Koľko Slovákov očakáva niečo od prvej dámy USA?

8. mája 2022, kormidlo, Aj takto si politici "vážia" svojich voličov

V dnešnom denníku Pravda je tento titulok „Čo môžu Slováci očakávať od prvej dámy USA?“ – Zdroj zurnal.pravda.sk

Neviem koľko Slovákov očakáva niečo od prvej dámy USA, nevidel som žiadnu anketu s podobnou otázkou, takže si iba dovolím tipnúť, myslím si, že min. traja Slováci od nej očakávajú, že USA prispejú Slovensku z kasy USA (za ich riťolezectvo najväčším americkým predstaviteľom) finančným balíkom v hodnote niekoľkých stámiliónov dolárov. (Môžem ich aj vymenovať, prvý je minister obrany Jaroslav Naď, druhý je premiér Eduard Heger a tretia je pani prezidentka Zuzana Čputová).

Ja od prvej dámy USA neočakávam nič. Veľmi dobre si uvedomujem, že prvá dáma USA prišla na Slovensko len preto lebo USA proti Rusom a nimi vedenej vojne na UA si vojensky nemôžu s prepáčením ani prdnúť – dôvod je veľmi prostý, Putin ich varoval, aby sa od tejto vojny držali čo najďalej a hlavne, aby nedodávali Ukrajine žiadne zbrane. V opačnom prípade si to USA odskáču tvrdou odvetou, a to tým, že k slovu sa dostanú aj jadrové zbrane!

Takže môj názor je, že prvá dáma sa prišla osobne poďakovať hlavne ministrovi Naďovi, premiérovi Hegerovi a pani prezidentke za to, že tí traja menovaní robia špinavú prácu za nich, (čiže tú, ktorú im vnucujú USA a NATO). Takže vojenský arzenál z USA dodávajú na Ukrajinu najväčší slovenskí riťolezci a pre USA je veľkou cťou, že aj na Slovensku našli ochotných ľudí zapredať celý slovenský národ, ktorí ho takto svojim postojom môžu zatiahnuť do úplne zbytočnej vojny. 🤬 😠