Pani prezidentka a minister Naď, teraz ste už spokojní, že nás Rusi zaradili na zoznam nepriateľských štátov? !

22. júla 2022, kormidlo, ak je politik na vysokom poste myslí si

Nebolo by bývalo lepšie opýtať sa Slovákov, či máme podporiť Ukrajincov našou bojovou technikou?

Situácia zašla až tak ďaleko, že Rusi už aj nás samotných zaradili na svoj nepríjemný zoznam. Čo z toho pre nás vyplýva?

Veru už aj Slovensko sa ocitlo na zozname krajín s „nepriateľskými akciami“ voči Rusku. Zdroj spravy.pravda.sk

Zdroj denník Pravda
Je to iba jeden z ďalších výstrelkov tohto senilného starca alebo je už potrebné zamýšľať sa nad jeho výrokmi úplne vážne???

To, že nám hrozí obrovské riziko v tom, že životná úroveň pôjde ku dnu, o tom snáď ani nie je potrebné sa viac rozširovať. Len doteraz ceny energií a pohonných hmôt išli nenormálne hore v porovnaní s cenami za ne spred polroka.

Naši traja najvyšší štátni predstavitelia robili a ešte stále robia to, čo po nich požadujú USA a NATO, je sa čomu čudovať, že nás Rusi zaradili na zoznam nepriateľských štátov? 🙃 – Túto otázku som položil v debate pod článkom tohto zdroja, a jeden čitateľ na moju otázku takto zareagoval: „robia to, čo je pre občanov najlepšie, či radšej by si zase slúžil rusovi? zažili sme, už nikdy viac nič podobné“

Ja som mu odpovedal nasledovne: „Pokiaľ nás Rusi do tej vojny nezatiahnu, tak v tom prípade je to OK, ale vieš ako sa hovorí nedráždi jedovatého hada prípadne škorpióna bosou nohou! 😰