Založ si blog

Všetci ma zatraťte, teraz si podám arcibiskupa Bezáka!

Pápež ho odvolal z funkcie a „všetci sa“ idete potentovať. Veď, čo sa tak hrozného stalo?

Chápal by som to a určite by som v tomto prípade videl veľkú krivdu a nespravodlivosť ak by bol skutočne nevinný, ale máme dôkaz, že je tomu naozaj tak?

Odvolaný trnavský arcibiskup Róbert Bezák. Autor: SITA

Je pravdou aj to, že aj pápež sa môže mýliť, no mňa skôr zaráža tá masová hypnóza veriacich, ktorí teraz protestujú proti jeho odvolaniu. Ako som už uviedol pochopil by som to a aj tých veriacich, ale až vtedy ak by sa dokázalo, že sa pápež mýlil, respektíve, že mu boli podsúvané nepravdivé informácie.

Drahí veriaci, mňa však skôr poburuje to, že ste takto neprotestovali pred pár rokmi, konkrétne vtedy ak sa šírili správy o pedofílii niektorých kňazov a ďalších neslušnostiach práve tých ľudí, ktorí dali svoj sľub tomu najvyššiemu z najvyšších a práve oni by mali byť vzorom pre našu spoločnosť.

Za „komančov“ sa mnohí kresťania báli chodievať do kostolov. Bali sa prenasledovania a perzekúcii. Takisto ani farárov nebolo toľko ako teraz, ale nepamätám si, aby v tom období panovala medzi ľuďmi taká nenávisť ako je tomu teraz. Sused susedovi prehradí cestu plotom k jeho domu, lebo vidí iba svoj majetok! Ďalší berie do rúk zbraň a vystrieľa susedov, lebo štát si neplní svoju povinnosť!

O farizejstve ďalších aj škoda sa už zmieňovať. Hlavne, že navštevujú kostoly, no ich správanie po návrate do svojich domovou… Veď sa vyspovedáme a Boh nám všetko odpustí.

Neviem ako vy ostatní, ale ja to vidím tak, že u mnohých sa stalo prioritou číslo 1 bohatstvo, peniaze, drahé vily, autá, jachty a neviem čo ešte, a Boh pre nich je až na 2 mieste a neraz len falošnou zásterkou.

Žiaľ aj poniektorí kňazi sa dostali do týchto pozícii a preto ja verím v Boha,  ale nie bohatým kardinálom a celej cirkvi. Vatikán (cirkev) disponuje bohatými majetkami, ale mnohí kňazi už dnes ani chudobného človeka nepochovajú, pokiaľ  si počas svojho života nenašetril na svoj pohreb! 🙁

Traduje sa, že Boh je najmúdrejší a že všetko, čo stvoril a pripravil k životu je dobré, no myslím si, že predsa len nemusel nechať človeku slobodnú vôľu, a ak spravil volovinu (trebárs aj pápež), tak ho mal za to patrične potrestať!

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7664872x
Priemerná čítanosť článkov: 5204x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy