Matovičov výrok roka „26 miliárd eur z eurozdrojov stoja za rozkradnutie“

9. júla 2022, kormidlo, Matovič by si mal vypočuť aj hlas ľudu!

Pán minister, k ultimátu SaS ste si mohli zvoliť už niečo rozumnejšie lebo tá Vaša fráza so smerackou mafiou je už príliš otrepaná. Váš výrok na sociálnej sieti, že za prípadný pád vlády 1. septembra môže aj mafia: „Mafia urobí aj nemožné, aby ‚pomohla‘1. septembra protikorupčnú vládu povaliť.“ – K nemu hádam len toľko, že vylúčiť sa to nedá, avšak hlavou mi vŕta niečo iné, mám na mysli tých 26 miliárd eur z eurozdrojov. Vy ste sa o tých miliardách vyjadrili, že stoja za rozkradnutie: „Uvoľniť Fica, Pellegriniho a spol. zo zovretia NAKA stojí za to. 26 miliard eur z eurozdrojov lákavých na rozkradnutie v nasledujúcich 5 rokoch stoja za to…“ viac v tomto zdroji spravy.pravda.sk – K tomu hádam len toľko, Vaša koalícia mala dostatok času nato, aby ste s tou mafiou spravili poriadok, neobstoja ani výhovorky, že kvôli pandémii s covidom sa to nedalo zrýchliť. Pokiaľ na tu mafiu máte skutočné dôkazy, niet čo riešiť, ale ak iba tápate v povetrí, aby ste vodili voličov za nos, tak je to veľká úbohosť.

O miliardových eurofondoch nemienim písať litánie, chcem povedať len toľko, že v minulosti hádam ani nebola vláda, ktorá by dokázala minúť všetky poskytnuté eurofondy. V mnohých prípadoch to skončilo tak, že to čo minuli, tak nakoniec to štát musel únii vrátiť a k tomu sa ešte z našich daní platili pokuty za nesprávne investovanie, a boli to miliónové hodnoty.

Ak Vám skutočne záleží na tom ako prejsť (mafii, Smeru a Hlasu) cez rozum, tak sa so Sulíkom prestaňte hádať a konečne začnite robiť to, čo od vás väčšina Slovákov očakáva. V opačnom prípade sa nečudujte tomu, že časť ľudí v tých 26 miliardách eur vidí ako „lepidlo koalície“, že tých 26 miliárd drží Vašu vládu so zaťatými zubami nad vodou a všetci iba slintáte nad tým, kto si koľko odšklbne. Takže zatiaľ tá Vaša protikorupčná vláda je s veľkým otáznikom?

PS

Možno by nebolo od veci, aby ste spravili to, čo Vám na nasledujúcej karikatúre odkazuje britsky premiér

Zdroj Pravda