Pán Heger, kedy sa dočkáme Vášho osobného názoru na smerácku mafiu?

14. júla 2022, kormidlo, Bitky v NR SR

Neustále iba papagájujete Matovičove výroky, že smerácka mafia sa už nevie dočkať predčasných parlamentných volieb a že doslova už čaká za dverami, aby sa mohla opäť ujať moci.

Matovič svojimi neustálymi hádkami so Sulíkom dosiahol iba to, že SaS už nie je súčasťou koalície. Avšak Sulík deklaroval, že liberáli majú záujem na dovládnutí súčasnej vlády. Žiadajú však prepracovanie koaličnej zmluvy, ktorá bola podľa Sulíka viackrát porušovaná. „Opustili sme koalíciu a z toho vyplýva, že naši štyria ministri podajú demisiu, ale spravia to až koncom augusta, a to preto, lebo chcem dať čas a šancu novým rokovaniam. Potom netreba hore-dole podávať demisie. Ak rokovania nebudú úspešné alebo ak k nim nedôjde, tak 31. augusta podáme demisiu tak, ako sme avizovali,“ ozrejmil Sulík. Viac v tomto zdroji spravy.pravda.sk

Pán Heger, Vy si naozaj myslíte, že Slováci sa od posledných parlamentných volieb v roku 2020 dostatočne nepoučili o tom, že Matovičovi sa už v ničom, čo hovorí nedá veriť? Všetci si veľmi dobre pamätajú čím si získal tých 25 % voličských hlasov, boli to presne rovnaké slová, akými sa aj teraz oháňa, že smerácka mafia nás 12 rokov okrádala a podporov mafiánskych skupín pôsobiacich na našom území, ale aj v niektorých iných krajinách pripravila náš štát o miliardy eur. Lenže takmer za dva a polroka vášho vládnutia ste na Fica nedokázali nájsť ani jeden jediný dôkaz jeho spolupráce s mafiou, takže pravda je skôr taká, že Vaše hnutie sa nebojí toho, že moci sa opäť ujme smerácka mafia, ale bojíte sa skôr toho, že Vaše hnutie už nedostane žiadne peniaze z tých miliárd eur, ktoré EÚ poskytne Slovensku na rozvoj krajiny. Všetci oľanovci si veľmi dobre uvedomujete, že ak tie predčasné voľby pripustíte, tak Vaše hnutie už nezíska dostatočný počet hlasov a s najväčšou pravdepodobnosťou skončíte ako opozičná strana s počtom percent s ktorými by ste sa do parlamentu ani nedostali.