Že kresťanské OĽaNO 🤣

22. júla 2022, kormidlo, Matovič o sebe prehlásil: som Boh

Novinár, ktorý toto napísal, najskôr musel byť zdrogovaný. „Kresťansky založený Matovič: Gratulácia Kollárovi k 12. nemanželskému dieťaťu! Čo na to poslanci OĽaNO?“ Ani som nemal v pláne prečítať si celý článok lebo už po prečítaní titulku som si povedal, že judášske správanie Matoviča ma už v ničom neprekvapí, takže na jeho reakciu voči Kollárovi som si automatický pomyslel, že musí sa Kollárovi votrieť do priazne, keď to s nim a jeho hnutím tak rýchlo ide dole kopcom.

Matovičova snaha pretlačiť „prorodinný balíček“, spájanie s Kresťanskou úniou na kandidátke, vyjadrenia manželky Pavlíny o „dehonestácii hodnôt“ či boj proti dúhovým vlajkám zo strany jeho poslanca bola jasným signálom toho, že ak sa strana potápa, tak na rad príchadza sociálne cítenie s ľuďmi o ktorých počas celého funkčného obdobia vo vláde ani nezavadil.

Matovič vraj najnovšie zmenil svoju tvár a konzervatívne posolstvá nahradil gratuláciou Borisovi Kollárovi (56) k 12. dieťaťu, ktoré má s desiatou partnerkou. „Zo svojho kolegu robí takmer hrdinu.“ Zdroj krestansky-zalozeny-matovič

Manželský pár Matovičovcov je kresťansky založený a pravidelne navštevujú kostol. „Matovič presadzuje konzervatívnu predstavu vnímania rodín a niekoľkokrát sa vyjadril, že práve jeho balíčkom chce pomôcť manželom s deťmi. Zrazu mu už nevadí ani to mnohoženstvo Borisa Kollára, ktorému sa narodil 12. potomok s desiatou ženou. „Spolužitie šéfa parlamentu s jeho partnerkami má tak k tejto tradícii ďaleko. Kollár plodí deti mimo manželských zväzkov s rôznymi ženami a tentoraz sa mu z takéhoto zväzku narodil syn Aron. Toho porodila bývalá plavkyňa Barbora Richterová (33), s ktorou Kollár nie je zosobášený. To však, údajne konzervatívnemu Matovičovi nebránilo v tom, aby mu ostentatívne zablahoželal.“… „gratulujem, Boris“.

Igorko, keď už si zrazu taký konzervatívny, prečo aj Ty nerobíš to isté, čo predseda parlamentu? Sploď aj Ty aspoň 10 mimomanželských deti, veď naša krajina potrebuje nových ľudí ako soľ. S populáciou Slovákov to ide z roka na rok dole kopcom, starí ľudia vymierajú a mladých sa rodí čoraz menej, takže keď pôjdeš do dôchodku, tak na Tvoju generáciu už naozaj nebude mať kto robiť. Silne pochybujem o tom, že Slovensko vytiahne z biedy jedno nemenované etnikum. – Oni plodia deti, ako na bežiacom pase, horšie je už s ich úžitkom pre spoločnosť. Iba veľmi málo potomkov z tohto etnika sa dopracujú k tomu, že doštudujú a nájdu si zamestnanie, ktoré prinesie úžitok nielen pre nich samých, ale celej spoločnosti. 😳