Založ si blog

Integračný, globalizačný proces & nespokojní občania sveta. . .

Žijeme v chaose ekonomickom, finančnom a zadlženia občanov skoro všetkých krajín sveta v neschopnosti riešiť tieto problémy ľudstva politickými reprezentáciami k spokojnosti širokých vrstiev občanov vo svete, nakoľko budú nasledovať drastické škrty vo verejných zdrojoch vo všetkých krajinách sveta a financie sa nalejú do súkromného sektoru bánk na záchranu globálnej ekonomiky z dani poplatníkov občanov jednotlivých krajín eurozóny a ďalších krajín  sveta. Dlhy sa nedajú riešiť ďalšími dlhmi a ďalším zadlžovaním občanov jednotlivých krajín eurozóny. Verejné dlhy si nespôsobili občania jednotlivých krajín sveta, ale ich politické reprezentácie za posledných 10 rokov a globálny nekontrolovaný súkromný finančný systém. A toto si odnesie ľudstvo našej planéty, hlavne menej príjmoví, bežný občania každej krajiny sveta. Najhoršie na tomto procese je, že spôsob riešenia dlhov budú riešiť pluralitné parlamentné strany, ktoré nesú právnu zodpovednosť za vytvorenie dlhov vo svojich krajinách a na Slovensku si sami zvyšujú platy o 20% od januára 2012.

Pýtame sa prečo sa to deje?

Možno by sme mali mať na pamäti nasledujúce uniknuté informácie!

