Založ si blog

Vraj šokujúca správa lebo Slovensko dopomohlo Kaddáfímu zabíjať nevinných civilistov

Zaujímalo by ma kto má v tom prsty, že vyťahuje na povrch takéto informácie? V rôznych médiách sa teraz objavujú údaje o tom, že až osem firiem zo Slovenska dodávalo do Líbye vojenský materiál ako náhradné diely pre Kaddáfího letectvo a tá sa teraz takmer zmieta v občianskej vojne.

Ja sa však môžem spýtať – a čo je na tom nehumánne, že naša krajina dodávala Kaddáfímu nami vyrobené lietadla? Veď nikto z nás Slovákov Kaddáfimu neprikazoval aby tými lietadlami nechal bombardovať civilné obyvateľstvo! A ak už EÚ chce byť silou mocou taká múdra, že nám do všetkého strká nos, tak im ako slovenský občan odkazujem iba jedno, že tieto lietadlá sa dajú využívať aj na mierové účely. (Keby sme Kadifimu dodávali napr. jadrové zbrane, tak potom by to aj mňa pobúrilo).

Nebude to skôr ťah tých veľmoci, ktoré práve v zbrojení profitujú najviac? Nemci, Čína, Rusi, Američania (a ktovie ešte ktoré krajiny) tí sa vôbec netrápia nad tým, že nimi vyrobené zbrane zabíjajú nevinných ľudí, ale mocní veľmi dobre vedia, že čo zaberá na Slovákov, že v našej krajine sa dá veľmi dobre hrať na naše city.

Ale pes je zakopaný niekde inde: všetko jasne nasvedčuje to, že na Slovensku treba zastaviť všetko dobré, čo prináša zisky pre národne hospodárstvo, aby potom uvedené krajiny mohli vyrábať ešte viac zbraní a aby sa oni mali stále lepšie ako my.

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Kolumbíjska univerzita

Nepokoje na amerických univerzitách: Polícia zatkla už vyše 2000 protiizraelských aktivistov

03.05.2024 13:35

Vlnu študentského aktivizmu začal incident, keď vedenie Kolumbijskej univerzity v New Yorku poslalo políciu na študentov, ktorí sa utáborili uprostred jej kampusu.

Zuzana Čaputová

Čaputová: K demokracii nepatrí snaha o politické ovládnutie médií

03.05.2024 13:27

"Tam, kde je ohrozená sloboda tlače, je ohrozená aj demokracia," uviedla prezidentka.

EÚ / Eurovoľby /

Koľko zarábajú europoslanci? Pôsobenie v EP im prináša tisíce eur aj po odchode do penzie. Aké sú ich právomoci?

03.05.2024 11:49

Europoslanci zastupujú v Bruseli asi 450 miliónov občanov EÚ.

Izrael Gaza vojaci

Bola potvrdená ďalšia vražda rukojemníka v Gaze. Turecko obnoví obchod s Izraelom až v prípade mieru

03.05.2024 11:20

Turecko vo štvrtok zastavilo všetok vývoz a dovoz do a z Izraela s odvolaním sa na "zhoršujúcu sa humanitárnu tragédiu" na palestínskych územiach.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7678343x
Priemerná čítanosť článkov: 5213x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy