Založ si blog

Pán Mikloš, čo takto verejne odpovedať na moju otázku?

Netajím sa tým, že som veľmi naivný a dôverčivý, preto pán Mikloš veľmi rád by som chcel počuť priamo od Vás, čo je na tom pravdy, čo sa píše v publikácii „Polojasno“ od českého autora Václava Bartuška?
Našiel som to dnes na FB a preto by som konečne chcel vedieť kde je pravda, lebo inak Vás budem stále iba podozrievať z toho, že Ste nečestný muž.

Do oči mi udrel aj tento titulok: Ivan Mikloš a diamantová baňa v Juhoafrickej republike – 14. časť

Ale k tej diamantovej bani sa teraz nejdem vyjadrovať, lebo by to bolo príliš zdĺhavé, preto si myslím, že ako ukážka Vám postačia nasledujúce riadky: Po voľbách v roku 2010 Slovákov oklamali týmto tvrdením predsedu strany Sloboda a solidarita(SaS)  Richarda Sulíka, ktoré povedal po podpise koaličnej zmluvy:
„Po dvadsiatich rokoch budeme mať prvú vládu bez komunistov. Myslím si, že to bolo načase.“
Na vyvedenie z omylu stačí pripomenúť publikáciu „Polojasno“ od českého autora Václava Bartuška:
„Pochopte kluci”, snaží sa Danisz (JUDr Josef Danisz, rozhodujúci člen komisie vyšetrujúcej skutočné pozadie udalostí 17. novembra, člen Charty 77 a Výboru na ochranu nespravodlivo stíhaných, v skutočnosti agent StB s krycím menom “Anna”, dnes spoločne s Mariánom Čalfom – v tom čase aktívny agent KGB, úspešný podnikateľ), kdyby se ukázalo, že tu revoluci udělal Lorenc (posledný šéf ŠtB, Penta a v súčasnej dobe sused pána Ivana Mikloša- pozn.) s Hegenbartem, uškodilo by to dobré věci.

Nemá smysl předčasně bourat mýty. Lidé věří, že je to dílo studentů a Občanského fóra, tak proč jim tuhle víru brát?“
Ponovembroví  politici, zodpovední za kontinuitu komunistického právneho systému, infiltráciu prisluhovačov komunistickej strany a ŠtB do všetkých politických strán a za okrádanie občanov vlastného štátu, nemajú preto morálne právo odsudzovať zločiny komunizmu. Jedine čo tento štát skutočne potrebuje sú jednotlivci nezávislí na peniazoch a priazni médií.“

  • Iveta Radičová (rod. Karafiátová) sa narodila 7. 12. 1956 v Bratislave a je na zozname členov KSČ.
  • Mikuláš Dzurinda dvakrát žiadal o členstvo v KSČ a takto každoročne oslavuje Víťazný február.
  • Ivan Mikloš pochádza z komunistickej rodiny. Na ekonomickej univerzite v Bratislave bol predsedom Fakultného výboru Socialistického zväzu mládeže.
  • Ján Figeľ svojho času predseda Fakultného výboru Socialistického zväzu mládeže na EF VŠT (Technická univerzita v Košiciach) a predtým podpredseda pre ideologickú činnosť. Fakt, že KDH je prešpikované ŠtBákmi potvrdzuje blog denníka Pravda.
  • Béla Bugár ešte stihol byť pred „pádom“ opony kandidátom KSS.
  • Richard Sulík naivný amatér trýzniaci svoju dušu sebaklamom.

Nepochybujem o tom, že sa Vy a čitatelia pozastavia nad tým, že prečo to adresujem iba Vám, keď je vás tu viac takých vtáčikov, no myslím, ak sa dozviem pravdu od Vás, tak sa už nebudem musieť obracať na tých ostatných.

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7649300x
Priemerná čítanosť článkov: 5193x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy