Založ si blog

Veréjna výzva: som rasista – zatvorte ma!

Skutočne nenachádzam slov na to, čo sa v tej našej krajine hlavne v poslednom období deje.

Tak ak sa napr. potrebujú uvolniť peniaze z mestskej kasy na podporu rómskeho etnika, tak sa to slovo Róm skloňuje do úplného zblbnutia, len aby sa kompetentní ľudia, čiže poslanci NEDAJBOŽE nerozhodli neschváliť návrh v ktorom sa dôrazne deklaruje aby pamätali na to, že ak to neschvália a mesto nedá tomuto rómskemu etniku peniaze, tak im tie chúdence – zdôrazňujem rómske deťúrence v blokoch bez kúrenia a elektriny teraz v zime pomrznú a aby to maximálne zabralo, tak sa v návrhu uvádza, že tých rómskych školopovinných, malých deti je až 2 500.

Ale sledujte ten obrovský rozdiel ak sa tie isté deti (z toho istého rómskeho etnika) dopustia nejakého priestupku, či zločinu voči majoritným občanom, tak čuduj sa svete zrazu sa v médiach ani maličkým náznakom nespomenie a nepoukáže na tú skutočnosť, že toto spravili Rómovia.

TO, ŽE NEHOVORÍM OD VECI SA DÁ DOKÁZAŤ AJ NAJČERSTVEJŠOU UDALOSŤOU, KTORÁ SA STALA VČERA tj. 25.11.2011 (respektíve 23.11.2011 ale v novinách to zverejnili o dva dni neskôr.)

Kto chce, môže sa o tom presvedčiť. Tu je dôkaz:

Dvaja mladíci ubili, ukradli a následne zjedli psa

Dvaja mladíci z Krompách umlátili psa, mŕtve telo potom ukradli a zjedli. Hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó informoval, že k činu došlo v stredu (23.11.) okolo 23.00 h na Družstevnej ulici v Krompachoch.

Szabó uviedol, že 16-ročný Angel a 18-ročný Tomáš najprv preliezli oplotenie rodinného domu, vošli do dvora, kde sa nachádzali dva psy.

Angel jedného z nich – plemeno slovenský čuvač, udrel do hlavy sekerou a druhého odohnal. Zraneného psa následne opakovane udieral do hlavy, potom podal sekeru Tomášovi a ten psa udrel po temene hlavy. Nato pes uhynul.

Mŕtve zviera mladíci prehodili cez oplotenie domu a odniesli do svojho príbytku. Tu ho stiahli z kože a zjedli. Uvedeným konaním spôsobili majiteľke škodu najmenej 200 eur, dodal hovorca.

Krompašskí policajti ich už obvinili z prečinov krádeže, porušovania domovej slobody a týrania zvierat. V prípade dokázania viny hrozí Angelovi väzenie od troch mesiacov až do 1,5 roka, Tomášovi dvojnásobná sadzba.

ZDROJ: http://korzar.sme.sk/c/6154611/

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7664040x
Priemerná čítanosť článkov: 5203x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy