Ešte niekto verí, že Matovičovi a Sulíkovi ide o zotrvanie v štvorkoalícii?

5. augusta 2022, kormidlo, "Vražedné útoky" medzi polit. stánami pred voľbami do NR SR

Veď títo dvaja blázni už v posledných dňoch nerobia nič iné iba sa navzájom obviňujú, že jeden aj druhý iba klamú verejnosť. Matovič vyhadzuje Rišovi na oči už aj to, že sa spikol s mafiou a fašistami proti vláde a že toto nie je nič iné iba veľká zbabelosť. A pritom všetkom bol to práve Igor Matovič, ktorý prelomil veto prezidentky spolu s fašistami napriek vôli SaS a Za ľudí. (Matovič opäť potvrdil len to, že všetko dokáže obrátiť tak ako mu to v danej chvíli vyhovuje).

Obaja títo kohúti iba kalkulujú koľko poslancov je ešte ochotných stať na strane jedného alebo druhého.

Matovič tvrdí, že Sulík od začiatku koalície robil systematické a zákerné kroky, aby ju rozbil. „On to má v sebe. Je to silnejšie ako on. Pred 11 rokmi začal doslova šikanovať a poľovať na Ivetu Radičovú, až kým svoje dielo skazy dosiahol,“ napísal Matovič.

SaS sa bráni tým, že Matovič opäť potvrdil, že mu nikdy nešlo o zmier, a že nedokáže žiť bez nepriateľa a neustáleho konfliktu. Zdroj spravy.pravda.sk

Ak táto vláda chce dovládnuť normálne, čiže do konca volebného obdobia, tak by nebolo od veci porozmýšľať nad tým, či by nebolo lepšie oboch týchto kohútov odvolať a na ich miesta zvoliť takých ľudí, ktorým v prvom rade ide o to, aby Slovensko slušne napredovalo a nie o to aby si oni riešili svoje osobné problémy, tie občanov a hlavne ich voličov naozaj nemusia zaujímať.