Založ si blog

Riško, svoj zásobník si už nateraz vystrieľal a…

Na marcové voľby rýchlo zabudni! Zatiaľ sa uč od starých lišiakov ako sa získavajú hlasy voličov, lebo ak budeš skákať do reči svojmu oponentovi svojim zvýšeným hlasom s červenou tvárou a bez peknej kravaty, tak Ťa moderátorka len tak ľahko k slovu nepustí, obzvlášť ak túto televíziu momentálne riadi už nie Tvoj koaličný partner.

Mňa, ako občana tiež neteší, že aj moje peniaze pôjdu do eurovalu a tiež si myslím, že Mikloš a Dzurinda zapredali Slovensko len preto, aby ich v Bruseli chválili.

To, že títo dvaja menovaní stratili svoju česť pred slušnými ľuďmi je nám už všetkým dávno známe, ale za tie dlhé roky, čo sú v politike sa pekne naučili ako treba pred voľbami postupovať, aby im voliči dali svoje hlasy.

To, že sa dajú dokopy hoc aj s Ficom, tak aj to je už mnohým dávno známe, lebo od korýt sa veľmi ťažko odchádza.

Takže po roku 2012 ak sa budú blížiť nové voľby – a môže sa kľudne stať, že znovu budú predčasné – pekne krásne vyjdeš pred občanov a kľudným hlasom budeš prezentovať tieto slová: Lebo Fico a Mikloš…

Riško, zabudol si však na to najpodstatnejšie: Politici žijúci na Slovensku, ktorí majú viac ako štyridsať rokov sú zvyknutí pchať sa do zadku každému, pokiaľ im z jeho strany niečo kvapne. A je to úplne jedno, či to je Sovietsky zväz, alebo Brusel.

To, že títo politici pre občanov zatiaľ absolútne nič nespravili, to ich trápiť vôbec nemusí, hlavne, že budú naďalej hrabať pre seba, svoje rodiny a pre zopár svojich kamarátov.

Je skutočne veľmi otázne, či si voliči na Slovensku vôbec niekedy dokážu uvedomiť to, že štát ich vlastne okradne a ich peniaze dá bankárom?!


Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7674432x
Priemerná čítanosť článkov: 5210x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy