Založ si blog

Jedna cetka vyprávava, že Gučík sa podieľav na bankrote a rozkrádaní

A vraj to sa to týkalo bývalej firmy DEVA a.s., Trebišov a vraj bývalá konateľka Devy, (ktorá bola odsúdená) je z tej istej dediny na východe Slovenska ako Gučík.

Nuž neviem ako ostatní občania na Slovensku, ale ja by som skutočne chcel aby v Kauze odpočúvanie vyšli na povrch objektívne informácie a to od tých najkompetentnejších a najpovolanejších ľudí, ktorými sú ústavní činitelia.

Veď o tom, že na Slovensku sa do vysokých funkcii navrhujú a dosadzujú iba takí ľudia, ktorí sa väčšinou podieľali na nejakej nekalosti už asi nik nepochybuje a dokonca si o tom už aj vrabce na streche čvirikajú. Aj v divej svorke je to predsa tak, že čím je takých vlkov viac, tak potom sa im lepšie vyje, šteká a tým sú zároveň aj v presile.

Myslím si, že je potrebné spýtať sa kompetentných ľudí:

Prečo vydal začiatkom februára 2011 sudca z Trenčína súhlas s odpočúvaním mobilného telefónu, registrovaného na eseročku ENTER AD.

Teda nie telefónu, ktorý používa Gučík ako riaditeľ TA3, ale ako konateľ danej firmy.

http://dlznik.zoznam.sk/socialna-siet/spolocnost-enter-ad-s-r-o-1

ENTER AD

http://www.topky.sk/cl/100371/1291867/Sokujuca-pravda-o-odpocuvani-Gucika–Uplatky–ksefty-a-machinacie-

TA3 postoj a vyhlásenie pána Galka verejnosti sprístupnila.

Pýtam sa, prečo ak chce byť TA3 objektívne médium, tak TA3 nedala taktiež priestor pánu Lipšicovi, taktiež ministrovi spravodlivosti SRhlavne priestor sudcovi z Trenčína, ktorý vydal súhlas s odpočúvaním pána Gučíka?

Kto dodal právne podklady sudcovi z Trenčína na základe ktorých vydal súhlas s odpočúvaním pána Gučka?

Pýtam sa, prečo sa mienkotvorné média nevenujú zväzkom ŠTB  a komunistickej strany za 22 rokov po nežnej revolúcii ?

Pozitívne myslenie by sa mi navrátilo len v prípade, že by sme nemali verejné dlhy, nemali každoročný deficit v štátnom rozpočte, ale prebytok v štátnom rozpočte.

Pozitívne myslenie by sa mi navrátilo taktiež v prípade spoločenského angažovania sa občanov SR a zmena Ústavy SR na občiansku Ústavu do ktorej by boli z vôle občanov zanesené tieto práva občanov SR:

• Ľudová iniciatíva – umožňuje občanom podať návrh na novú ústavnú alebo právnu normu, alebo návrh na zmenu, alebo odmietnutie existujúcej ústavnej alebo právnej normy
.
• Referendum – priame a záväzné rozhodnutie občanov o verejnej otázke

• Priama voľba ministra vnútra, ministra obrany, ministra poľnohospodárstva, ministra financií, ústavných sudcov, sudcov sudov, generálneho prokurátora, manažéra verejnoprávneho rozhlasu a TV, županov, primátorov, starostov a taktiež právo občanov ich kedykoľvek pri nedôvere odvolať.

 

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

ČR SR politika premiér Fico návšteva prvá

Prieskum: Za urovnanie vzťahov s Českom je 70 percent Slovákov

16.04.2024 14:15

Opačný názor má 17 percent populácie.

mobil, sledovanie, telekomunikácie

Špionážnym softvérom Pegasus mala bývalá poľská vláda sledovať vyše 500 ľudí

16.04.2024 13:36

Nová poľská koaličná vláda obvinila predchádzajúcu vládu strany PiS, že systém Pegasus použila na sledovanie osôb spojených s vtedajšou opozíciou.

Ľubica Rošková, súd Pezinok,

Exposlankyňa Smeru Rošková je vinná v kauze agrodotácií

16.04.2024 13:27

Zároveň je povinná uhradiť spôsobenú škodu vo výške viac ako 150-tisíc eur.

Ukrajina

Rusku sa kráti čas: Rezervy im dôjdu za jeden rok, pokiaľ bude mať Ukrajina čím strieľať

16.04.2024 13:23

Front na Ukrajine formujú tri dôležité charakteristiky.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7659975x
Priemerná čítanosť článkov: 5200x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy