Založ si blog

Už aj Slovensko sa pozitívne zviditeľnilo, zahraniční hokejoví turisti sú spokojní s lacným jedlom a pitím…

Hokejovým turistom chutí mäso a Nórski hokejoví fanúšikovia v Košiciach si dokonca pochvaľujú aj veľké porcie a veľmi lacné pivo. Veď bodaj by aj nepochvaľovali, keď ich mesačné platy sa v prepočte pohybujú okolo 4 000 eur a zato, čo zaplatia za jedno pivo u nich, tak u nás si za tú istú cenu môžu dovoliť a vypiť na jedno posedenie až 7 našich pív.

Jeden Nórsky turista sa pochválil novinárom, že všetko mu tu skvele chutí a je to za babku a k jeho tvrdeniu sa svojim pritakávaním pridali aj jeho kamaráti.

Podobne sa vyjadrovali aj turisti z Mínska a hneď uviedli aj príklad, že náš Bažant alebo Plzeň stoja u nich 3-4 eurá a naše pivá stoja v ich obchodoch pol eura, no ich kvalita je veľmi zlá. Najviac si pochvaľovali bravčové s knedľou a kapustou, za ktoré dali 4 eurá a v cene bolo ešte aj pivo. V závere ešte uviedli, že u nich by zaplatili omnoho viac a pochválili aj porcie, že sú také veľké, že je problém to zjesť, v Minsku sú sotva polovičné.

Milí Slováci, čo tak zísť sa masovo pred zimnými štadiónmi v Košiciach aj v Bratislave a teraz počas majstrovstiev sveta dať našej vláde, ale aj poslancom v parlamente zreteľne najavo, že už máme dosť toho uťahovania opaskov za vyše 21 rokov. Že už nás nebaví neustále zvyšovanie daní a robiť za minimálne mzdy !!!

Myslím si, že dobrým príkladom k takejto udalosti by mohol poslúžiť podobný protest Rómov z Luníka IX, ktorí chcú protestovať proti diskriminácii protestným hladovým pochodom Rómov k Steel Aréne a majú naplánovaný aj verejný protest obyvateľov Luníka IX pred miestnym úradom.

K tomu sa dopracujeme v našom šetrení pri vládnom zvýšení daní a nekonečnom zdražovaní... Ilustračné foto Autor: Pravda

Všeobecne sa o Rómoch tvrdí, že sú hlúpi a negramotní, (česť výnimkám), ale predstavte si ako chytro to majú premyslené, svoj hladový pochodu Rómov z Luníka IX k zimnému štadiónu Steel arény chcú uskutočniť pred zápasmi majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji a chcú protestovať proti diskriminácii Rómov. Tú diskrimináciu vidia v tom, že kým ostatné malé mestské časti dostali z podielových daní 120 eur na obyvateľa, tak ich mestská časť má len 33 eur na obyvateľa.

Hlavná vec, že nechcú vidieť to, ako svojim neprispôsobivým konaním pripravili a pripravujú mesto o množstvo finančných prostriedkov, ktoré boli doposiaľ (a ešte aj budú) zbytočne na Luník IX vyhodené!

 

Ficove referendum skončilo fiaskom

22.01.2023

Už takmer pred 2 rokmi som sa vyjadril, že vládnutie OĽaNO skončí predčasnými voľbami! Prekvapilo ma, že opozícia nespravila viac opatrení k tomu, aby predčasné voľby boli oveľa skôr. Veď len hlúposti koľké narobili Matovič so Sulíkom – už tie bohato stačili k povaleniu vlády. Dobrým príkladom je fakt, že kvôli ich unáhleným opatreniam proti Covidu prišlo [...]

S podvodníkmi sa na Slovensku roztrhlo vrece!

15.11.2022

V dnešnom denníku Pravda ma zaujal tento článok „Podvodníci sú prefíkaní. Takto vás budú presviedčať, že máte problém s bankovým účtom“ – autor článku vyzýva obzvlášť dôchodcov aby nenaleteli podvodníkom. „Podvodníci pracujú s emóciami, a tak sa snažia vo vás vyvolať pocit naliehavosti. Nechýba im vynaliezavosť a sú dobre zorganizovaní. Môže sa [...]

Študenti zabíjali sekerou!

13.11.2022

Aj v Česku prežili podobnú hrôzu útoku so sekerou, aká sa odohrala v Strednej odbornej škole v Novákoch. „Študent Strednej priemyselnej školy chemickej v Pardubiciach tam najprv nastražil výbušný systém a potom utiekol do iného mesta, kde sekerou zabil náhodného okoloidúceho. Keď ho dolapila polícia, otrávil sa.“ Zdroj hroza-v-cesku-student-zabijal-sekerou V článku [...]

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

koláž, fotky, mReportér

Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska, ale aj ikonický vodopád, pri ktorom nakrúcali seriál, ktorý milujú milióny ľudí

27.04.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

kormidlo

Mojim životným krédom je spravodlivosť a tou sa snažím riadiť. Ale v poslednej dobe svojou otvorenosťou už začínam liezť na nervy poniektorým ľuďom, takže asi sa im nepáči moja fotografia - asi budem musieť navštíviť plastického chirurga, aby som sa im zapáčil. :-D

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 7672942x
Priemerná čítanosť článkov: 5209x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy