Šialenca Putina treba urýchlene zastaviť! ! !

13. marca 2022, kormidlo, Archívy KGB

Boje sa už blížia k Poľsku, Rusi zaútočili na základňu tesne pri hraniciach, ich strely dopadli aj na základňu iba16 kilometrov od poľských hraníc.

Takže je len otázkou času, že tie ruské strely začnú padať aj v blízkosti našich hraníc a potom  sa do Rusov pustia zložky NATO a mnohým Slovákom, ktorí si teraz urýchlene vybavujú nove pasy, aby pred vojnou mohli ujsť niekam do bezpečia, už tie pasy budú k ničomu lebo Putin USA a NATO varoval, aby sa do tejto vojny nezapájali, ak sa zapoja, vojna vypukne na celom svete.

Karikatúra Danglár – zdroj PRAVDA – táto Danglárova karikatúra veľmi presne vystihuje tých starých ruských medveďov, že oni bez vojny nevedia žiť. 🙁

Takže tí, ktorí sa budú usilovať vojnu prežiť, tým zostane bezpečné miesto iba niekde v protiatómovom kryte prípadne v niektorej veľmi hlbokej jaskyni.

Karikatúra Kamenský – zdroj denník PRAVDA

Putin je žiakom Stalina a Brežneva, tým dvom stúpla sláva do hlavy a chceli ovládnuť svet podobne, ako Hitler. A teraz ich žiačik zošalel a snaží sa pokračovať v tom, čo oni začali.

P.S.

Ak by sa ma chcel niekto v debate spýtať ako si predstavujem Putina zastaviť, tak už teraz odpovedám, že určite nie vojenskou cestou. V mojich predošlých blogoch, ale aj v mnohých príspevkoch v debatách pod nimi som to viackrát zdôraznil.