Priemerná čítanosť článkov: 5204x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy