Založ si blog

Prečo na Luníku IX iba hrozí prerušenie dodávok elektriny?

Veď len vydržte 27. november je už na dosah ruky, takže vážení nespratní Rómovia udrie posledná hodina a nič nebudete odoberať na čierno, len, čo ma ľudia zvolia za poslanca mestského zastupiteľstva.

Celý život som nebol v žiadnej politickej strane, tobôž v politike, lebo som sa od malička držal rady môjho nebohého otca, ktorý kým žil, tak mi stále zdôrazňoval: synu môj nikdy nevstúp do žiadnej politickej strany, lebo ak máš do niečoho vstúpiť, tak radšej do h@vna, lebo v takom prípade sa zvykne hovoriť, že budeš mať šťastie.

Môj otec strašne nenávidel komunistov a toto som po ňom aj ja zdedil. Už za bývalého režimu som na každom pracovisku (vo VSŽ kde som pracoval) dával mojim nadriadeným pracovníkom zreteľne najavo, že ja sa nemienim prikloniť k takým pravidlám aké vtedy panovali, že tí, čo vstúpili do KSS, respektíve KSČ mali automatický výhody a úľavy, a kdekoľvek len mohli, tak to zneužívali vo svoj prospech.

Lenže po 89 roku sa v tejto oblasti vôbec nič nezmenilo, ba priam ešte viac takýto systém funguje a princíp tkvie v prezliekaní kabátov. Takí ľudia, ktorým slová česť a charakter môžu byť na hony vzdialené, či presnejšie povedané môžu im byť ukradnuté, tak tí to robia v pravidelných intervaloch a to na princípe, ktorá politická strana podľa preferencii môže najlepšie uspieť vo voľbách.

Už minimálne 15 rokov som zvažoval, že založím politickú stranu, ale práve kvôli tomu, že viem ako sa do politickej strany vedia natlačiť takí bezcharakterní ľudia, tak som zakaždým od môjho úmyslu upustil. (Samozrejme aj keby som sa rozhodol založiť stranu, kde by som zobral na to peniaze. Určite by som nepostupoval tým systémom ako to robia tie strany, ktoré sa spoja aj s čertom, len aby sa dostali k moci.) Ale teraz som sa už konečne rozhodol, že životných skúsenosti už mám požehnane a určite budem užitočný pre Košice ako nezávislý poslanec na magistráte. (Pochopiteľne ak ma občania zvolia.)

Takže vážení nenapraviteľní Rómovia, teraz všetko záleží už iba od občanov, ale ak ma zvolia, tak nebudete mať pokoja kým budem žiť. A hoci skončím tak, ako Róbert Kenedy, ale ako píšem kým budem žiť tak už zaručene nebudete robiť nelegálne skládky z odpadkov za svojimi blokmi, ale ani nebudete robiť neporiadky pri kontajneroch na sídlisku KVP!!! Ja na rozdiel od niektorých kandidátov si od vás hlasy nekupujem a ani kupovať nebudem. Vás je iba 10 % a ak majoritní občania pôjdu k volebným urnám 27 novembra a dajú svoje hlasy tým ľuďom o ktorých naozaj vedia, že to, čo sľúbia, tak aj urobia, tak už teraz vám, všetkým ktorí kradnete môžem jednoznačne sľúbiť, že pôjdem veľmi tvrdo po vašich prstoch a postarám sa napr. aj o to, aby Východoslovenská energetika na Luníku IX nie iba dočasne odpojila niektoré bytové domy od elektriny, ale hoc aj natrvalo! Budete pri sviečkach, keď nechcete platiť a môžete sa sťažovať iba tak na lampárni, lebo vám v tom nepomôže ani Štrasburg.

Vážení Rómovia musíte si konečne uvedomiť, že my Gadžovia už máme toho skutočne plné zuby, aby sme na vás stále iba doplácali. My za to nemôžeme, že ste takto dopadli. Teraz za tento svoj stav sa môžete poďakovať vašim úžerníkom, ktorí na vás zbohatli a im tento systém veľmi dobre vyhovuje. Ich netrápi to, že mnohí z vás  nemáte prácu a že už poniektorí ani, čo vložiť do úst, hlavne, že sa oni majú dobre!!!

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

CDC-Gathany-Aedes-albopictus-1  1

Invázneho ázijskeho komára prvýkrát potvrdili v Košiciach

18.04.2024 10:38

Ide o pomerne veľkého komára a potenciálneho prenášača vírusov vrátane vírusu západonílskej horúčky.

Constanta, NATO, protivzdušná obrana, Rumunsko, vojaci, Mihail Kogalniceanu

Nové letecké dráhy aj škôlky. Sto kilometrov od Ukrajiny rastie najväčšia základňa NATO

18.04.2024 10:35

Rumunsko v posledných rokoch masívne investovalo do obrany.

fajčenie, fajčiar, závislosť

Koniec s fajčením? Británia chce zakázať predaj cigariet

18.04.2024 08:00

Krajina rozhoduje o najprísnejšom protifajčiarskom zákone v Európe. Ak prejde, Briti, ktorí sa narodili po 1. januári 2009, si už tabakové výrobky v obchode nekúpia.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7663026x
Priemerná čítanosť článkov: 5202x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy