Založ si blog

Veru celý svet a hlavne zahraniční turisti uvidia, čo ešte nikdy nevideli, aké je to naše Slovensko špinavé

Máme na dosah hokejové majstrovstvá a už teraz môžu zahraniční turisti vidieť tú „nádheru“ o akú sa v našej krajine dokážu každodenne postarať bezdomovci, grafity, ale aj bezcharakterní a neprispôsobiví ľudia svojimi malými, ale aj veľkými skládkami (viď vzor Luník IX.) rôzneho domového odpadu, či smetí.

Skutočne najradšej by som poodtínal ruky takým lenivcom a sviniarom, ktorým nie je nič sväté a správajú sa k prírode tak, že ich vôbec nezaujíma to, že tu po nás  budú ešte aj ďalšie pokolenia. V mojom prípade sa dá povedať, že som turistom celý život, ale to, čo kdekoľvek v prírode nachádzam po takýchto ľuďoch v dnešnej dobe, tak toto je už nonsens. A potom sa všetci idú pozastavovať nad tým, že sa za posledné roky prihodili toľké prírodné katastrofy v podobe záplav. Bodaj by neboli, keď pri väčších dažďoch a topení sa snehu prudké vody berú so sebou do riek a ich korýt všetko toto svinstvo, lebo tí debili chcú za každú cenu ušetriť na odvoze za odpad.

Skutočne, až teraz celý svet bude mať možnosť presvedčiť sa na vlastné oči o tom, že akí sme my Slováci nielenže hlúpi, že sa nechávame všelijakými podvodníkmi vodiť za nos, ale zahraniční turisti a hokejoví fanúšikovia sa budú môcť presvedčiť aj o tom ako sa z vlastnej lenivosti topíme v špine, ktorú už začíname pomaly milovať a zžívať sa s ňou, tak ako naši spoluobčania na Luníku IX.

A to sa už ani nejdem rozširovať o tom ako v našej krajine vyzerajú niektoré záchody na verejnosti. Ak ich títo zahraniční turisti navštívia, tak im prejde chuť nielen na jedlo v našich „perfektných“ reštauráciách typu 8 cenovej skupiny, ale ešte sa im nebude chcieť ísť ani na hokej. Autobusové nástupiská sú plné ľudí, ale všade vôkol sú špinavé odpadkové koše, staré plagáty, opľuté chodníky a aby bola ešte pestrejšie mozaika, tak všetko to na každom kroku dokresľujú nalepené žuvačky.

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

parlament, fico

Fico sa zúčastní na mierovom summite. Eštok: Ukrajina potrebuje nepretržitú podporu

03.05.2024 14:14

Rusko sa na mierovom summite nezúčastní.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

NATO aj EÚ ostro odsúdili kyberútoky na Česko a Nemecko. Rusko ponesie následky, vyhlásila Baerbocková

03.05.2024 14:00

EÚ je odhodlaná využiť celú škálu opatrení, aby odvrátila, odstrašila a odpovedala na ruské nekalé správanie v kyberpriestore," uviedol Borrell.

Kolumbíjska univerzita

Nepokoje na amerických univerzitách: Polícia zatkla už vyše 2000 protiizraelských aktivistov

03.05.2024 13:35

Vlnu študentského aktivizmu začal incident, keď vedenie Kolumbijskej univerzity v New Yorku poslalo políciu na študentov, ktorí sa utáborili uprostred jej kampusu.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7678366x
Priemerná čítanosť článkov: 5213x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy