Založ si blog

Konečne viem prečo SPP tak vehementne navrhuje zvýšenie ceny plynu

Vladimír Klimeš bude v SPP brať vysoký plat. Člen predstavenstva podniku má mesačne plat okolo 9-tisíc eur. Za tri roky tak zarobí toľko, čo bežný zamestnanec za celý život.

Skutočne rozum zostáva stáť nad tým, čo sa deje v tej našej banánovej republike. Tak na jednej strane vláda ide robiť úsporné opatrenia a zdôrazňuje šetrenie, a na strane druhej predseda druhej najsilnejšej koaličnej strany si za odmenu dosadí do predstavenstva Slovenského plynárenského priemyslu človeka, ktorý sa podieľal na volebnom úspechu jeho strany. (Právo na obsadenie postov v SPP strana SaS dostala po tom, čo získala kreslo ministra hospodárstva.)

Môže sa ešte niekto diviť tomu, že bežní občania už toho majú plné zuby a začínajú masovo protestovať? Ešte by som dokázal pochopiť to, že sa terajšia vláda vyhovára na šafárenie predchádzajúcej vlády, že štátna kasa je prázdna a že ju treba znovu naplniť. Ale skutočne majú takú krátku pamäť predsedovia vládnej koalície, že tak rýchlo zabudli na to, čo sľubovali voličom pred voľbami? Teraz chcú po svojich voličoch aby si ešte viac uťahovali opasky, ale na svoje opasky akosi vôbec nepomýšľajú! Veď jasnejší dôkaz už asi ani nikomu nie je potrebné predkladať, ako – ten s tými vysokými platmi členov predstavenstva SPP.

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Ana Estradová

V konzervatívnom Peru vykonali vôbec prvú eutanáziu. Ana Estradová trpela nevyliečiteľnou chorobou

23.04.2024 15:09

Ana Estradová bola niekoľko rokov pripútaná na lôžko. Súdny spor, v ktorom jej bolo priznané právo podstúpiť eutanáziu, viedla a vyhrala za pomoci ombudsmana pre ľudské práva.

Rudolf Schuster

Rudolf Schuster získal Čestné občianstvo Košického samosprávneho kraja

23.04.2024 15:06

Ide o vôbec prvé udelenie takéhoto ocenenia v histórii kraja.

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36, aktualizované: 14:15

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7668691x
Priemerná čítanosť článkov: 5206x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy