Založ si blog

Pán predseda dajte posledné zbohom KDH!

Veď ako bývali eurokomisár budete poberať po dobu 3 rokov 40 – 65 % pôvodnej mzdy, tak Vám predsa môže byť ukradnutá nejaká „bezvýznamná funkcia“, najmä, keď v kresťanskej strane by mali byť skutoční kresťania a nie farizeji medzi ktorých zaradzujem aj Vás pán Figeľ. A to, že Ste sklamali nie len mňa, potvrdzuje aj článok mladej dámy, ktorý dala na konkurenčný blog.

Dúfam, že mi to čitatelia nebudú mať za zle, ale myslím si, že nie každý si všimol na spomenutom blogu jej článok a preto ho tu predkladám. Myslím si totiž, že skutoční kresťania sa s jej, ale aj mojimi názormi takisto stotožňujú.

Takže vážení čitatelia – posúďte sami:

Dovidenia KDH

Končím so svojimi ilúziami. Tentokrát nadobro. Prestávam veriť, že ľudia sú vo svojej  podstate dobrí, a končím s nádejami, že Slováci začnú hádzať smeti do koša miesto na zem, a že človeka budú posudzovať podľa činov, nie farby pleti. Ale čo je dnes pre mňa hlavné, končím s politickými ilúziami.

Pred voľbami som dlho rozmýšľala komu dám hlas. Vážne, žiadna sranda! Brala som to zodpovedne. Nechcem tu dnes rozoberať svoje dôvody. Bolo to moje rozhodnutie. Po dnešku však navrhujem, aby spolu s hlasovacími lístkami jednotlivých strán bol aj jeden ďalší, kde by ste mohli zaškrtnúť z ktorej strany vám je na grc najviac. Nemuseli by ste zaškrtnúť ani jednu, stačilo by vhodiť lístok do urny a postoj by bol jasný.

Som volič KDH. Doteraz by som to bez hanby povedala všade, dnes váham. Napriek tomu, že neviem komu inému by som svoj hlas dala, Figeľove správanie je pre mňa neprípustné. Nebudem tu písať, že ako kresťan sa má chovať inak. Je mi jedno či je kresťan, ateista alebo vyspevuje Hare Krišna, v mojich očiach je obyčajný zlodej.

Jeho veľkorysé gesto, že daruje byt na charitu je ešte odpornejšie, pretože ak by mu na to neprišli, čušal by ako voš pod chrastou. Stále mám pred očami ten jeho prejav ako na tom nevidí nič zlé. Založené ruky, naklonená hlava, no hotová kázeň na omši.

Pozitívne pre mňa je to, že nie som ako emotívni voliči, ktorí si nevedia priznať chybu. Tento fenomén badať najmä na voličoch Smeru, ktorí čím viac káuz sa prevalí, tým viac si stoja za svojím vodcom. Nebudem ho obhajovať, že by to spravil každý, pretože to tak nie je. Nebudem hovoriť, že budú kradnúť iní, pretože odmietam všetkých zlodejov. Je mi jedno, či kradne niekto zemiaky alebo celé milióny. Nebudem ukazovať na Fica a zatvárať oči pred KDH. Je to pre mňa jednoducho neprípustné. Zlodejov totiž nerozlišujem podľa strán, skôr charakteru.

Ako volič KDH požadujem Figeľove odstúpenie. Pokiaľ nie, KDH sa môjho hlasu už v živote nedočká. Môžu si kľudne mávnuť rukou, že na jednom hlase im predsa nezáleží. Ale ja budem mať čisté svedomie. Chcem zmeniť túto krajinu, a to sa dá jedine tak, že začnem od seba. Tak začínam.

Dovidenia KDH.

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

Sergej Šojgu

Moskovský súd uvalil väzbu na Šojguovho námestníka. Obvinil ho z korupcie

24.04.2024 10:33

Timur Ivanov je obvinený z prijatia úplatku v "obzvlášť vysokej výške."

vražda, bratislava, bezdomovec

Z vraždy muža v bratislavskej Petržalke obvinili 45-ročnú ženu

24.04.2024 10:23

V prípade preukázania viny jej hrozí trest odňatia slobody až na 20 rokov.

Russia Ukraine

Zničme Rusom Krymský most, ozýva sa opäť z Kyjeva. Príde úder naraz zo vzduchu aj z mora?

24.04.2024 10:00

Aké zbrane by Ukrajinci potrebovali, aby udreli na most ponad Kerčský prieliv? Možno nielen rakety, ale aj bezpilotné lietadlá a námorné drony.

Kim Jo-džong

Sestra severokórejského vodcu: Vybudujeme ohromnú vojenskú silu

24.04.2024 09:50

Severná Kórea tvrdí, že vojenské cvičenia USA sú prípravou na jadrovú vojnu proti Pchjongjangu.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7669396x
Priemerná čítanosť článkov: 5207x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy