Pán Sulík máte pravdu, medzi Vami a Matovičom nejde o osobné spory 😂

14. augusta 2022, kormidlo, dočkáme sa zákona o hmotnej zodpovednosti pre politikov?

Ak sú pravdivé Matovičove argumenty, že SaS do posledného hlasovania o vete prezidentky ani raz veto nepoužila – logicky – nemohlo prísť k akémukoľvek porušeniu pravidiel a SaS celý postup aj obsah balíčka odtolerovala. „Richard navyše na koaličnej rade povedal, že ak si schválime balíček s niekým z opozície, nebudú to považovať za porušenie koaličnej zmluvy. Tvrdiť teraz dodatočne, že sa stalo niečo, čo mohli kedykoľvek zastaviť, je preto trááápny a falošný “argument”,“ napísal Matovič. – Takže z toho logicky vychádza, že pán Sulík sa teraz iba vykrúca lebo ako sám uviedol, že to mohli kedykoľvek zastaviť.

Takisto aj v prípade verejných financií sa ukázalo, že obvinenie SaS je falošné a nie je v súlade s pravdou. SaS tvrdila, že Matovič priviedol verejné financie do totálneho rozkladu. Matovič predložil aktuálne dáta z plnenia štátneho rozpočtu, z ktorých vyplynulo, že k 31. júlu 2022 „máme v štátnom rozpočte o pol miliardy eur nižší deficit (sekeru) ako v tom istom dni v roku 2019 – v úúúplne bezkrízovom roku 2019! Čiže máme verejné financie v najlepšom stave za posledné 4 roky, takže aj toto obvinenie SaS sa včera ukázalo ako falošné a nie v súlade s pravdou. Respektíve, pravý opak je pravdou,“ argumentoval Matovič. Zdroj spravy.pravda.sk

Takže pán Sulík, podľa týchto Matovičovych tvrdení ak SaS odíde z vlády a „povalí“ ju ako pred jedenástimi rokmi, tak takto mafii opäť vydláždite cestu k moci a to už nie na 8 rokov, ale naveky.