Uniknutá agenda: Skupina Bilderberg v roku 2009 plánovala ekonomickú depresiu.
V predzvesti stretnutí skupiny Bilderberg, ktoré sa očakávali 14-17 mája v 5-hviezdičkovom hoteli NAFSIKA Astir Palace v Vouliagmeni v Grécku odhalil investigatívny reportér Daniel Estulin šokujúce podrobnosti o tom, čo elita plánuje robiť s ekonomikou v priebehu budúceho roka. Stretnutie skupiny Bilderberg sú každoročné porady 150-tich najvplyvnejších ľudí vo vláde, priemyslu, bankovníctve, médiách, akademickej obci a vojensko-priemyselného komplexu. Utajená skupina operuje v rámci „pravidiel Chatham House“, čo znamená, že žiadne podrobnosti o tom, o čom sa jedná nesmie uniknúť do médií a to napriek tomu, že redaktori z najväčších svetových novín – Washington Post, New York Times a Financial Times, sú prítomní na schôdzi.
Podľa Estulinových zdrojov, ktoré sa v minulosti osvedčili ako veľmi presné, je Bilderberg rozdelený ohľadom toho, či dať do pohybu „Buď dlhšiu, trýznivú depresiu, ktorá odsúdi svet k celým desaťročiam stagnácie, úpadku a chudoby … alebo intenzívne, ale kratšie depresie , ktoré otvoria cestu k novému trvalo udržateľnému ekonomickému svetovému poriadku, s menšou suverenitou, ale väčšou efektivitou. „
Táto informácia nadobúda na váhe, ak zvážime skutočnosť, že Estulinove ​​predchádzajúce ekonomické prognózy, ktoré boli založené na únikoch z rovnakých zdrojov, sa ukázali úplne presné. Estulin správne predpovedal hypotekárne krízu a finančné krach v roku 2008 na základe toho čo mu povedali jeho zdroje v skupine Bilderberg o tom čo elita plánuje na základe toho, čo bolo povedané na ich stretnutí v Kanade v roku 2006 a na konferencii v Turecku v roku 2007 .
Podrobné údaje o ekonomickej agende sa nachádzali v predschôdzovej brožúre rozdávané členom Bilderberg. Konkrétnejšie Estelin varoval, že Bilderberg podporuje falošný obraz hospodárskeho oživenia, aby nalákal investorov na investovanie ich peňazí späť do akciového trhu, k tomu aby mohli neskôr rozpútať ďalší masívny pokles, ktorý podľa správy Canada Free Press vytvorí „masívne straty a upaľujúcu finančnú bolesť v budúcich mesiacoch „.
Podľa Estulina Bilderberg predpokladá, že miera americkej nezamestnanosti dosiahne 14% na konci tohto roka, a takmer zdvojnásobí súčasný oficiálny údaj, ktorý činí 8,1%.
Estulinove ​​zdroje mu tiež povedali, že sa Bilderberg opäť pokúsi o uzákonenie Lisabonskej zmluvy, čo je kľúčový bod programu k tomu aby sa plne zakotvil federálny superštát EÚ, a to donútením Írska k novému hlasovaniu o dokumente v septembri či októbri napriek tomu, že už bol zamietnutý v národnom referende.
„Jedným z ich záujmov je neutralizovať hnutia proti Lisabonskej zmluve ‚Libertas‘, vedené Declan Ganleyho. Jedným z plánovaných krokov Bilderbergeru je použiť kampaň v médiách v USA, ktorá naznačí, že Ganley je financovaný predajcami zbraní v USA, napojenými na americkú armádu,“ tvrdí CFP.
Daniel Estulin, Jim Tucker a ďalšie zdroje, ktoré v minulosti infiltrovali stretnutie Bilderberg, stále poskytujú informáciu o agende Bilderberg, ktorá sa neskôr odohráva na svetovej scéne, a tak dokazujú, že táto organizácia nie je „diskusný klub“, ako tvrdia debunkeri, ale neoddeliteľné plánovacie fórum pre agendu nového svetového poriadku.
Skutočne, práve v poslednom mesiaci sa belgický vikomt a súčasný predseda Bilderberg Étienne Davignon pochválil, že Bilderberg pomohol vytvoriť Euro prvým zavádzaním politiky jednotnej meny začiatkom 90-tych rokov. Plán Bilderberg na európsky federálny superštát a jednotnú menu pravdepodobne siaha ešte ďalej. Šetrenie BBC v odkrytých dokumentoch z počiatočných stretnutí Bilderberg potvrdilo, že Európska únia je duchovné dieťa Bilderberg.
Na jar roku 2002, keď vojnoví jastraby v Bushovej administratíve tlačili na letnú inváziu do Iraku, Bilderberg vyjadril svoju túžbu po odložení, a útok nezačal do marca nasledujúceho roka.
V roku 2006 Estulin predpovedal, že americkému trhu s bývaním bude dovolené stúpať, predtým než kruto praskne bublina, čo sa presne stalo.
V roku 2008 Estulin predpovedal, že Bilderberg vytváral podmienky pre finančné katastrofy, čo je presne to, čo začalo o niekoľko mesiacov neskôr s kolapsom Lehman Brothers.
Bilderberg bežne napína svaly pri stanovovaní svojej role ako kráľa. Organizácia bežne vyberá prezidentských kandidátov, rovnako ako riadi kandidátov na premiérov.
Bill Clinton a Tony Blair boli obaja pripravovaní tajnostkárskou organizáciou na začiatku 1990, predtým, než sa stali dôležitými.
Spolukandidát Baraka Obamu Joe Biden bol vybraný významnou osobnosťou Bilderberg Jamesom A. Johnsonom a spolukandidát Johna Kerryho John Edwards bol tiež vybraný touto skupinou, potom čo predniesol vášnivý prejav na konferencii v roku 2004. Účastníci Bilderberg dokonca porušili pravidlá a aplaudovali Edwardsovi na konci jeho prejavu elitárom o amerických politikoch. Voľba Edwardsa bola šokujúca pre odborníkov z médií, ktorí očakávali, že pozíciu zaistí Dick Gephardt. New York Post dokonca uviedlo, že Gephardt bol vybraný a nálepky „Kerry-Gephardt“ boli umiestnené na vozidlá kampane, predtým než boli odstránené potom, čo bol Edwards vyhlásený ako Kerryho číslo dva.
Správa portugalských novín z roku 2008 poukázala na skutočnosť, že Pedro Santana Lopes a José Sócrates sa zúčastnili v roku 2004 na zasadnutí v Stresa, Taliansku, ako sa obaja chystali stať sa premiérmi Portugalska.
Niekoľko kľúčových rozhodnutí bolo urobených na minuloročnom stretnutí Bilderberg vo Washingtone DC, opäť zdôrazňujúce skutočnosť, že táto porada je oveľa viac ako neformálne stretnutie.
Ako sme informovali skôr, Bilderberg sa obával, že cena ropy sa zrýchľuje príliš rýchlo potom, čo dosiahla ceny 150 dolárov za barel a chcel sa uistiť že „ceny ropy pravdepodobne začnú klesať“. To presne sa stalo v druhej polovici roku 2008, keď sa ropa opäť dostala pod 50 dolárov za barel. Boli sme spočiatku schopní predpovedať rapidný rast cien v roku 2005, keď stála len 40 dolárov, pretože Bilderberg vyzval k vzostupu cien v priebehu tohto roku na zasadnutí v Mníchove. Počas konferencie v Nemecku, Henry Kissinger povedal svojim kolegom, že elita sa rozhodla zabezpečiť, že cena ropy sa v priebehu nasledujúcich 12-24 mesiacov zdvojnásobí, čo sa aj stalo.
Tiež na minuloročnom stretnutí, bývalá americká ministerka zahraničných vecí Condoleezza spolu s českým ministrom zahraničia Karlom Schwarzenbergom sformovali plány na podpísanie zmluvy o inštalovanie radarovej základne USA v Slovenskej republike.
K Riceovej sa na schôdzi pridal minister obrany Robert Gates, ktorý údajne podporoval globalistov z EÚ aby získal podporu k útoku na Irán. A verili by ste že o pár dní neskôr EÚ vyhrážala Iránu sankciami, ak nezastaví svoj jadrový program obohacovania uránu.
Došlo tiež k rozsiahlym špekuláciám, že „tajné stretnutie“ Hillary Clinton a Baracka Obamu, ktoré bolo vykonané s pomocou taktiky „plášťa a dýky“, ako je blokovanie novinárov v lietadle, aby nemohli sledovať tie dva dole, sa odohralo na schôdzi Bilderberg v DC.
Pokiaľ sa uvidí aký druh pokrytia Bilderberg 2009 bude poskytnutý mainstreamovým médiam, lebo napriek preukázaným záznamom ústrednej úlohy Bilderberg pri ovplyvňovaní nasledujúcich geopolitických a finančných svetových udalostí a cez to, že minuloročné stretnutie sa konalo vo Washingtone DC, korporátne médiá dohliadali na takmer univerzálny blackout o informovanie o konferencii, jej účastníkoch a o predmetoch diskusií.
Opäť bude ponechané na alternatívnych médiách zaplniť vákuum a vzdelávať ľudí o tom, čo pre nás globalisti naplánovali na ďalší rok.

ZDROJ: http://www.cez-okno.net/clanok/unikla-agenda-skupina-bilderberg-planuje-ekonomickou-depresi

 

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7670851x
Priemerná čítanosť článkov: 5208x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy