Založ si blog

Veréjna výzva: som rasista – zatvorte ma!

Skutočne nenachádzam slov na to, čo sa v tej našej krajine hlavne v poslednom období deje.

Tak ak sa napr. potrebujú uvolniť peniaze z mestskej kasy na podporu rómskeho etnika, tak sa to slovo Róm skloňuje do úplného zblbnutia, len aby sa kompetentní ľudia, čiže poslanci NEDAJBOŽE nerozhodli neschváliť návrh v ktorom sa dôrazne deklaruje aby pamätali na to, že ak to neschvália a mesto nedá tomuto rómskemu etniku peniaze, tak im tie chúdence – zdôrazňujem rómske deťúrence v blokoch bez kúrenia a elektriny teraz v zime pomrznú a aby to maximálne zabralo, tak sa v návrhu uvádza, že tých rómskych školopovinných, malých deti je až 2 500.

Ale sledujte ten obrovský rozdiel ak sa tie isté deti (z toho istého rómskeho etnika) dopustia nejakého priestupku, či zločinu voči majoritným občanom, tak čuduj sa svete zrazu sa v médiach ani maličkým náznakom nespomenie a nepoukáže na tú skutočnosť, že toto spravili Rómovia.

TO, ŽE NEHOVORÍM OD VECI SA DÁ DOKÁZAŤ AJ NAJČERSTVEJŠOU UDALOSŤOU, KTORÁ SA STALA VČERA tj. 25.11.2011 (respektíve 23.11.2011 ale v novinách to zverejnili o dva dni neskôr.)

Kto chce, môže sa o tom presvedčiť. Tu je dôkaz:

Dvaja mladíci ubili, ukradli a následne zjedli psa

Dvaja mladíci z Krompách umlátili psa, mŕtve telo potom ukradli a zjedli. Hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó informoval, že k činu došlo v stredu (23.11.) okolo 23.00 h na Družstevnej ulici v Krompachoch.

Szabó uviedol, že 16-ročný Angel a 18-ročný Tomáš najprv preliezli oplotenie rodinného domu, vošli do dvora, kde sa nachádzali dva psy.

Angel jedného z nich – plemeno slovenský čuvač, udrel do hlavy sekerou a druhého odohnal. Zraneného psa následne opakovane udieral do hlavy, potom podal sekeru Tomášovi a ten psa udrel po temene hlavy. Nato pes uhynul.

Mŕtve zviera mladíci prehodili cez oplotenie domu a odniesli do svojho príbytku. Tu ho stiahli z kože a zjedli. Uvedeným konaním spôsobili majiteľke škodu najmenej 200 eur, dodal hovorca.

Krompašskí policajti ich už obvinili z prečinov krádeže, porušovania domovej slobody a týrania zvierat. V prípade dokázania viny hrozí Angelovi väzenie od troch mesiacov až do 1,5 roka, Tomášovi dvojnásobná sadzba.

ZDROJ: http://korzar.sme.sk/c/6154611/

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Kentucky, streľba

Strelec na diaľnici v americkom Kentucky pálil do ľudí, viacerých postrelil

08.09.2024 06:25

Útočník v sobotu večer spustil paľbu na vozidlá idúce po diaľnici v americkom štáte Kentucky a postrelil najmenej štyri osoby.

Robert Fico, KDH

Atentátnik alebo terorista? Cintula už streľbu na Fica neľutuje. Vyšetrovatelia súd nepresvedčili, že plánoval teroristický útok

08.09.2024 06:00

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas) už má na stole správu, no tá sa podľa informácií Pravdy týka len postupu ochranky a nie samotného vyšetrovania atentátu.

vojna na Ukrajine, Praha

ONLINE: CIA a MI6 vinia Rusko, že ohrozuje svetový poriadok. Svoje dostala aj Čína

08.09.2024 05:55

Šéfovia CIA a MI6 v spoločnom článku uviedli, že Rusku sa nepodarí zničiť Ukrajinu. Ako výzvu 21. storočia vidia vzostup Číny.

Zaluznyj Dolhonovska sirka  FB

Železný generál s ľudskou tvárou. Čo prezrádza prvá kniha o Valerijovi Zalužnom?

08.09.2024 05:30

Jeho generáli ho vtedy prvý raz počuli kričať. Hlavný veliteľ Ozbrojených síl Ukrajiny Valerij Zalužnyj mal na rozčúlenie dôvod. Dvanásť dní pred začatím vojny simulácie ukázali, že zvolená taktika na odrazenie ruskej invázie povedie do troch týždňov k porážke.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7763247x
Priemerná čítanosť článkov: 5270x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy